تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ش کو؟!ه
معرفی کتاب ش کو؟!ه
معرفی کتاب ش کو؟!ه
کتاب الکترونیکی «ش کو؟!ه» (کتابی برای بازسازی زندگی و معنای آن، مبتنی بر نظریهٔ ۳۱۵۲۲۵۰ مارتین سلیگمن) نوشتهٔ سید علی سهیل میرصادقی و با همکاری زینب آقاخانی، توسط انتشارات بارسا منتشر شده است. این کتاب در حوزهٔ روانشناسی مثبتگرا و خودشناسی قرار میگیرد و تلاش میکند با تکیه بر نظریهٔ شکوفایی «مارتین سلیگمن»، راهی برای بازسازی معنای زندگی و بهبود کیفیت آن ارائه دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ش کو؟!ه
این کتاب با الهام از نظریهٔ شکوفایی «مارتین سلیگمن» نوشته شده و به بررسی ابعاد مختلف معنای زندگی و کیفیت زیستن میپردازد. نویسنده در مقدمه توضیح میدهد که کتاب حاضر حاصل سالها پژوهش و تجربه در حوزهٔ روانشناسی مثبتگراست و هدف آن، ارائهٔ راهکارهایی برای عبور از باورهای اشتباه و نسخههای ناکارآمد روانشناسی سنتی است. «ش کو؟!ه» در قالب داستان و روایتهای شخصی، مفاهیم نظریهٔ شکوفایی را به زبان قابل لمس و کاربردی برای مخاطب عام بیان میکند. ساختار کتاب به گونهای است که هر فصل آن به منزلهٔ یک جلد مستقل با محوریت یکی از عناصر کلیدی شکوفایی است. نویسنده تلاش کرده تا با مثالهای ملموس و روایتهای واقعی، مفاهیم پیچیدهٔ روانشناسی را به زندگی روزمره پیوند بزند و مخاطب را به بازاندیشی در معنای موفقیت، شادی، روابط و هدفمندی دعوت کند. این کتاب در دورهای نوشته شده که دغدغههای مربوط به کیفیت زندگی، رضایت و معنا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتهاند و نویسنده با نقد رویکردهای انگیزشی و نسخههای قدیمی، بر اهمیت پژوهشهای علمی و رویکردهای نوین تأکید دارد.
خلاصه کتاب ش کو؟!ه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!کتاب با داستانی آغاز میشود که گروهی از شخصیتها به رهبری «استاد» سفری را برای یافتن معنای زندگی آغاز میکنند. این سفر استعارهای از مسیر خودشناسی و جستوجوی شکوفایی است. هر یک از شخصیتها نمایندهٔ بخشی از دغدغهها و چالشهای انسانیاند: امید، شادی، وصال، کامران، معنا و مستانه. استاد با طرح پرسش «ش کو؟!ه» (شین کوه) تلاش میکند تفاوت میان زندگی در قله و درهٔ شکوفایی را نشان دهد و اهمیت پرسشگری دربارهٔ معنای زندگی را برجسته کند. روایتها و داستانهای هر فصل، تجربههای واقعی و گاه تلخ شخصیتها را بازگو میکند؛ از رنجهای کودکی و فقر تا مواجهه با شکست، افسردگی و بحرانهای هویتی. در خلال این روایتها، مفاهیم نظریهٔ شکوفایی «سلیگمن» به تدریج معرفی میشوند: هیجان مثبت، مجذوبیت، روابط مثبت، معنا و دستاورد. نویسنده با نقد فرهنگ موفقیتگرایی و مصرفگرایی، نشان میدهد که پول و موفقیت بیرونی به تنهایی نمیتوانند رضایت و خوشبختی پایدار ایجاد کنند. در عوض، تأکید بر رشد درونی، پرورش نقاط قوت، ایجاد روابط معنادار و یافتن هدفی فراتر از خود، مسیر اصلی شکوفایی معرفی میشود. کتاب با ترکیب روایتهای داستانی، تحلیلهای روانشناختی و تمرینهای عملی، مخاطب را به بازنگری در باورها و انتخابهایش دعوت میکند، بیآنکه وعدهٔ پایان مشکلات را بدهد؛ بلکه هدف، حرکت به سوی زیستن بهتر در کنار رنجها و چالشهاست.
چرا باید کتاب ش کو؟!ه را خواند؟
این کتاب با روایتی داستانمحور و تلفیق تجربههای واقعی، نظریهٔ شکوفایی را از سطح مفاهیم انتزاعی به زندگی روزمره میآورد. مخاطب با خواندن آن میتواند با خطاهای رایج در تعریف موفقیت و خوشبختی آشنا شود و راههای تازهای برای معنا بخشیدن به زندگی و عبور از بحرانهای فردی بیابد. اثر حاضر با نقد رویکردهای انگیزشی و نسخههای قدیمی، بر اهمیت پژوهشهای علمی و رویکردهای نوین روانشناسی تأکید میکند و ابزارهایی برای رشد فردی و اجتماعی ارائه میدهد.
خواندن کتاب ش کو؟!ه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که دغدغهٔ معنای زندگی، رضایت، خودشناسی و عبور از بحرانهای فردی دارند. همچنین برای علاقهمندان به روانشناسی مثبتگرا، مربیان، مشاوران و افرادی که به دنبال بازنگری در باورهای خود دربارهٔ موفقیت و خوشبختی هستند، مفید است.
فهرست کتاب ش کو؟!ه
- داستان صفرم: معرفی شخصیتها و طرح پرسش اصلی دربارهٔ معنای زندگی و علت نامگذاری کتاب.- جلد اول: گور بابای موفقیت بررسی انتقاد به فرهنگ موفقیتگرایی، نقد باورهای رایج دربارهٔ پول و موفقیت و تأثیر آنها بر کیفیت زندگی.- جلد دوم: بمیر تا دوباره متولد شوی روایت تجربههای تلخ و رنجهای شخصی، مواجهه با بحرانهای هویتی و اهمیت تولید هیجانات مثبت برای بازسازی زندگی.- جلد سوم: راه و روش مست کردن پرداختن به مفهوم مجذوبیت و غرقهشدن در فعالیتهای معنادار و نقش آن در شکوفایی فردی.- جلد چهارم: بیهمهچیز نباشیم!! تأکید بر اهمیت روابط مثبت و نقش آنها در بهزیستی و رضایت از زندگی.- جلد پنجم: وصال جستوجوی معنا و هدفمندی در زندگی و پیوند آن با خدمت به دیگران و رشد جمعی.هر جلد با یک داستان، تقدیم و درسهایی برای زندگی همراه است و در پایان هر فصل جمعبندی و مرور آینده ارائه میشود.
بخشی از کتاب ش کو؟!ه
«استاد میگه: این مهمترین سوّالی است که هر انسانی باید به آن پاسخ بدهد.میپرسه: چرا «ه» آن طرف علامت های سوّال و تعجبه؟!میشود. استاد پشتش رو به ما میکنه و با گچ روی تخته مینویسه:برمیگرده و رو به صورتهای متعجب ما ادامه میده: شین نام مهمترین کوه زندگی است؛ شینکوهاینکه ما انتهای عمرمان کجای این کوه باشیم» عاقبت زندگی ما را خیلی از مردم هیچوقت نمیفهمند کجای این کوه زندگی میکردند چون نام قله و دره شینکوه را با یک روش مینویسند: شکوهقلّهاش ضمه دارد: شکوهدرهاش کسره دارد: شکوهو مردمی که روی آن زندگی میکنند هم همینقدر به هم شبیه و از هم دور هستند: اکثر آنها هیچوقت فرصت نمیکنند از خودشان بپرسند: «ش کو؟!ه»معنای زندگی من چیست؟ چگونه باید زندگی کنم که عاقبت خوبی داشته باشم؟ و چون راجعبه چرایی و چگونگی زندگی فکر نمیکنند. بدون برنامه و استراتژی جلو میروند و یا با برنامهٌ سنتی و فرهنگی جامعه درجا میزنند و انتهای عمرشان درهای میشود از افسردگی، خمودگی، ناراحتی که به آن «شکوه» میگویند.گروه دیگر شهامت پرسیدن این سوال را دارند:از کجا آمدهام. آمدنم هر چه بودبهکجا میروم آخر ننمأیی وطنماین سوال سادهای نیست؛ اگر آن را بپرسی اضطرابت بالا میرود. به هم میریزی، چندین بار معنایت را میسازی و از دست میدهی؛ گم میشوی باید خیلی شجاع باشی تا واقعاً آن را از خودت بپرسی؛ نگاه نکن عدهای «|», داشتن این سوال را درمیآورند؛ میخواهند با خواندن این اشعار احساس ارزشمندی گمشدهشان را نزد دیگران بازیابند!!"
شُکوه یا شِکوه ؟ داستانی جذاب ، روان و دلنشین ک میتونی تک تک لحظات داستان رو حس کنی ، کتابی ک بارها و بارها باید مطالعه بشه ، یادآوری شه و یادگرفت . پیشنهاد میکنم حتما بخونید من واقعا لذت