کتاب دشت کیت
خواندن نظراتمعرفی کتاب دشت کیت
«دشت کیت» داستان بلندی نوشته دیوید آلموند (-۱۹۵۱) است. نخستین رمان دیوید آلموند به نام «اسکلیگ»، یکی از زیباترین رمانهای کودک است که در سالهای اخیر منتشر شدهاست. این کتاب، نشان کارنگی را برد و در سال ۱۹۹۸، برندهی کتاب سال ویتبرد شد. رمان «دشت کیت» نیز به همان شهرت دست یافت و هر دو جایزهی نشان نقرهای اسمارتی و جایزهی میچل ل. پرینتز را برد. در ضمن برای نشان کارنگی توصیه شد و تا فینال جایزهی گاردین نیز، صعود کرد. رمان «چشمبهشتی» نیز، تا مرحلهی نهایی نشان کارنگی و ویتبرد، صعود کرد. جدیدترین آثارش عبارتند از: قلب پنهانی، دختر وحشی، پسر وحشی.
بخشی از داستان:
من در اتاقم بودم و تکالیفم را مینوشتم، مطلبی کسالتآور دربارهی اختلاف ساعت انگلستان با بقیهی کشورها. شبی سرد بود و باران بر دشت میبارید. سرم را پیوسته از روی میزم بلند میکردم و به بیرون نگاه میکردم. به این نتیجه رسیدم که اگر با سرعت خیلی زیاد حرکت کنید، میتوانید به مقصد دلخواهتان، پیش از زمان شروع سفر، برسید. این را ننوشتم، بلکه چیزی را که آنها میخواستند نوشتم: اینکه اگر در استونیگیت، ساعت فلان و بهمان باشد، آن وقت، ساعت در نیویورک چنین و چنان خواهد بود. حوصلهام سر رفته بود. بعد پدربزرگ در اتاقم را زد و آن را مقابل من، روی میزم گذاشت. تکهای مستطیلی از زغالسنگ بود که مانند آن اسب کوچک، صیقل داده شده و خطوط عمیقی روی آن، نقش بسته بود. انگشتانم را رویش کشیدم.
گفتم: «این پوست درخت است»
ـ درست است. پوست درخت است. خیلی از تکههای زغالسنگ را اگر با دقت بشکافی، خطوط پوست درخت را رویشان دارند.
پدر اسلاگ
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
۵۴,۰۰۰۴۰%
کتاب خیلی خاصی بود. تصویرسازی و رویاپردازی در مورد معادن تاریک و سیاه و آنچه بر سر کارگران و کودکان معدن آمده بود عالی بود. من تا آخر خواندم اما بعید می دانم برای همه کس کشش داشته باشد. بیشتر
وقتی تمومش کردم هیچی ازش نفهمیده بودم
خدای من معرکه بود! دوست دارم کتاب چاپی اش را بخوانم. ۲ روز و نصفی روی تختم نشستم و کتاب را یکسره خواندم. خیلی عالی بود. نحوه داستان پردازی. وحشت و ترسی که بر داستان حاکم است. اگر ۱۵ ساله بودم حتما می
این رمان از بهترین کارهای دیوید آلموند نیست اما با این حال داستانی خواندنی دارد. البته به شرطی که مترجم خرابش نمی کرد. به نظر میرسد مترجم اصلا بلد نیست که «داستان» ترجمه کنه. این رو از ترجمه ماشینی و
کیت واتسون، سیزده ساله. کتاب در مورد کیت پسری سیزده سالهست که با خانوادهاش به استونی گیت میاد و با بازیای به اسم بازی مرگ آشنا میشه، بازی که شاید نشه بهش بازی گفت! این کتاب برای من کتاب خاصی بود. خیلی
کتاب از نظر مضمونی کمی برای مخاطب نوجوان پانزده، شانزده،هفده ساله سنگین است و امکان ارتباط برقرار نکردن وجود دارد.اما مضمون های فسلفی خوبی را آلموند برای بزرگتر ها در این کتاب به کار گرفته است. ترجمهٔ کتاب متأسفانه در دیالوگ
داستان قشنگی داره ولی ترجمش خیلی لفظ قلم و کتابیه، مثلا اگه مکالماتش به زبان محاوره ای و خودمونی بود خیلی زیباتر میشد.