معرفی و دانلود کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟ pdf + خلاصه رایگان

کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟

جدیدترین روش درمان اضطراب بدون دارو که می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد

۲.۸(از ۵ امتیاز)

معرفی کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟

کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟ نوشتهٔ دیوید برنز با ترجمهٔ فاطمه سادات میرحبیبی در انتشارات کتاب درمانی منتشر شده است.

درباره کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟

کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟ به جدیدترین روش درمان اضطراب بدون دارو می‌پردازد. این کتاب زندگی خواننده را تغییر می‌دهد.

این کتاب جسارت مقابله با هر نوع اضطراب از جمله نگرانی‌های مزمن، خجالت، اضطراب صحبت در جمع، اضطراب امتحان و فوبیا‌ها را به شما نشان می‌دهد، بدون اینکه نیاز به مصرف دارو و یا تحمل درمان‌های طولانی مدت را داشته باشید.

دکتر دیوید برنز در این کتاب ۴۰ تکنیک جدید ضد اضطراب را به شما آموزش می‌دهد. این کتاب به شما کمک می‌کند به آرامش برسید.

خواندن کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به رهایی از اضطراب پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زمانی که اضطراب حمله می کند چه کنیم؟
عنوان دیگر:جدیدترین روش درمان اضطراب بدون دارو که می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد
عنوان انگلیسی:When panic attacks: the new, drug free anxiety therapy that can change your life
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسنده:دیوید برنز