کتاب حکمت اینیاگرام
معرفی کتاب حکمت اینیاگرام
کتاب حکمت اینیاگرام نوشتهٔ دان ریچارد ریسو و راس هادسون با ترجمهٔ مسعود حسین چاری و وجیه اله گل نواز در انتشارات ارجمند چاپ شده است. این کتاب راهنمای کامل رشد روانشناختی و معنوی برای تیپهای شخصیتی نهگانه است.
درباره کتاب حکمت اینیاگرام
کتاب حاضر اولین کتابی است که برای رشد روانشناختی و معنوی هر کدام از تیپهای شخصیتی ۹گانه (اینیاگرام) روشهایی کاربردی و ویژه ارائه میدهد. این کتاب علوم خاص مربوط به تیپهای شخصیتی ۹گانه را یکپارچه میسازد. این تیپهای شخصیتی در تعالیم حکمت مکاتب مختلف معنوی در سراسر جهان از قبیل تعالیم عرفانهای بودایی، یهودی، مسیحی، اسلامی و گامهای ۱۴گانه مورد استفاده قرار میگیرد.
این کتاب «اینیاگرام» را بهعنوان یک نقشهٔ روح و روان معرفی میکند که میتواند مسیر هر تیپ شخصیتی را از لایههای بیرونی شخصیت به هستهٔ درونی ماهیت ذاتی یا خویشتن واقعی رهنمون سازد. در اصل، تعالیم حکمت نشان میدهد که چگونه میتوان حضور در زمان حال و آگاهی را رشد داد و بدون آن رشد و کمال معنوی امکان پذیر نیست. در اینجا به شما نشان خواهیم داد که چطور میتوان زندگی و روابط بینفردی خود را بهطور بنیادین تغییر داد و به کمال معنوی رسید. دیگر ویژگی مهم این کتاب پیوست «هنجاریابی شاخص تیپهای شخصیتی ۹گانهٔ ریسو - هادسون روی جامعه ایرانی» توسط مترجمان است.
مشخصات کتاب حکمت اینیاگرام
ترجمه
وجیهاله گلنواز
دکتر مسعود حسینچاری
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز
کتاب حکمت اینیاگرام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به روانشناسی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب حکمت اینیاگرام
«ما باور داریم که آگاهی از تیپهای شخصیتی نیازمند آگاهی در زمینههای بسیار مختلفی است - در آموزش، در علوم، بازرگانی، علوم انسانی و رواندرمانی و همهٔ موارد ذکر شده در کار معنویت و تغییر و تحول. اگرچه میل شدید به بیقراری ممکن است جهانشمول باشد، اما اینکه این بیقراری چگونه ابراز میشود بسیار خاص و منحصربهفرد است و درواقع، کار یک صافی را میکند که ما در طول زندگی به آن متوسل میشویم. یک صافی اصلی و مهم که ما از آن برای شناخت خودمان و شناخت جهان اطرافمان، برای ابراز خودمان، برای دفاع از خودمان، برای حل و فصل مسائل گذشتهمان و پیشبینی آیندهمان، برای آموختن، برای شاد شدن، برای عشق ورزیدن استفاده میکنیم و آن تیپ شخصیتیمان است.
اگر سیستمی وجود داشته باشد که بتواند ما را قادر سازد تا نسبت به خودمان و دیگران آگاهی و بصیرت زیاد کسب کنیم چی؟ اگر این سیستم بتواند فیلترهای روانی ما را به روشنی هرچه تمامتر تشخیص دهد و آنها را مد نظر قرار دهد چی؟ اگر این سیستم بتواند نه تنها ریشهٔ مسائل روانشناختی ما را بلکه نقاط ضعف و قوت درون فردیمان را به ما نشان دهد چی؟ اگر این سیستم مبتنیبر اظهارات شخصی متخصصان یا مرشدان، یا تاریخ تولدمان، ترتیب تولدمان نباشد بلکه بر مبنای الگوهای شخصیتیمان و میل و رغبتمان نسبت به کشف صادقانهٔ خودمان باشد چی؟ اگر این سیستم بتواند نه تنها مشکلات ریشهایمان را به ما نشان دهد بلکه روشهای مواجههٔ مؤثر با آن را به ما نشان دهد چی؟ اگر این سیستم ما را بهسوی اعماق روح و روانمان هدایت کند چی؟ آری چنین سیستمی وجود دارد و آن اینیاگرام (تیپهای شخصیتی نُهگانه) نام دارد.»
راس هادسون شخصیت معتبریه در زمینه اینیاگرام. ضمنا هیچ کدوم از کدهای تخفیف روی کتابهای این انتشارات کار نمیکنه.