کتاب خدازاده
خواندن نظراتمعرفی کتاب خدازاده
کتاب خدازاده نوشتهٔ سیدمحمدحسین راجی و محسن فوجی است. نشر معارف این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی خاطراتی پرجاذبه از محمدرضا پهلوی در نگاه نویسندگان و اندیشمندان خارجی است.
درباره کتاب خدازاده
کتاب خدازاده در ۹ بخش نوشته شده است. این کتاب به موضوعاتی مانند انقلاب ۱۳۵۷ در ایران، فساد اخلاقی، شخصیتهای دربار، حکومت و مردم و بیگانگان، دین و معنویت، ظلم به افراد، آزادی، برخورداریهای عمومی، اقتصاد و معیشت و عدالت پرداخته است. این اثر حاوی خاطراتی پرجاذبه از محمدرضا پهلوی در نگاه نویسندگان و اندیشمندان خارجی است.
خواندن کتاب خدازاده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ خاطرات سیاسی و اجتماعی پیشنهاد میکنیم.
فلسطین
سرنوشت فلسطینجوی باندز
فاتح قدسمحمدحسین علیجانزاده روشن
تابِ طنابدارمهدی پناهیان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب ۵۲۱ از کتابخانه همگانی (بینهایت)، این کتاب، خاطرات محمدرضا شاه پهلوی را از زبان نویسندگان و اندیشمندان خارجی و داخلی ذکر می کند. کتاب شامل ۹ بخش است: ۱ـ اقتصاد، معیشت و عدالت ۲ـ برخورداری های عمومی ۳ـ آزادی ۴.ظلم به افراد ۵ـ دین و معنویت ۶ـ
چه خوب که کتاب تون رو در اپ کتابخوان آوردین، خیلی بیشتر و راحتتر کمک میکنه به نکته برداری
عاشق کل کار های مجموعه سعدا هستم. ممنون از استاد عزیز آیت الله راجی❤️
حتماً حتماً حتماً بخونید کتاب رو
برای اطلاع از تاریخ ایرانمون خوب و مستدله
واجبه به عنوان یه ایرانی خونده بشه...
مستند و مفید
شاهنشاه بهترین شاه تاریخ ایران بعد از رضا شاه بزرگ و نادر شاه و از همه مهم تر کوروش بزرگ است و هر کسی به اعلیحضرت اهانت کند حضرت محمد و امام حسین علیه اسلام به حسابشان در ان دنیا
سلام دوستان،بنده در یک مطالعه اجمالی به این نتیجه رسیدم که حداقل آمارهای این کتابـ بسیار کینه توزانه نوشته شده مثلا درـمورد کشته شدگان و شهدا در قبل از انقلاب تا انقلاب از هزارها هزار نام میبرد در حالی که بنا
خواننده محترم لطفا برای وقت خودتون ارزش قائل شوید بیهوده بیهوده بیهوده