کتاب مرخصی عاشقانه
خواندن نظراتمعرفی کتاب مرخصی عاشقانه
«مرخصی عاشقانه» دربردارنده ۵ داستان کوتاه نوشته دوروتی پارکر(۱۹۶۷-۱۸۹۳)، نویسنده آمریکایی برنده جایزه ا.هنری است.
پارکر در داستانهای کوتاه این کتاب، به عنوان یک نویسنده زن، جایگاه و نقش زنان در جامعه را مورد نقد قرار میدهد.
در بریدهای از داستان لولیتا از این کتاب میخوانیم:
«خانم اوینگ، زن کوتاهقدی بود. او مسؤولیت تعداد زیادی از زنهای کوتاهقد را به عهده داشت که میخواستند مشکلات زندگیشان را که بهدلیل چند اینچ کوتاهی قدشان ایجاد شده بود، برطرف کنند. او خالق مهربانی و تهییجهای کوچک، بازکردن محدود چشمها و چیندادن بینیها، دویدنهای کوتاه و بهراهانداختن جنبشها و سخنرانیهای کوتاه و برپاکردن قهقهههای محدود بود. هرزمانی که خانم اوینگ وارد جمعی میشد، سکوت جمع شکسته میشد.
سناش موضوع جذابی برای حدسزدن بود و تنها کسانی از آن خبر داشتند که دوران مدرسه را با او گذرانده بودند. خودش اعلام کرده بود که هیچ اهمیتی به تولدش نمیدهد. به آنها اجازهی بهراهانداختن هیاهو را نمیداد؛ و این درست است که هرگاه چندین دست از چیزهای مشابه را جمعآوری میکنید، از دستدادن غصهی کمتری برایتان ایجاد خواهد کرد. در تابستان، لباس ورزشی کتان کوتاهی میپوشید، و جورابهای کوتاهی که باعث میشد سیاهرگهای پشت پاهایش کاملا آشکار شود. در زمستان، نیمتنههای بافتهشده از تافته که بارها و بارها تزیین شده بود میپوشید و ژاکتهایی از پوست حیواناتی که کمتر در معرض انقراض هستند به تن میکرد. اغلب، در بعدازظهرها روبان کمرنگی به سر میبست. در گرمای سوزان و توفان بیدادگر با مشقت تمام به آرایشگاه میرفت. رنگ موهایش تکراری و به شدت روشن بود و از اینکه آنها را فر میکرد لذت میبرد. اعتقاد داشت که وقتی کسی انگشتاش را در موهایش فرو میکند میبایست موهایش به دور آن حلقه شوند.»
به نظر من که عالیه👍👍👍
خیلی جالبه و با حال نبود
زیاد جالب نبود
خیلی به دلم ننشست
واای من خوب نیست ؟ پس نمیخوانیم
نمونه شو اوایلشو خوندم جذاب نیست برام.
پنج داستان کوتاه زیبا با تم فمنیستی.اولین داستان درباره سربازی که برای یک مرخصی چند ساعته پیش همسرش برمیگرده و در این چند ساعت...