کتاب خاطرات مستر همفر
معرفی کتاب خاطرات مستر همفر
در کتاب خاطرات مستر همفر، خاطرات یک جاسوس انگلیسی را از کارهایش در کشورهای اسلامی و در راستای خدمت به اهداف استعماری انگلیس میخوانید.
همفر یک مأمور بریتانیایی بود که وظیفه انجام فعالیتهای جاسوسی در مصر، عراق، ایران، حجاز و استانبول مرکز خلافت (اسلامی)، گمراه کردن مسلمانان و خدمت به مسیحیت، با کمک وزارت کشورهای مشترکالمنافع بریتانیا را بر عهده داشت.
درباره کتاب خاطرات مستر همفر
این کتاب از سه بخش تشکیل شده است. بخش اول که هفت قسمت دارد شامل ادعاها و نظرات همفر درباره کشورهای اسلامی است و بخش دوم به این موضوع میپردازد که بریتانیا چگونه با نیرنگهای خاضص خود مقاصدش را در کشورهای اسلامی پیش میبرد.
خواندن کتاب خاطرات مستر همفر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان موضوعات سیاسی و تاریخ جهان.
بخشی از کتاب خاطرات مستر همفر
مدتی در بغداد ماندم. سپس با دریافت پیامی حاوی دستور به بازگشت من به لندن، بغداد را ترک کردم. در لندن با دبیر و برخی مقامات وزارت صحبت کردم. من از فعالیتها و مشاهداتم در طول مأموریت طولانی خود به آنها گفتم. آنها از اطلاعات من در مورد عراق بسیار خوشحال شدند و گفتند که از این وضعیت راضی و خرسند هستند. از طرف دیگر، صفیه، نامزد محمد نجد، گزارشی را برای توافق با من ارسال کرد. همچنین فهمیدم که در طول مأموریتم، توسط افراد وزارت تحت تعقیب بودهام. همزمان با گزارشهای ارسالی من و با شرحی که به دبیر داده بودم، این افراد نیز گزارشهایی ارسال کرده بودند.
دبیر برای ملاقات من با وزیر وقت گرفته بود. وقتی به حضور وزیر رسیدم، او با من جوری برخورد کرد که از بدو ورودم به استانبول با من اینگونه رفتار نشده بود. میدانستم که اکنون در قلب او جایی استثنایی را اشغال کردهام.
وزیر بسیار خشنود بود از اینکه فهمیده بود که من بر محمد نجد تسلط یافتهام. او گفت: «محمد نجدسلاحی است که وزارت ما به دنبالش بوده است. انواع وعدهها را به او بدهید. اگر تمام وقت خود را نیز صرف تحریک او کنید، ارزشمند است.»
وقتی گفتم که: «من نسبت به محمد نجد نگران شدهام. او ممکن است نظر خود را تغییر داده باشد.» او پاسخ داد: «نگران نباش. او در برابر ایدههایی که هنگام جدا شدن از تو داشت، تسلیم نشده است. جاسوسان وزارت ما او را در اصفهان دیدهاند و به وزارت ما گزارش دادند که عقاید او تغییری نکرده است.» با خودم گفتم که چگونه محمد نجد اسرار خود را با یک غریبه در میان گذاشته است و من جرئت نکردم این سؤال را از وزیر بپرسم. با این حال، بعدها که محمد نجد را دیدم، فهمیدم که در اصفهان با مردی به نام عبدالکریم آشنا شده است و با گفتن اینکه من برادر شیخ محمد (منظورش من) هستم نسبت به اسرارش پرس و جو کرده است. او همه چیزهایی را که درباره تو میدانست به من گفت.
اگر دوست دارین یه کتاب بخونین که ریشه ی خیلی از مسائل فعلی رو متوجه بشین و پیش بینی های کاملا منطقی نسبت به اینده داشته باشین به نظرم این کتاب رو بخونین،کلا بخونینش.یه بک گراند خوب و یه دورنمای
در دوران نوجوانی این کتاب و خوندم زمانی که در تصمیم گیری درباره ی بعضی مسائل مشکل داشتم این کتاب بسیار راه گشا بود و قسمتهاییش رو تا به امروز که ۱۵ سال از اون دوره میگذره به خاطر دارم
قبلا این کتاب رو خوندم.اگر کتاب رو بخونید قشنگ متوجه میشوید که حال و روز الان ایران از کی براش برنامه ریزی شده. و اون ها برای تغییر افکار و روش زندگی ما چه کارها که نکردن.ما اونوقت تو کار
برای کسب بصیرت و شناخت بهتر دشمن حتما این کتاب و بخونید
این کتاب جعلی نیست و این خاطرات ساختگی نیست متاسفانه عربستان و اسرائیل این توطعه رو کردن و مدارک ساختگی اوردن که این کتاب ساختگیه چون به ضررشونه حتما بخونید .
بخونید تا به هدفها و نقشه هایی که دشمن برای نابودی اسلام کشیدند, آگاه بشید. بخونید تا این روباه پیر رو بیشتر بشناسید.
فارغ از جعلی یا صحیح بودن کتاب، این کارها و جنایت ها و دغل کاری ها از روباه خبیث اصلا و ابدا بعید نیست. ترفند هاشون رو گوشه ذهن تون داشته باشید. بعدا به نظرتون آشنا میاد
حتما مطالعه شود (ضروری)
کتابی بسیار عالی برای شناخت دشمنانمون ولی باعث تاسف است که هنوز هم تمام افکار اونها داره تو ایران اجرا میشه
به همه توصیه میکنم بخونن ... بسیار مفید بود