کتاب وقتی اشباح بیدار میشوند: (کتاب اول: قدرتهای سیاه)
معرفی کتاب وقتی اشباح بیدار میشوند: (کتاب اول: قدرتهای سیاه)
«وقتی اشباح بیدار میشوند: قدرتهای سیاه» نوشتهی کلی آرماسترانگ(-۱۹۶۸) است. این کتاب نخستین کتاب از این مجموعه کتاب فانتزی است. این کتاب در سال ۲۰۰۸ نوشته شده است.
این رمان داستان دختر پانزدهسالهای به نام چویی است که برای نخستین بار در زندگیاش احساس میکند همهچیز به طور خوبی در حال انجام است. در مدرسه و در زندگی شخصیاش روال زندگی تازه در حال درست شدن است که ناگهان بر اثر اتفاقی که مدرسه برایش میافتد ماجرا به کلی تغییر میکند. او از این به بعد برچسب «اسکیزوفرنیک» و متوهم میگیرد و در دسته «خل و چلها» شناخته میشود...
در بخشی از کتاب میخوانیم:
همانطور که فیلم چرند را تماشا میکردم و ذرت بوداده میخوردم، سرانجام احساس آرامش کردم. گفتوگو با ری موثر بود. او فکر نمیکرد دیوانهام. حتی فکر نمیکرد اسکیزوفرنی داشته باشم.
بعد از جدایی از خانوادهام، برای نخستین بار احساس کردم وضعیتم خیلی هم بد نیست. شاید قرار نبود سرنوشتم با درس و مدرسه گره بخورد. شاید بیش از حد واکنش نشان داده بودم.
آیا بچههای مدرسه میدانستند چه اتفاقی برایم افتاده است؟ چند نفر دیدند که در راهروی مدرسه میدویدم. عدهای هم دیدند که مرا بیهوش روی برانکار گذاشتند. میتوانستم چند هفتهی دیگر به مدرسه برگردم و احتمالاً کسی متوجه غیبتم نمیشد.
فردا برای کری ایمیل میفرستم و میگویم که بیمار شدهام. احتمالاً او نیز از زبان دیگران همین را شنیده بود.
میخواستم همه چیز به همینجا ختم شود. تشخیص دکترها فکرم را مشغول کرده بود، اما اکنون زمان بحث کردن نبود. من قرص میخوردم، در صورت لزوم دروغ میگفتم و سرانجام روزی از آسایشگاه لایل مرخص میشدم و به زندگی عادیام بازمیگشتم.
خیلی زیبا و هیجان انگیزه، حتما بخونید. از طاقچه تقاضا دارم دو جلد دیگر این مجموعه شامل اشباح سرگردان و زمزمه اشباح را هم اضافه کند.
کتاب خیلی خوبیه من چاپیش رو خوندم
کسی خونده ایا؟؟؟؟؟
من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم و کل مجموعه اش واقعا قشنگ و زیبا بود من از شخصیت سایمون بیشتر از بقیه اشون خوشم اومد اون حس شوخ طبعی و اجتماعی بودنش واقعا لذت بخش بود برام
اول فکر کردم چیز جالبی نداره، چون به شخصه از تخیلی زیاد خوشم نمیاد... ولی واقعا در حین خوندن جذبش می شید، نمی تونید از خوندنش دست بکشید و می خواید بدونید چه اتفاقی برای چویی، درک و سیمون میفته...
کتاب خیلی قشنگیه لطفاً جلد دوم و سومش رو هم بزارین
چیشد قسمت جدید.
خیلی جالب بود ولی کاملا درخماری قسمت ۲و۳ اش موندم.....اگه طاقچه نمیخواددست بکارشه،خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن چطور بقیشو پیدا کنم ومطالعه کنم؟
من سری کامل آن را خواندم به طرف داران ژانر ترس پیشنهاد میکنم وقتی تنها هستند بخوانند این کتاب فوقالعاده زیبا جذاب است برای اونایی که نمیدنن درک و چویی باهم رابطه بهتری برقرار میکنند
قشنگ بود