کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران
معرفی کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران
کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران نوشته و تحقیق مرتضی شانی است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است. این کتاب دربارهٔ وضعیت حقوقی مشاغل در ایران و آیندهٔ آنهاست.
درباره کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران
پایینبودن حقوق و دستمزدها، قراردادهای موقت و سفیدامضا، نبود امنیت شغلی، سازمان تأمین اجتماعی زیانده و نبود ارادهٔ لازم برای اصلاح قانون کار چالشهایی است که کارگران و تشکلهای کارگری طی دو سه دههٔ اخیر با آنها دست به گریبان هستند. در ایران تشکلهای کارگری کمتر از ۲۵درصد کل واحدهای فعال کشور هستند. شوراها و تعاونیها کمتر از ۳۰درصد کل جمعیت کشور را تشکیل میدهند. بنابراین طبیعی است تأثیر هرگونه چالشها و کنش و واکنشهای تبعی آن در حالت کلان متوجه یکسوم یا یکچهارم جمعیت کارگری کشور است.
در طول سالیان متمادی، شاکلهٔ رسالت تشکلهای کارگری، فعالیت و دستیابی به حقوق صنفی فراگیر کارگران است؛ اما اینکه در طول سالیان دور و نزدیک دستیابی به چنین امر مهم صددرصد توفیق داشته باشد، جای تأمل است؛ زیرا چنین دستاوردی با توجه به برآیند مجموعه نیروهای وارده نه ممکن است و نه تاکنون در دنیا اتفاق افتاده است. از طرف دیگر وضعیت کلی کارگران در فرایند تحلیلی جامع، بازتابی از وضعیت بنگاههای اقتصادی است که در حال حاضر با آنها سروکار دارند. وقتی وضعیت بسیار از بنگاههای تولیدی، از نظر عملیاتی مقبول نبوده و خیلی از آنها در چنبرهٔ معضلات عدیده گرفتار باشند، به طور طبیعی متأثر از فضای عمومی آنها وضعیت کارگران هم رو به وخامت میگذارد.
کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران به صورت کامل توضیح میدهد که در فرایند حقوقی مشاغل چه اتفاقاتی رخ میدهد و برای ازبینبردن برخی نواقص و عیوب در این قوانین باید چه کرد.
خواندن کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که در زمینهٔ حقوق کار و مشاغل فعالیت میکنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آینده کار، مهارت و مشاغل در ایران
عصر حجر بیش از یک میلیون سال به درازا کشید و در طول این زمان، تغییرات آب و هوایی رخ داد و ویژگیهای آن، پدیدآمدن دریاها و تغییرات محیطی و نیاز به یافتن منبعهای خوراکی تازه بود. گسترش و پیشرفت ابزارهای ظریف سنگی، واکنشی به این نیاز بود. این ابزارها شکار را پیشرفته کرده و ماهیگیری را ممکن ساخت. رامکردن سگ برای شکار، محصول این دوران است. خوراک مردمان این دوران از سوی شکارچیان و گردآورندگان گیاهان و گوشت جانوران فراهم میشد. مردمان این دوره به گوشت جانوران وابسته بودند. خوراک روزانهٔ آنها سرشار از کربوهیدراتی بود که از حبوبات به دست میآمد. انسان طی چند صد هزار سال دوره حجر، همواره تسلیم طبیعت بوده و به گردآوری خوراک و همزیستی با حیوانات میپرداخته است؛ ولی با استفاده از پیشزمینههای دوران طولانی گذشته توانست سنگ را صیقل دهد، کشاورزی و گلهداری را کشف و توسعه دهد و در بخش صنعت به کوزهگری و ساختن ظروف و بالاخره خانهسازی بپردازد.
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه