کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی
معرفی کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی
کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی نوشتهٔ مگان مک دونالد با ترجمهٔ ریحانه جعفری در نشر افق منتشر شده است.
درباره کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی
جودی دمدمی و برادرش استینک دو تا از مشهورترین شخصیتهای داستانی کودکان هستند. کتابهای جودی دربارهٔ ماجراهای دختری است که دردسر درست میکند و کتابهای استینک هم ماجرای پسربچهای کنجکاو و ماجراجو است که در هر جلد کتاب یک داستان تازه میسازد.
کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی یکی از کتابهای جذاب استینک است.
خواندن کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره مگان مک دونالد
مگان مک دونالد متولد فوریهٔ ۱۹۵۹ در ایالت ویرجینیا است. او مدرک فوقلیسانس کتابداری از دانشگاه پیتسبورگ دارد و نوشتن را از ۱۰سالگی در مدرسه شروع کرده است. مشهورترین مجموعه داستان او مجموعه داستان «ماجراهای جودی دمدمی و برادرش استینک» است.
بخشی از کتاب استینک و سفر پرماجرا با خوکچه های هندی
«استینک به زحمت جلو پایش را میدید، چون داشت برجی کج و معوج از جعبههای برشتوک را میبرد دَمِ در خانهٔ وبستر. وقتی که رسید، داد زد: «دینگ دنگ!»
وبستر گفت: «سلام، بیا تو. سوفی هم اینجاست. امروز قرار است بیشتر از همیشه بهمان خوش بگذرد!»
سوفی پرسید: «چند تا جعبه برشتوک جمع کردی؟»
استینک گفت: «یک عالمه.»
سوفی گفت: «همهٔ جعبههایی که من آوردم مال کارخانهٔ معروفی است. بابام میگوید که برشتوکهایش برای قلب مفیدند.»
استینک که از نفس افتاده بود، گفت: «اما حمل این همه جعبه اصلاً برای قلب خوب نیست! نمیشد فقط از حبههای قند استفاده کنیم؟»
سوفی گفت: «استینک، ما داریم دیوار بزرگ چین را میسازیم! میدانی چقدر طول میکشد تا با حبهقندهای فسقلی یک دیوار به این درازی بسازیم؟»
استینک جواب داد: «خب، توی زندگی واقعی صدها سال طول میکشد.»
وبستر گفت: «ولی با جعبههای برشتوک فقط یک روز طول میکشد.»
درست در همان لحظه، برج بلند جعبههای استینک ریخت روی زمین.
وبستر گفت: «آخر مگر کسـی هم پیدا میشود که برشتـوک موودفلیکس را دوست داشته باشد؟»
استینک گفت: «خواهر من، جودی! روی این برشتوکها که شیر بریزی، رنگشان عوض میشود.»
وبستر گفت: «چه با حال!»»