کتاب انسان کامل (چینی)
معرفی کتاب انسان کامل (چینی)
کتاب انسان کامل (چینی) نوشتهٔ مرتضی مطهری و ترجمهٔ جیا فی و محمدرضا رئیسی است. مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب انسان کامل (چینی)
کتاب انسان کامل (چینی) حاوی نظرات مرتضی مطهری درمورد انسان است.
خواندن کتاب انسان کامل (چینی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد انسان پیشنهاد میکنیم.
درباره مرتضی مطهری
مرتضی مطهری (۱۳۵۸- ۱۲۹۸)، استاد فلسفه و کلام اسلامی بود. او در فریمان از توابع مشهد در خانوادهای روحانی با اصالت سیستانی زاده شد. در کودکی برای فراگیری دروس ابتدایی به مکتبخانه و سپس در ۱۲سالگی به حوزهٔ علمیهٔ مشهد رفت و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی پرداخت. در ۱۳۱۶ برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزهٔ علمیهٔ قم شد. او در دورهٔ اقامت ۱۵سالهٔ خود در قم، از آیتالله بروجردی (فقه و اصول) و آیتالله خمینی (فلسفه و اصول) و علامه طباطبایی (فلسفه) بهره گرفت. در ۱۳۳۱ از قم به تهران مهاجرت کرد و به تدریس در مدرسهٔ مَروی و تألیف و سخنرانیهای تحقیقی پرداخت. در ۱۳۳۴ تدریس خود را در دانشکدهٔ الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران آغاز کرد. مطهری برخلاف کسانی چون «احمد فردید» که فلسفهٔ اسلامی را ذاتاً یونانی میدانستند، برای فلسفهٔ اسلامی اصالت خاصی قائل بود؛ ازاینرو نهتنها مانند احمد فردید و اصحاب مکتب تفکیک، فلسفهٔ اسلامی را مغایر با اندیشهٔ اصیل اسلامی نمیدانست؛ در ریشهیابی آن به متنهای دینی نیز رجوع میکند. از نظر مرتضی مطهری بیشتر فلاسفهٔ اسلامی شیعه بودند؛ چراکه عقل شیعی از ابتدا عقل فلسفی بود. مطهری یکی از منتقدان سازمان روحانیت بود و از جمله مهمترین نقاط ضعف آن را نحوهٔ تأمین بودجه میدانست که بهطور مستقیم از سوی مردم در قالب ارائهٔ وجوهات صورت میگیرد. بهاعتقاد او این مسئله دارای این اشکال است که آزادی و حریّتِ عقیدهٔ روحانیت را در برابر مردم مخدوش میکند.
مرتضی مطهری در شامگاه روز سهشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۸ پس از پایان جلسهای در منزل «یدالله سحابی» (۱۳۸۱ - ۱۲۸۴)، از بنیانگذاران نهضت آزادی، همراه با گروهی از رجال سیاسی انقلابی و در تاریکی شب و هنگام خروج از محل جلسه، هدف گلولهٔ یکی از افراد «گروه فُرقان» قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان طرفه درگذشت. طی سالیان گذشته کتابهای او از استقبال قابلتوجهی برخوردار بوده است.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۱۵ صفحه