کتاب من آن توام
معرفی کتاب من آن توام
کتاب الکترونیکی «من آن توام» نوشتۀ سیدعبدالحمید ضیایی در مؤسسه سروش مولانا چاپ شده است. این کتاب روایتی متفاوت از دیدار مولانا و شمس تبریزی است.
درباره کتاب من آن توام
کتاب من آن توام روایتی از رابطه عمیق مولانا جلالالدین محمد و شمس تبریزی است که از زاویههای مختلف به این موضوع میپردازد. نویسنده با استفاده از مستندات و روایتهای تاریخی، داستان دیدار این دو شخصیت برجسته عرفانی را بازسازی کرده است. ساختار روایی کتاب از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار است. راوی در طول داستان تغییر میکند و گاه از زبان شمس، گاه از زبان مولانا و زمانی از دیدگاه نویسنده روایت میشود. این شیوه روایت باعث میشود خواننده از زوایای مختلف به ماجرای دوستی این دو عارف نگاه کند.
کتاب روند تحول مولانا را از یک عالم دینی متعصب به یک شاعر و عارف آزاداندیش نشان میدهد. در ابتدا مولانا استادی بود که در چهار مدرسه معتبر آن زمان به تدریس علوم دینی مشغول بود و شاگردان و مریدان فراوانی داشت. اما ورود شمس به زندگی او دگرگونیهای عمیقی ایجاد کرد. متن کتاب همراه با اشعار مولانا است که با بخشهای مختلف زندگی او هماهنگی دارد. این اشعار درک عمیقتری از تحولات روحی و عرفانی مولانا به خواننده میدهد.
کتاب من آن توام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به ادبیات کلاسیک ایران، عرفان اسلامی، زندگی مولانا و شمس تبریزی مناسب است.