کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها
معرفی کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها
کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها نوشتهٔ محسن عزیزی است. نشر عطران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها
در ابتدای کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها، آمده است که «مهارت» (Skill) یک قابلیت یادگیری است یا بهزبانیدیگر استعداد انجام یا پیشبینی نتایج با حداقل صرف زمان و انرژی است. مهارت به تواناییهای قابلپرورش فرد که در عملکرد و بقای وظایف منعکس میشود، گفته میشود؛ بنابراین منظور از این واژه، توانایی بهکاربردن مؤثر دانش و تجربهٔ شخصی است. ضابطهٔ اصلی مهارتداشتن، اقدام و عمل مؤثر در شرایط متغیر است.
همچنین مهارت به قابلیت مستمر فرد در انجام سریع و دقیق یک وظیفه اطلاق میشود؛ پس مهارتْ عملی است که ۳ فاکتور زمان و انرژی و عملکرد در آن نقش دارند. از این رهیافت است که کسب مهارت نیازمند تمرین و تجربه است یا بهتعبیریدیگر به هر عملی که در آن بتوان تجربه و تمرین داشت، میتوان مهارت اطلاق کرد، اما برای کسب مهارت در هر چیزی، بایستی ویژگیهای آن یا به عبارت دیگر، عناصر سازندهٔ آن را در نظر گرفت. کتاب حاضر به چنین موضوعی پرداخته است.
خواندن کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه دربارهٔ موضوع و مفهوم مهارت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مهارت های رهبری و مدیریتی در کسب و کارها
«مهارتهایی که مدیران میانی به منظور رهبری اثر بخش بایستی داشته باشند شامل سه گروه میشود ۱. نگرشی: خود آگاهی، انعطاف پذیری، پذیرا بودن، صادق بودن، مستقل وآزاد بودن، شفاف بودن، پذیرش خطا را داشتن، حمایت کننده بودن، نصیحت کننده، حساس به عقاید دیگران ۲ دانشی: اطلاعات در مورد زندگی دانشگاهی و سیستمهای درک فرایند دانشگاهی ۳. رفتاری: آنچه یک رهبر خوب باید انجام دهد: احترام گذاشتن، به عنوان الگو رفتار کردن، وسیع فکر کردن، استراتژیک بودن، گوش دادن، با دیگران مشورت کردن، مذاکره کردن، ارتباط شفاف داشتن، نمایندگی دادن، ایجاد انگیزه کردن، کار گروهی کردن، به عنوان مربی عمل کرد (سپندلاو، ۲۰۰۷)
ونگ برای داشتن یک رهبری اثربخش در مدیریت جدید لازم میداند سبک رهبری در کلیه زمینههای رهبری مثل رهبری فرایند آموزشی، رهبری سازمانی، رهبری استراتژیک، رهبری فرهنگی، رهبری بازتابی، رهبری مردمی و رهبری اجتماعی تغییر کند (ونگ، ۲۰۰۳) فالک یک سبک رهبری خاص برای برآورده کردن موارد مورد نیاز در یک تعامل رهبری کافی نمیداند (فالک، ۲۰۰۳) مارک میروید در نهایت باید بگوئیم که رهبری باید یک ارزش پایه داشته باشد و بین ارزشهای پایه و فرایند روزانه مدرسه یک ارتباط واضح و شفاف برقرار کند. عوض اینکه تمرکز ما روی بهبود استانداردها باشد که اغلب معایب زیادی دارد ما میخواهیم که روی کاهش استرس تمرکز کنیم که از طریق آموزش، عوامل استرس مثل فقر و تضادها حذف میشود. بنابراین توافق ما باید بر اساس بعضی اشکال رهبری دموکراتیک باشد که به افراد آسیب نمیزند و اینها نباید به صورت یک رویکرد غیر فعال در نظر گرفته شود بلکه باید در مجمع مدارس مطرح شوند و منجر به تغییر در طرح درسها و خط مشیهای مدرسه نیز شوند (ماریک، نیل و همکاران، ۲۰۰۳)»
حجم
۱۰۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۱ صفحه
حجم
۱۰۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۱ صفحه