کتاب بدن من الئونورا بارسوتی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب بدن من

کتاب بدن من

معرفی کتاب بدن من

کتاب بدن من نوشتهٔ الئونورا بارسوتی و ترجمهٔ محمد کردستانی است. ایران‌بان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب بدن من

کتاب بدن من یک راهنمای آموزشی و شگفت‌انگیز برای کودکان در مورد عملکرد اعضای بدنشان است. با استفاده از تصاویر جذاب و توضیحات ساده، این کتاب به کودکان کمک می‌کند تا درک کاملی از بدنشان و نحوهٔ عملکرد اعضایشان داشته باشند. بارسوتی هر یک از اعضای بدن را با جزئیات و نکات جالب توجه معرفی می‌کند و به کودکان آموزش می‌دهد که چگونه بدنشان را نگهداری و بهداشت بدهند. این کتاب همچنین به والدین کمک می‌کند تا به کودکان خود آموزش دهند که بدنشان در چه شرایطی نیاز به مراقبت و دقت بیشتر دارد. با خواندن این کتاب، کودکان درک بهتری از بدنشان کسب می‌کنند و به رفتارهای سالم زندگی را توسعه می‌دهند.

مجموعه کتابخانه علوم از نشر ایرانبان، هدفش آشنایی کودکان با مفاهیم علمی و دنیای اطرافشان است. این مجموعه با زبان ساده و جذاب، اطلاعات مهم و ضروری را به کودکان ارائه می‌دهد و بینش آن‌ها را نسبت به علم و فناوری افزایش می‌دهد. عناوین کتاب‌های این مجموعه شامل «حرفه‌های سیاره من»، «مردمان سیاره من» و «بدن من» است. هر کتاب به بررسی موضوعات خاصی می‌پردازد؛ به طور مثال، «حرفه‌های سیاره من» به معرفی مشاغل مختلف می‌پردازد، در حالی‌که «بدن من» عملکرد اعضای بدن و اهمیت آن‌ها را توضیح می‌دهد. این کتاب‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا آگاهی خود را در زمینه‌های علمی و اجتماعی پرورش دهند.

خواندن کتاب بدن من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.