کتاب جودی مشهور می شود
معرفی کتاب جودی مشهور می شود
کتاب جودی مشهور می شود نوشتهٔ مگان مک دونالد است و با ترجمهٔ محبوبه نجف خانی در نشر افق منتشر شده است.
درباره کتاب جودی مشهور می شود
جودی دمدمی نام یکی از شخصیتهای مشهور مگان مک دونالد است. این کتاب دربارهٔ ماجراهای دختری بهنام جودی است که ماجراهای جالبی را پشت سر میگذارد. در این جلد هم داستانهایی برای او پیش میآید. کتاب جودی مشهور می شود در یک صبح در مدرسه شروع میشود؛ وقتی که جودی نمیخواهد در مسابقات هجی شرکت کند و یکی از بچهها تاج روی سرش گذاشته و فکر میکند ملکهٔ زنبورها است.
خواندن کتاب جودی مشهور می شود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره مگان مک دونالد
مگان مک دونالد متولد فوریهٔ ۱۹۵۹ در ایالت ویرجینیا است. او مدرک فوقلیسانس کتابداری از دانشگاه پیتسبورگ دارد و نوشتن را از ۱۰سالگی در مدرسه شروع کرده است. مشهورترین مجموعه داستان او مجموعه داستان «ماجراهای جودی دمدمی و برادرش استینک» است.
بخشی از کتاب جودی مشهور می شود
«جودی دمدمی در یک پنجشنبهٔ معمولی، با خلقوخوی معمولی قدمرو وارد کلاس شد. آنموقع هنوز زنبور ملکه نیشش نزده بود.
جودی ردیف جلو، کنار فرانک پرل، پشت میزش نشست.
فرانک آهسته پرسید: «هی، جسیکا فینچ را دیدی؟»
ــ آره، خب که چی؟ من هر روز میبینمش. پشتسر من، کمی آنطرفتر مینشیند.
ــ تاج روی سرش گذاشته.
جودی برگشت و به جسیکا نگاه کرد، بعد آهسته به فرانک گفت: «از کجا آورده؟ از توی تخممرغ شانسی؟»
فرانک گفت: «نمیدانم. از خودش بپرس. خودش که میگوید جواهرنشان است.»
جودی گفت: «اگر از من بپرسی، میگویم قلابی است.» اما توی دلش سنگهای یاقوتیرنگ و براق آن را تحسین میکرد.
جودی از جسیکا پرسید: «هِی ببینم، اینها یاقوت اصلاند؟»
جسیکا گفت: «جواهر بدلیاند.»
ــ حالا خودت را شبیه کی درست کردی، ملکهٔ انگلستان؟
جسیکا گفت: «نه، من زنبور ملکه هستم. در مسابقهٔ زنبور هجیکن ه ـ س ـ و ـ د، برنده شدم.»
جودی پرسید: «زنبور هجیکن حسود؟»
جودی به کسانی که برای هجی کلمات طولانی باید پشت میکروفون میرفتند و جلو یک میلیون آدمی میایستادند که با چشمان ورقلنبیده به آنها زل میزدند، اصلاً حسودیاش نمیشد. میدانست که آن آدمها توی دلشان نعره میزدند: "گند بزن"، چون دلشان میخواست بچهٔ خودشان برنده شود.
ــ منظورم از ه ـ س ـ و ـ د، آن حسود نیست. اینها حرف اول هجی، ساخت جمله، و دستور زبان است.
جودی گفت: «آهان! ببینم، این تاج را هم توی همان مسابقه بردی؟»
جسیکا گفت: «این نیم تاج است. ن ـ ی ـ م ـ ت ـ ا ـ ج، نیم تاج یک تاج زینتی است، مثل همانی که ملکهٔ انگلستان روی سرش میگذارد. زنبور ملکه باید یکعالمه معنی کلمه و دستور زبان بلد باشد.»
جودی پرسید: «برای هجی چه کلمهای برنده شدی؟» و برای اینکه جسیکا فکر نکند که او خیلی دلش میخواهد بداند، اضافه کرد: «فرانک دلش میخواهد بداند.»
ــ آلو قطره طلا!»
کتاب مورد علاقه ی من از بین کتاب های جودی🙂 عاشق همشونم ولی این فوق العادست🤩
بسیار خوب👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
واقعا این کتاب فیوریتمه واقعا دوستش داشتم 😁 جودی به جسیکا فینچ ، ملکه زنبور و برنده ی مسابقه ی هجی کردن حسودی میکند و دوست دارد که او هم در زمینه ای مشهور باشد این کتاب درمورد تلاش جودی برای
من نسخه چاپی این کتاب رو داشتم باحال بود
مجموعه کتاب های جودی یکی از بهترین مجموعه ها برای کتابخون کردن بچه های کوچیکه🥰🍃