کتاب جغرافیای گردشگری
معرفی کتاب جغرافیای گردشگری
کتاب جغرافیای گردشگری؛ صورتها و سیرتها نوشتهٔ علی اکبر تقی پور و محمدکاظم شمس پویا و مهدی صرفی و ویراستهٔ رضا قنبری عبدالملکی است و انتشارات دانشگاه دامغان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب جغرافیای گردشگری
گردشگری یکی از پدیدههای روبهرشد در جهان بهشمار میرود که از دیرباز مطرح بوده و در زمانهای گوناگون با شدت و ضعف به حیات خود ادامه داده و به دوران کنونی خود رسیده است. بیتردید گردشگری مزایا و منافع بسیاری برای اجتماعات و مقاصد گردشگری دارد؛ لیکن چشمپوشی از آسیبها و اثرات منفی آن، شناخت این پدیده و برنامهریزی و مدیریت آن را تحت تأثیر قرار میدهد که چنین تعصبی دور از کار علمی و عالمانه است. بر این مبناست که میشود در باب آثار مثبت و منفی گردشگری سخن بسیار گفت و بسیار نگاشت. درواقع هر گروهی از ظن خود به طرح مباحث گردشگری پرداخته و برخی چنان راه افراط و تفریط پیمودهاند که تنها علاج پیشرفت جوامع را، در گرو گردشگری، آن هم به شیوهها و الگوهای مرسوم در کشورهای توسعهیافته دانسته و از این رهگذر نسخۀ کشورهای کمتر توسعهیافته را پیچیدهاند که این مسئله موجب کمتوجهی به فقرا و گروههای آسیبپذیر و اجتماعات محلی و ظرفیتهای ویژۀ آنها شده است.
کتاب جغرافیای گردشگری سعی میکند به صورت مفصل و علمی به تمام این مسائل بپردازد و راهکاری جدید برای توسعهٔ گردشگری ارائه کند.
خواندن کتاب جغرافیای گردشگری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ گردشگری و توسعه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۹٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۵۹ صفحه
حجم
۹٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۵۹ صفحه