کتاب خورشید را بیدار کنیم
معرفی کتاب خورشید را بیدار کنیم
کتاب خورشید را بیدار کنیم نوشته ژوزه مائورو ده واسکونسلوس است و با ترجمه مرضیه کردبچه در انتشارات شبگون منتشر شده است.
درباره کتاب خورشید را بیدار کنیم
این کتاب ادامه داستان رمان درخت زیبای من است. ماجرای زهزه کوچک را از ده تا پانزدهسالگی پیش میگیریم. زهزه که حالا از زندگی آزادانهاش در خیابانهای بانگو و خانوادهاش دور شده دچار اندوه و افسردگی است و همهی روزش را دور از شیطنتهای کودکانه با درس خواندن و تمرین پیانو میگذراند. از تمام دنیای کودکانهاش دور شده مگر قدرت تخیل فوقالعادهاش. اما زهزه سرانجام به کمک همین تخیل خورشید امیدواری را در دلش روشن میکند. زهزه که نمیتواند با پدرخواندهاش ارتباط برقرا کند با کمک دوستان خیالیشا زشد میکند.
خواندن کتاب خورشید را بیدار کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم.
درباره ژوزه مائورو ده واسکونسلوس
خوزه واسکونسلوس کالدرون متولد ۲۸ فوریه ۱۸۸۲ است و در ۳۰ ژوئن ۱۹۵۹ از دنیا رفته است. او کائودیلوی فرهنگی انقلاب مکزیک نامیده میشود، او نویسنده، فیلسوف و سیاستمدار مهم مکزیکی بود. او یکی از تأثیرگذارترین و بحث برانگیزترین شخصیتها در توسعه مکزیک مدرن بوده است.
میشه لطفا به طاقچه بی نهایت اضافه اش کنید
کتاب خوبی بود جملات خوبی هم داشت اما به اندازه جلد اول شاهکار نبود احساس میکردم فرجام خوبی داشته باشه اما پر از تردید و سردرگمی تموم شد اسپویل نمیکنم داستان رو براتون اما جلد دو اولش به نظر من
انتظار شاهکاری مثل جلد لول رو نداشته باشید، ولی خوندنش رو حتما توصیه میکنم. حیف که پیدیافه.
ممکنه صوتیش کنید؟