دانلود و خرید کتاب خودتان را دوباره بسازید استیو چندلر ترجمه اسماعیل نوری
تصویر جلد کتاب خودتان را دوباره بسازید

کتاب خودتان را دوباره بسازید

معرفی کتاب خودتان را دوباره بسازید

کتاب الکترونیکی خودتان را دوباره بسازید نوشتهٔ استیو چندلر و ترجمهٔ اسماعیل نوری است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب در حوزهٔ توسعهٔ فردی را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چگونه به کسی تبدیل شوید که همیشه می‌خواستید باشید.

درباره کتاب خودتان را دوباره بسازید

انسان‌ها در بسیاری از اوقات خود را  را چنان که هستند، نشان نمی‌دهند. در .مواقع بسیاری چیزهایی دربارهٔ شخصیت خود می‌گویند که اصلا دربارهٔ آن‌ها صادق نیست. افراد بسیاری زندگی را درون شخصیت خود حبس می‌کنند و هیچوقت نمی‌توانند این پیله را ترک کنند. استیو چاندلر سخنران حوزهٔ موفقیت و نویسنده‌ای برجسته است. او در زمینه‌های روان‌شناسی و خودشناسی و خودیاری فعالیت می‌کند. در کتاب خودتان را دوباره بسازید چاندلر به مخاطب خود گفته است که چگونه عادت‌های ناپنسندی که در او ریشه دوانده را دور بریزید و با استفاده از راه‌کارهای روان‌شناسی و مثبت‌اندیشی شخصیت دلخواه جدیدی برای خود بسازد. او تأکید کرده است که هر فرد باید مالک شخصیت خود باشد و هیچ‌گاه نباید قربانی عادات خود شود.

خواندن کتاب خودتان را دوباره بسازید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دوست دارید عادات ناپسند خود را کنار بگذارید و شخصیتی باشید که همیشه آرزویش را داشتید، این کتاب برای شما است.

درباره استیو چاندلر

استیو چاندلر یک نویسنده و سخنران محبوب آمریکایی در زمینهٔ خودیاری و رشد فردی است. او تا به حال ۳۰ کتاب نوشته و آثارش به زبان‌های زیادی ترجمه شده است. او تحصیلاتش را در رشتهٔ نویسندگی خلاق و علوم سیاسی در دانشگاه آریزونا به پایان رساند و چهار سال از زندگی‌اش را در بخش روان‌شناسی و زبان جنگ در ارتش سپری کرد. چاندلر اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه سانتامونیکا است و مدیریت روح‌محور تدریس می‌کند.

بخشی از کتاب خودتان را دوباره بسازید

«من در جایی هم که می‌توانستم بدون شناخت قبلی با افراد مصاحبه کنم به این نکته رسیده بودم. قادر بودم تنها با گوش کردن به زبان آن‌ها بگویم که آیا عملکرد خوبی دارند یا نه. تعدادی از مراجعانم به‌شوخی می‌گفتند که این یک‌جور توانایی پیشگویی (فال‌بینی) است، اما به آن‌ها گفتم که این با فال‌بینی فرق دارد. (تا حدی به این دلیل که من بایستی بیشتر از یک فال‌بین متعهد می‌بودم.) گفتم تنها در حال گوش کردن به کلمات آن‌ها بودم.

شما می‌توانید با گوش دادن به زبانی که فردی به کار می‌گیرد بگویید او اهل کجاست. بعضی‌ها اهل مالکیت‌اند، و برخی اهل قربانی بودن.

من شروع کردم به نگهداری از دفترچه‌یادداشت‌های پرشده با گفته‌های آدم‌های خیلی موفق (آن‌هایی که من لقب «مالکان» به ایشان دادم) و کپه بزرگ دیگری از دفترچه‌یادداشت‌های پرشده با حرف‌های افرادی که ناامید و در حال کشمکش و درگیری بودند ــ «قربانیان.»

مالکان کلمه «می‌توانم» را زیاد به کار می‌گرفتند، در حالی که قربانیان به «نمی‌توانم» علاقه داشتند. مالکان اهداف، برنامه‌ها، و چالش‌هایی داشتند، در صورتی که قربانیان دچار مشکلات، بگومگوها، و کابوس‌هایی بودند. مالکان می‌گفتند مشغول‌اند، و قربانیان می‌گفتند گرفتارند. مالکان «طراح زندگی» بودند، در حالی که قربانیان «کوشا برای زنده بودن و گذران زندگی». مالکان از تغییرات در محل کار برانگیخته و هیجان‌زده بودند، در حالی که قربانیان ناراحت و دلخور بودند. مالکان نگاه می‌کردند تا ببینند چه درسی می‌توانند از یک تجربه بگیرند، در حالی که قربانیان سعی می‌کردند از آن عبور کنند. مالکان چیزهایی را برنامه‌ریزی می‌کردند و قربانیان چیزهایی را آرزو می‌کردند.

ارتباطی که بین زبان و عملکرد پیدا کرده بودم برایم جالب توجه بود، اما مهیج‌تر از آن این بود که وقتی افراد شروع به تمرین به‌کارگیری زبان جدید می‌کردند، زندگی‌شان زیر و رو می‌شد. مشکلات به برنامه‌ها، شغل‌ها به حرفه‌ها، مدیران به رهبران تبدیل می‌شدند. افراد شروع می‌کردند به تجربه استقلالی که فراتر از شخصیت می‌رفت: استقلالی برای بازآفرینی حقیقت خودشان.

ما شخصیت‌های همیشگی و ثابتی نداریم، دارای الگوهای متغیر تفکریم. و الگوها می‌توانند متناوب باشند و سرانجام الگوهای دیگر جایگزینشان شوند. در بیسبال چوب‌زن‌هایی وجود دارند که می‌توانند به همان اندازه آسان از سمت راست خانه چوب‌زن ضربه بزنند که از سمت چپ می‌زنند. این مهارت ذاتی و طبیعی نبوده. کسی که آن‌ها بودند این نبوده. هیچ‌کس این‌گونه به دنیا نیامده است. اما آن‌ها الگوهای جدید را جایگزین کردند و به چوب‌زن‌های دوطرفه تبدیل شدند، حالا به‌آسانی و زیبایی با قدرت و دقت از هر دو طرف خانه چوب‌زن ضربه می‌زنند.»