کتاب انتخاب سوم
معرفی کتاب انتخاب سوم
«انتخاب سوم» نوشته استیون کینگ(-۱۹۴۷)، نویسنده آمریکایی است.
انتخاب سوم، جلد دوم مجموعه داستان برج تاریک است؛ داستانی برگرفته از شعر روایی رابرت برانینگ، «رولند نجیبزاده قدم به برج تاریک نهاد» است.
در جلد اول این داستان، رولند، آخرین بازماندهی هفتتیرکشها، در حال سفر و جستوجوست و سرانجام مرد سیاهپوش را مییابد؛ جادوگری که مدتهاست تعقیبش میکند و ما هنوز نمیدانیم او کیست. مرد سیاهپوش به شکل مردی به نام والتر درآمده است؛ کسی که به دروغ ادعا میکرد مدتها قبل، پیش از آنکه دنیا تغییر کند، دوست پدر رولند بوده است.
هدف رولند رسیدن به این موجود انساننما نیست، بلکه او میخواهد به برج تاریک برسد؛ رسیدن به مرد سیاهپوش و آگاهی از آنچه او میداند، نخستین گام او در راه رسیدن به این مکان مرموز است.
رولند دقیقاً کیست؟ دنیای او پیش از آنکه تغییر کند، چگونه بوده است؟ برج تاریک چیست و چرا او به دنبالش است؟ هنوز پاسخ کاملی برای این سؤالات نداریم. رولند، هفتتیرکش و نجیبزاده است و به خاطر دارد دنیایش پیش از دگرگونی، «پر از عشق و نور» بوده است و او میخواهد مانع تغییر دنیایش شود.
آخرین دیدار رولند و والتر، در گورستان غبارآلود پر از استخوانهای پوسیده رخ میدهد. مرد سیاهپوش با کارتهای تاروت آیندهی رولند را پیشبینی میکند. این کارتها مردی به نام زندانی، زنی به نام بانوی سایهها و تصویر تاریکی که نشاندهندهی مرگ است (البته مرد سیاهپوش به رولند میگوید، «مرگ برای تو نیست.») را نشان میدهند و تمام این پیشگوییها موضوع اصلی جلد دوم داستان و گام دوم رولند در راه رسیدن به برج تاریک است.
جلد اول چگونه تمام میشود؟ رولند نشسته بر ساحل دریای غربی، غروب آفتاب را تماشا میکند. مرد سیاهپوش مرده و آیندهی هفتتیرکش نامعلوم است. ماجرای کتاب انتخاب سوم، از همان ساحل، کمتر از هفت ساعت بعد آغاز میشود.
آخرین کتابی که اینقدر منو به خودش جذب کرد که روز و شبم قاطی شد، هری پاتر بود؛ اونم ده سال پیش! :) کاش جلدهای ۴ به بعدشم بذارید (TT)
سلام. جلد اول رو که داشتم میخوندم گفتم چند صفحه ای رو ازش میخونم اگر خوب بود و راضی بودم ادامه میدم. ولی برام جالب نشد، و گذاشتمش کنار، مدتی نظر سایرین و تبلیغات کتاب رو میدیدم و کنجکاو شدم
این کتاب و جلد اولش تنها کتاب هایی هستند که از استیون کینگ خواندم. اگر صرفاً همین دو کتاب رو ملاک قرار بدم اصلا نمیفهمم چرا استیون کینگ اینقدر معروفه. شاید سایر کتابهاش بهتر باشند.