دانلود و خرید کتاب آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره)) سیدحسین هوشی‌سادات
تصویر جلد کتاب آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))

کتاب آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))

انتشارات:نشر نارگل
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۶از ۳۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))

«آدم شدن چه مشکل!» نوشته سیدحسین هوشی سادات(-۱۳۵۹)، به بررسی خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره) می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: آیا نجات از عقوبات الهی و گریز از عقبات هولناک و آتش جهنم به آسانی ممکن خواهد بود؟ شما خیال می‌کنید گریه‌های ائمه طاهرین و ناله‌های حضرت سجاد (علیه‌السّلام) برای تعلیم بوده و می‌خواسته‌اند به دیگران بیاموزند؟ آنان با تمام آن معنویات و مقام شامخی که داشتند، از خوف خدا می‌گریستند و می‌دانستند راهی که در پیش دارند، پیمودنش چقدر مشکل و خطرناک است. از مشکلات، سختی‌ها، ناهمواری‌های عبور از صراط، که یک طرف آن، دنیا و طرف دیگرش آخرت می‌باشد و از میان جهنم می‌گذرد، خبر داشتند. از عوالم قبر، برزخ، قیامت، و عقبات هولناک آن آگاه بودند. از این روی هیچ‌گاه آرام نداشته، همواره از عقوبات شدید آخرت به خدا پناه می‌بردند. شما برای این عقبات هولناک توان‌فرسا چه فکری کرده و چه راه نجاتی یافته‌اید؟ چه وقت می‌خواهید در مقام اصلاح و تهذیب خود برآیید؟ شما که اکنون جوانید، نیروی جوانی دارید، بر قوای خود مسلط می‌باشید و هنوز ضعف جسمی بر شما چیره نشده است، اگر به فکر تزکیه و ساختن خویش نباشید، هنگام پیری که ضعف، سستی، رخوت و سردی بر جسم و جان شما چیره شد و نیروی اراده، تصمیم و مقاومت را از دست دادید و بار گناه و معصیت قلب را سیاه‌تر ساخت، چگونه می‌توانید خود را بسازید و مهذّب کنید؟
سید محمد سیدی
۱۳۹۹/۰۸/۱۰

برای این روز ها که در قحطی عرفاء و اساتید اخلاق قرار داریم، خواندن تک تک سطر های این کتاب، با روح و جانم بازی کرد... اگر کسی دنبال این است که در این دنیای وانفسا و پر از ضلالت و

- بیشتر
وحید
۱۳۹۹/۰۲/۰۹

عالیه. تا مدتی زندگی انسان رو عوض میکنه

sara
۱۳۹۹/۰۱/۰۶

فقط متونم پیشنهاد کنم بخونید و تا جایی که میتونید درش تفکر و تدبر کنید. خدا خیربده نویسنده رو که جمع اوری کزدند کلام امام رو. و ممنون از طاقچه که برای خارج از کشور هم پرداخت از طریق پی

- بیشتر
حسینی
۱۳۹۹/۰۳/۱۴

نکات این کتاب با موضوع خودسازی از کلام امام خمینی خیلی زیباست، ان شاالله عامل باشیم...

ارمین
۱۳۹۶/۰۵/۰۲

عالیه این کتاب

زیـنـب🍃🌸
۱۳۹۶/۱۰/۳۰

پیشنهاد میدم این کتاب رو بخونید.

erfan
۱۴۰۰/۰۶/۱۶

این کتابو بار سومه که دارم تموم میکنم حس میکنم هنوز هم مطلب جدید برام داره برای بار چهارم خوندن. به شدت برای کسانی که دنبال خودسازی هستن پیشنهاد میشه.

محمد جوان
۱۴۰۰/۰۲/۳۰

واقعا در یک کلام آدم شدن چه مشکل با مطالعه این کتاب انسان پی می برد که واقعا انسان کیست و تا انسان شدن چه راه طولانی در پیش دارد

F Sabity
۱۴۰۰/۰۱/۰۴

فقط می تونم بگم عالی بود

behroozi
۱۳۹۶/۱۱/۲۴

متنش منسجم نیست بلکه بریده هایی از حرف های امام هست که سعی شده کنار هم گذاشته بشه

بدان که اوّل شرط مجاهدهٔ با نفس و حرکت به جانب حق‌تعالی «تفکر» است
hosein
تنها راه غلبه به نفس امّاره و شیطان و راه نجات، بر خلاف میل آن‌ها رفتار کردن است
up
از همهٔ هجرت‌ها [مهم‌تر]، هجرت از خودبینی و راه افتادن از این انانیّت نفس و هجرت از خود به خدا است.
up
«ای پسر آدم، همه‌چیز را برای تو آفریدم و تو را برای خود آفریدم» و قلب تو را منزل‌گاه خود قرار داده. تو و قلب تو یکی از نوامیس الهیه هستید. حق‌تعالی غیور است نسبت به ناموس خود
up
بدان که مسافری و دارای مقصدی. مقصد تو عالم دیگر است و تو را از این عالم خواهی نخواهی می‌برند
up
بدان که اوّل شرط از برای مجاهد در این مقام و مقامات دیگر، که می‌تواند منشأ غلبه بر شیطان و جنودش شود، حفظ طائر خیال است
up
انسان باید حتی‌الامکان داخل در معاصی و نافرمانی نشود که اصلاح نفس پس از افساد، از امور مشکله است
up
در قرآن کریم، این سرچشمهٔ فیض الهی تدبّر کن. هرچند صِرف خواندن آن، که نامهٔ محبوب است به شنوندهٔ محجوب، آثاری دل‌پذیر دارد، لکن تدبّر در آن انسان را به مقامات بالاتر و والاتر هدایت می‌کند.
🍃🌷🍃
حکما فرموده‌اند که کشتی بی‌ناخدا که در موج‌های سخت دریا گرفتار شود، به نجات نزدیک‌تر است از انسان در حال غضب.
up
انسان اگر طمع شفاعت دارد، باید در این عالم با سعی و کوشش، رابطهٔ بین خود و شفعای خود را حفظ کند و قدری تفکر در حال شافعان محشر نماید که حال آن‌ها در عبادت و ریاضت به کجا رسیده بود.
up
این غروری که در ملّاها هست، چه آن‌هایی که علوم مادی و طبیعی دارند و چه آن‌هایی که علوم شرعی دارند یا علوم عقلی دارند، این، اگر قلب مهذّب نباشد، یک غروری می‌آورد؛ همان غروری که انسان را از خدا به کلی باز می‌دارد.
محمدرضا میرباقری
«در رفع حُجُب کوش نه در جمع کتب».
mehdi
بیشتر از هرچه، گوش کردن به تغنّیات سلب اراده و عزم از انسان می‌کند.
erfan
وصیتی است از پدری پیر که عمری را با بطالت و جهالت گذرانده، و اکنون به سوی سرای جاوید می‌رود با دست خالی از حسنات و نامه‌ای سیاه از سیّئات، با امید به مغفرت اللّه، و رجاء به عفو اللّه، به فرزندی جوان که در کشاکش با مشکلات دهر، و مختار در انتخاب صراط مستقیم الهی (که خداوند به لطف بی‌کران خود هدایتش فرماید) یا خدای ناخواسته انتخاب راه دیگر (که خداوند به رحمت خود از لغزش‌ها محفوظش فرماید).
erfan
[مشکل] عمده این است که ما نمی‌شناسیم؛ نه خودمان را می‌شناسیم، نه خدای‌مان را می‌شناسیم.
محمدرضا میرباقری
قید و بندها و اقفال شیطانی اگر در جوانی غفلت از آن‌ها شود، هر روز که از عمر بگذرد، ریشه‌دارتر و قوی‌تر شوند.
فاطمه
اَلعِلمُ هُوَ حِجابُ الأکبَرُ. یک حجاب بزرگ همین علم است؛ سرگرم می‌کند انسان را به همین مفاهیم کلیهٔ عقلیه، و از راه بازش می‌دارد. حجاب است برای اولیاء، و هرچه علم زیادتر بشود، حجاب غلیظ‌تر می‌شود
sobhan
ای عزیز! بیدار شو و پنبهٔ غفلت را از گوش برون کن و خواب غفلت را بر چشم خود حرام نما، و بدان که تو را خدای تعالی برای خود آفریده، چنان‌چه در حدیث قدسی می‌فرماید: «یَابنَ آدَمَ خَلَقتُ الأشیاءَ لِأجلِک، و خَلقتُک لِأجلی» یعنی «ای پسر آدم، همه‌چیز را برای تو آفریدم و تو را برای خود آفریدم» و قلب تو را منزل‌گاه خود قرار داده. تو و قلب تو یکی از نوامیس الهیه هستید.
محمدرضا میرباقری
جرئت بر معاصی کم‌کم انسان را بی‌عزم می‌کند، و این جوهر شریف را از انسان می‌رباید. استاد معظّم ما (دام‌ظلّه) می‌فرمودند: بیشتر از هرچه، گوش کردن به تغنّیات سلب اراده و عزم از انسان می‌کند.
وحید
شب گذشته اسماء کتب عرفانی را پرسیدی، دخترم! «در رفع حُجُب کوش نه در جمع کتب». گیرم کتب عرفانی و فلسفی را از بازار به منزل و از محلی به محلی انتقال دادی، یا آن‌که نفس خود را انبار الفاظ و اصطلاحات کردی و در مجالس و محافل آن‌چه در چَنته داشتی عرضه کردی و حضار را فریفتهٔ معلومات خود کردی و با فریب شیطانی و نفس امارهٔ خبیث‌تر از شیطان، محمولهٔ خود را سنگین‌تر کردی و با لُعبهٔ ابلیس، مجلس‌آرا شدی و خدای نخواسته غرور علم و عرفان به سراغت آمد که خواهد آمد، آیا با این محموله‌های بسیار، به حُجُب افزودی یا از حُجُب کاستی؟
تاسیـآن

حجم

۱۹۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

حجم

۱۹۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

قیمت:
۸,۰۰۰
تومان