معرفی و دانلود کتاب نبودن خیلی راحت‌تره + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مشکی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نبودن خیلی راحت‌تره

«نبودن خیلی راحت‌تره» مجموعه اشعار آلن بُسکه(۱۹۹۷-۱۹۱۹) شاعر معاصر فرانسوی زبان است. این اشعار به انتخاب و ترجمه سهند آقایی و سید محمدمهدی شجاعی از آخرین مجموعه شعر او به نام «فردا بی من» گردآوری شده است. در یکی از سروده‌های این کتاب می‌خوانیم: دیگه جز تباهی چی‌ام من؟ اگزما؟ / تورمِ چشم؟ / واریس؟/ سکته به وقتِ بوسیدن؟ دیگه چی‌ام جز خطوطِ درهم؟ واکه‌ای مرکب که به سکوت رسیده؟ کلمه‌ای که از دلِ اشیا خبر نداره؟ یا کتابِ مقدسی که خوندنش واسه بزرگ‌ترا قدغنه؟ دیگه چی‌ام جز پیرمردی که مصرف می‌شه بی اون‌که بتونه لحظه‌ای حتا بودن رو تحمل کنه؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نبودن خیلی راحت‌تره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نبودن خیلی راحت‌تره

سید مهدی شجاعی اینهمهههه آثار فوق العاده داره چرا هیچکدومشون اینجا نیست؟

Dexter
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

تلخ همون‌طور که باید باشه . شیرینی بدون تلخی معنا ندارد . پس همون‌طور که هست خوبه.

امین۳۶۹
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۱/۱۶

بخش زیادی از نوشته ها واقعا ضعیف بود.تک و توک جمله هایی داشته که خوب بودن. شاعری واقعا بلدی میخواد حالا شاید در فرهنگ و کشور خودش به اینا بگن شعر ولی برای مایی که خیام سعدی مولانا و... داریم...بیشتر