کتاب تن تن در امریکا
معرفی کتاب تن تن در امریکا
کتاب تن تن در امریکا نوشتهٔ هرژه و ترجمهٔ نادر تکمیل همایون و ویراستهٔ محسن آزرم است و کتاب چ آن را منتشر کرده است. این اثر به ۷۰ زبان زندهٔ دنیا ترجمه شده است. تصویرسازی بدیع کتاب یکی از نقاط عطف آن به شمار میآید.
تن تن در آمریکا یکی از دیگر کتابهای مجموعهٔ ماجراهای تنتن است. تنتن خبرنگاری جوان و شیفتهٔ ماجراجویی است. او یک قهرمان است و تاب بیعدالتی ندارد. تنتن یک سگ به نام میلو دارد که در همهٔ ماجراها همراه او است.
درباره کتاب تن تن در امریکا
تنتن در آمریکا ماجرای سفر تنتن به آمریکا برای تهیهٔ گزارش است. همین که تنتن به شیکاگو پا میگذارد با شرایط پیچیده و خطرناکی مواجه میشود. از یک طرف آلکاپون که رهبر گنگسترهای آمریکاست میخواهد تنتن را از بین ببرد. از طرف دیگر، بابی اسمایلز که دشمن قسمخوردهٔ اوست میخواهد از شر تنتن خلاص شود. در هر بخش از سفر برای تنتن ماجراهای عجیبغریبی اتفاق میافتد که باورناپذیر است. اما تنتن به کمک هوش خود و تلاش دوستانش همواره از دست مشکلات رهایی مییابد.
از ویژگیهای منحصربهفرد «ماجراهای تنتن»، کمیک بودن آن است. کمیک به داستانهای فکاهی مصور گفته میشود. مجموعهٔ تنتن علاوه بر مصور بودن، ماجراجویانه است و همین عامل موجب میشود تا خوانندگان، تا انتهای کتاب آن را زمین نگذارند و علاقهٔ بیشتری به دانستن ادامهٔ داستان داشته باشند.
خواندن کتاب تن تن در امریکا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تن تن برای آن دسته از کودکان و نوجوانان که طرفدار داستانهای ماجراجویانه و کمیک هستند، بسیار خواندنی و جذاب است.
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رِمی با نام مستعار هِرژه (۱۹۸۳-۱۹۰۸) نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی است. او در شهر بروکسل در بلژیک به دنیا آمد که بیشتر بهخاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. معروفیت این اثر کمیک باعث شد در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتابهای کمیک اضافه شود.
هِرژه آموزش رسمی به خود ندید، ولی پس از ترک مدرسه، به عنوان گرافیست آغاز به کار کرد و پس از آن، از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. تا سال ۲۰۰۷ یعنی صدمین سالگرد تولد هِرژه ۲۰۰ میلیون نسخه از کتاب به فروش رفت.
عناوین «ماجراهای تنتن» به شرح زیر است:
تنتن در سرزمین شوراها (۱۹۲۹)
تنتن در کنگو (۱۹۳۱)
تنتن در آمریکا (۱۹۳۲)
سیگارهای فرعون (۱۹۳۴)
گل آبی (۱۹۳۶)
گوش شکسته (۱۹۳۷)
جزیره سیاه (۱۹۳۸)
عصای اسرار آمیز (۱۹۳۹)
خرچنگ پنجه طلایی (۱۹۴۱)
ستاره اسرارآمیز (۱۹۴۲)
راز اسب شاخدار (۱۹۴۳)
گنجهای راکهام (۱۹۴۴)
هفت گوی بلورین (۱۹۴۸)
معبد خورشید (۱۹۴۹)
سرزمین طلای سیاه (۱۹۵۰)
هدف کره ماه (۱۹۵۳)
به ماه قدم گذاشتیم (۱۹۵۴)
ماجرای تورنسل (۱۹۵۶)
کوسههای دریای سرخ (۱۹۵۸)
تنتن در تبت (۱۹۶۰)
جواهرات کاستافیوره (۱۹۶۳)
پرواز شماره ۷۱۴ (۱۹۶۸)
تنتن و پیکاروها (۱۹۷۶) تن تن
تنتن و هنر الفبا (۱۹۸۳ ناتمام، ۱۹۸۶ چاپ اولیه، ۲۰۰۴ چاپ کامل)
حجم
۱۹۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه
حجم
۱۹۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه