کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم)
معرفی کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم)
کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم) از گروه مترجمین است و انتشارات اندیشه عالم آن را منتشر کرده است. این کتابْ به زنان دربارهٔ مسائل و مشکلاتشان راهکارهایی ارائه میدهد.
درباره کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم)
کتاب ماهی یکبار بانو مجموعهای ۹جلدی از کتابهایی برای بانوان است که هر جلد آن به موضوع خاصی در رابطه با مشکلات زنان میپردازد. جلد دوم این مجموعه دربارهٔ بهداشت زنان، خطر سرطان تخمدان، عفونتهای مجاری ادرار، چروک پوست، نحوهٔ دوستی و داشتن شوهر وسواسی است و به زنان در این باره پیشنهادهایی میدهد.
فصلهای این کتاب از این قرار هستند:
وقتی لبخند میزنيد
بهداشت زنان
خطر سرطان تخمدان را كاهش دهيد
دوستانی كه هر زنی بايد داشته باشد
عفونتهای مجاری ادرار
صافكردن طبيعی چروکهای صورت
ماجراهای عجيب شوهر وسواسی من
خواندن کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمامی زنان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ماهی یکبار بانو (جلد دوم)
«آيا امروزه دختربچهها پيش از موقع به بلوغ میرسند؟ اگر اين طور است، والدين برای كند كردن اين روند چه كاری از دستشان برمیآيد؟
اين روزها اعتراض يک مادر به دختر نه سالهاش، كه میخواهد با شلوار زيرناف و بلوز دكلته بيرون برود، امری عادی است. امروزه، برای دختران قبل از دوره نوجوانی، انتخاب لباس مناسب تنها موردی نيست كه پيش از موعد مقرر رخ میدهد. بسياری از محققين تأييد میكنند كه دخترهای امروز زودتر از دخترهای نسل قبل به علامت مشخصه بلوغ ميرسند. با وجود اين، پزشكان اطفال هنوز هم با هيجان مشغول بررسی هستند كه آيا سن واقعی بلوغ كاهش يافته است، و اگر اين طور است، علت آن چيست. آنها معتقدند كه تحولهای نهفته نگرانكننده است.
پزشكان اطفال ابتدا در واكنش به تحقيقی كه در سال ۱۹۹۷ در مجله پزشكی اطفال (جلد ۹۹، شماره ۴۴) منتشر شد، سن طبيعی شروع بلوغ را مشخص كردند.
اين تحقيق در مورد ۱۷ هزار دختر نشان داد كه تا سن هشت سالگی ۱۴/۷درصد از دختران سفيدپوست و ۴۸/۳درصد از دختران سياهپوست سينههاشان رشد میكند.
ميانگين سن برای درآمدن موهای بدن ۱۰/۵ سال برای دختران سفيدپوست و ۹/۸ سال برای دختران سياهپوست بود. (در زمينه تمام ويژهگیهايی كه اندازهگيری میشد دختران سياه زودتر از دختران سفيد رشد میكردند، گرچه محققين در مورد علت آن مطمئن نيستند.) بنابراين بسياری از پزشكان اطفال به اين نتيجه رسيدند كه برای دختران ۷ يا حتی ۶ ساله ظهور علائم بلوغ امری غيرعادی نيست.
اما توفان جر و بحث، تازه شروع میشد. دكتر دايانا زوكرمِن، سرپرست اجرايی مركز ملی تحقيقات سياسی درباره زنان و خانوادهها میگويد: «بعضی از پزشكان اطفال در واكنش به اين تحقيق گفتند، بگذاريد از آنچه كه هماكنون طبيعی است تعبير تازهای داشته باشيم، ولی با اين وجود برای يک دختر هشت ساله مناسب نيست كه سينه داشته باشد».
زوكرمن و ساير محققين میگفتند مناسب نيست، زيرا رشد عاطفی دختران هماهنگ با رشد جسمانیشان نيست. رشد زودهنگام دختران را مجبور میكند قبل از اين كه از لحاظ عاطفی بالغ شوند، با تمايلات جنسی خود برخورد كنند.
تعيين سن طبيعی برای بلوغ خيلی مهم است، زيرا اين عامل كمک میكند به تشخيص اين كه آيا دختری كه واقعاً علائم بلوغ پيشرس در او ظاهر شده است، بايد به پزشک مراجعه كند.»
حجم
۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۴
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه
حجم
۹۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۴
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه