کتاب شهرش، گوسفندان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شهرش، گوسفندان
«شهرش، گوسفندان» داستان کوتاهی از هاروکی موراکامی(-۱۹۴۹)، نویسنده ژاپنی است.
زمان تقریبی مطالعه: ۸ دقیقه
کافکا در ساحلهاروکی موراکامی
دیدن دختر صد درصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریلهاروکی موراکامی
1Q84 (جلد اول)هاروکی موراکامی
رایگان
اون تکه هاییش که داشت شهر زن رو توصیف میکرد دوست داشتم،دلم میخواد به اون ساده گی برم. برعکس نویسنده...
ژاپن و مردمانش در پیشرفت و توسعه بسیار موفقند ، در این شکی نیست. اما نمی دانم چرا نمی توانم ادبیات این مردم سخت کوش را درک کنم، بارها تلاش کرده ام ولی واقعا در درک نویسنده های ژاپنی ناتوانم.
عالی! به نظرم هرکس باید خودش کتاب رو بخونه تا بتونه بسنجه. به نظر من و دوستان توجه نکنید. ببینید لذت رو در متنش حس میکنید یانه.
برداشت شخصی نویسنده در پایان کتاب نوشته بودند ،صدها سر گوسفند در تاریکی پنهان شده منظور نویسنده این میباشد انسان ها با قرار گرفتن در موقعیت های گوناگون برای پذیرش یک انتخاب دلنشین .همچنان ترجیح میدهند که به زندگی روتین
لطفا اگر به تازگی مشغول مطالعه شدید نخونید این اثر رو چون به هیچ عنوان مفاهیم عمیقش رو درک نخواهید کرد هرچند کوتاه اما زیبا بود ممنون
گاهی اهمیت خیلی از چیزهای از دست رفته رو تا زمانی که دیگری در شرایطی برابر به ما یادآوری نکنه متوجه نمی شیم.
در مورد روزهای زندگی مردی که ناگهان یک روز متوجه اهمیت تمامی آنچه که از دست داده ، میشود. در کل زیاد جالب نبود.
ترجمه یکم مشکل داشت بنظرم ولی در کل خوب بود
خوبه من قسمت سرنوشتش رو دوست داشتم درضمن من یکی از طرفداری پروپاقرص هاروکی موراکامی هستم و با بسنده های ژاپنی میتوانم ارتباط خاصی برقرار کنم
داستان خوبی بود . در کل سبک سورئال همین هست . نگید بی سرو تهه