کتاب شهرتوحید، شهر حیرت
معرفی کتاب شهرتوحید، شهر حیرت
کتاب شهر توحید، شهر حیرت نوشتهٔ نعمت الله قاضی (شکیب) و حاصل کوشش غلامرضا لایقی است. نشر اطلاع این مجموعه داستان کهن را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی جلد ششم از مجموعهٔ «هفت شهر عشق» است.
درباره کتاب شهرتوحید، شهر حیرت
کتاب شهر توحید، شهر حیرت بر اساس منطق الطیر عطار نیشابوری نوشته شده است. این کتاب یک مجموعه داستان را در بر گرفته است که شما را با شخصیتها و مفاهیم و داستانهای منطق الطیر آشنا میکند. میدانیم که شیخ فرید الدین عطار نیشابوری ملقب به عطار (۵۴۰ – ۶۱۸) یکی از شاعران بزرگ ایران است که او را بهسبب آثار عرفانیاش میشناسند. منطق الطیر عطار یکی از بزرگترین آثار عرفانی و ادبی ایران است که در سراسر دنیا شناخته شده است. در شرح زندگی عطار داستانها و افسانههای بسیاری ساختهاند؛ افسانههایی که هر چند حقیقی نیستند، خواندنشان خالی از لطف نیست و جایگاه بزرگ آنان را نشان میدهد.
خواندن کتاب شهر توحید، شهر حیرت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کهن پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شهر توحید، شهر حیرت
«پوپک درین هنگام باز قصه گویی از سر گرفت و گفت: روزی نزد بوعلی که از مردان طریقت بود، پیرزنی رفت و کاغذی زرین بدو داد و گفت: این کاغذ زرین از من بستان. بوعلی جواب داد که من با خدا پیمان بسته ام که جز از او از کسی چیزی نستانم. پیرزن گفت: اینجا نه دیر است و نه کعبه و تو از کجا به خود این بسته ای که چنین گویی و از پیمانت سخن به میان آوری؟ بوعلی گفت: اگر چشم حق بین داشتی در کعبه و دیر، همه او می دیدی و در پیر و جوان آواز او می شیندی. مرد سالک چون به حد دل رسید و اندرین ره چون بدان منزل رسید بشنود از وی سخن ها آشکار هم بدو ماند وجودش پایدار.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۰ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۰ صفحه