کتاب زندگی های پنهان درون گرایان
معرفی کتاب زندگی های پنهان درون گرایان
کتاب زندگی های پنهان درون گرایان؛ درون جهان مخفیمان نوشتهٔ جن گرانمن و ترجمهٔ نیلوفر دهقانی است و انتشارات میلکان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب زندگی های پنهان درون گرایان
اگر شما هم مثل نویسندهٔ کتاب زندگی های پنهان درون گرایان درونگرایید، رازهایی درونتان دارید. اندیشههایی دارید که لغتی برای بیانشان نمییابید و ایدههای بزرگی که هیچکسِ دیگری نمیبیندشان. شاید رازتان این باشد که حتی وقتی دیگران اطرافتان هستند احساس تنهایی میکنید. شاید کارهای خاصی انجام میدهید و به شیوهٔ خاصی رفتار میکنید، چون به گمانتان باید اینطور باشید. شاید قلبتان انتظار فردی را میکشد که خود واقعی شما را ببیند و بداند بهراستی در سرتان چه میگذرد.
این کتاب دربارهٔ رازهاست. دربارهٔ این است که درونگرایان چگونهاند. راجع به این است که عاقبت حس کنی درکت میکنند.
فصلهای این کتاب از این قرار است:
فصل اول: این برای همهٔ آدمهای ساکت است
فصل دوم: علم درونگرایی
فصل سوم: درونگرایان نسنجیدهاند (و سوءتفاهمهای دیگر)
فصل چهارم: بله، «خماری درونگرا» واقعیت دارد
فصل یازدهم: برطرفکردن مشکل شغلتان
فصل دوازدهم: درون دنیای پنهان درونگرایان
فصل سیزدهم: بهجای جنگیدن، با درونگراییتان کنار بیایید
خواندن کتاب زندگی های پنهان درون گرایان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ درونگراها و برونگراها پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی های پنهان درون گرایان
«کارهای محبوب درونگرایان در تنهایی
چه خواندن کتاب باشد، چه بازی رایانهای یا فقط رؤیاپردازی در سکوت، درونگرایان در خلوت انرژی میگیرند. از درونگرایان پرسیدم وقتی تنهایند خوش دارند چه فعالیتهایی انجام دهند. جوابهایشان در اینجا آمده است:
«کتاب بخونم، فیلم ببینم، توی اینترنت چرخ بزنم یا فقط استراحت کنم.» (سوفیا)
«نقاشی، بازیکردن با گربههام، مطالعه، گاهی هم چند ساعت فقط درازکشیدن و فکرکردن. و دوست دارم اگه چیزی اینور و اونور خونهس مرتبش کنم.» (کادیسا)
«من معمولاً سخنرانیهای تد رو تماشا میکنم. شنیدن نظر دیگران دربارهٔ اینکه چطور زندگی میکنن، به قضایا واکنش نشون میدن و مشکلاتشون رو رفع میکنن جالبه.» (گرانت)
«من همیشه توی دنیای اینترنت غرق میشم. میتونم حالوروز مردم رو ببینم، چند تا ایمیل میفرستم، از اخبار مطلع میشم و چیزهای دیگه. اینطوری میتونم با سرعت خودم پیش برم و مجبور نیستم ارتباط چشمی برقرار کنم، گپزدن آزاردهنده داشته باشم، یا اینکه با هرکسی مراوده کنم، مگر اینکه خودم بخوام.» (کایلا)
«توی خودم فرومیرم، چای میخورم و موسیقی خوب گوش میکنم.» (امیلی)
«بازی رایانهای میکنم یا استار ترِک میبینم؛ اساساً هر برنامهای در تنهایی. اگه یه کار جالب انجام بدم، ده برابر زودتر انرژی میگیرم.» (استیو)
«باغبانی، تنهایی شناکردن، یه گوشه توی خودم فرورفتن، درستکردن آلبوم خاطرات توی اتاق دربسته.» (اورولا)
«خلوت یه فرصت عالیه برای نوشتن؛ اون موقع این احتمال وجود نداره که در دنیای واقعی هر پنج دقیقه یک بار بیملاحظه من رو از دنیای خیالیم بیرون بکشن.» (اریک)
«وقتی تنهام، میتونی تضمین بدی که دارم یکی از نمایشهای تلویزیونی محبوبم رو یکریز تماشا میکنم.» (کورتنی)
«عاشق مطالعه، سرزدن به فیسبوک، تماشای فیلم، وقتگذروندن با گربههام و فکرکردن دربارهٔ زندگیام.» (توماس)»
این کتاب بی نظیره واقعا باید دست نویسندش رو بوسید ک در حمایت و اگاهی بخشی پیرامون جامعه درونگراها این کتاب رو نوشته ...این کتاب رو به شدت به خود درونگراها پیشنهاد میکنم تا با پذیرش شخصیت خودشون از شر
طاقچه جااان لطفااا ب بی نهایت اضافه اش کنیددد 🥲💙
اول کتاب نوشته شده که بین 30 تا 50 درصد از افراد درونگرا هستن که خب این میتونه شامل افراد خانواده، همکلاسی، هم اتاقی، و یا همکار شما باشه. بنابراین اگر برونگرا هستین و همیشه با ارتباط گرفتن با درونگراها
من یک درونگرا هستم ، خوشحالم که یه نویسنده روحیاتم رو کامل توضیح داده
برای درون گرایان توصیه میکنم که خودشون بهتر بشناسن و بخاطر خصوصیات که دارند احساس تنهایی و غیرعادی بودن نکنند . من وقتی این کتاب رو خواندم از درون گرا بودن خودم خیلی خوشحال شدم و حالا دیگه حرفای آدمهای
آخر هفتهها با آخر هفته با کتاب طاقچه یه چیز دیگهست؛ مخصوصا برای درونگراها. تشکر از طاقچهی عزیز برای تخفیف نود درصدی این کتاب خوب
ارزش خواندن رو داره حتما . چه برای درونگرا ها و چه برونگراها . مهم ترین خصیصه این کتاب که من جذبش شدم . نقل قول از افراد درونگرا بود که این نقل قول ها باعث میشد پی ببرم که
بعد از خوندن کتاب خدا رو شکر کردم که من رو هم درونگرا آفرید!!.واقعا انرژی گرفتم واز زندگیم بیشتر از قبل لذت میبرم. البته ترجمه کتاب خیلی جالب نیست بعضی از بخشها هم تصور میکردم خسته کننده باشه ولی خیلی از
خیلی کتاب عالی است باخوندنش کلی انرژی گرفتم برا اولین بار حس کردم یکی منو با تمام معنا درک میکنه.(منم یک درونگرا هستم)😊
کسی این کتاب رو خونده دوستان؟؟ هیچ نظری ثبت نشده ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید