کتاب رابطه ات را به فنا نده
معرفی کتاب رابطه ات را به فنا نده
کتاب رابطه ات را به فنا نده؛ چگونه اوضاع رابطه عاطفیمان را سر و سامان بدهیم نوشتهٔ گری جان بیشاپ و ترجمهٔ مصطفی حمیدی است و نشر مون آن را منتشر کرده است.
کتاب رابطه ات را به فنا نده
قبول کنید که دلتان یکی از آن روابط فوقالعاده، رضایتبخش و عمیق میخواهد؛ همان روابطی که دربارهاش خواندهاید، شنیدهاید، دیدهاید یا حتی به خوابتان آمدهاند، مگر نه؟ شاید مثل رابطهٔ پدر و مادرتان، یا دوستتان، یا فلانی که توی تلویزیون دیدید؛ یعنی حضور کسی که هوایتان را داشته باشد و شما هم هوایش را داشته باشید و همهچیز گلوبلبل شود. همهٔ ما چنین رابطهای میخواهیم. اما در بحث از رابطهٔ واقعاً خوب، هِر را از بِر تشخیص نمیدهید. یک لحظه به این موضوع فکر کنید. خوب هضمش کنید. اجازه بدهید منطقش توی ذهنتان رخنه کند. چرا نمیتوانید چنین رابطهای داشته باشید؟ چون همیشه حالت ایدئال را به خوردتان دادهاند، اما این واقعیتهای تلخ را یادتان ندادهاند که چنین رابطهای به چه چیزهایی نیاز دارد. در این کتاب میخواهیم با هم نگاه مفصلی به این نیازمندیها بیندازیم.
چه بیست سالتان باشد و چه شصت سال، چه در حال حاضر (ولو به خوشبختی یا بدبختی) متأهل باشید یا نامزد یا مجرد، شاید حس کنید در عشق شانس نیاوردهاید، یا آنقدر از اتفاقات گذشته سرخورده شدهاید و زخم دیدهاید که مثل یخ سرد و تنها و خفه و خسته و گم شدهاید. درهرصورت این کتاب برای شماست.
همهٔ ما میدانیم درنهایت چه انتظاری از یک رابطهٔ خوب داریم، اما چطور باید به آن برسیم؟ جواب این سوال را در کتاب رابطه ات را به فنا نده پیدا خواهید کرد.
خواندن کتاب رابطه ات را به فنا نده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که دیگر نمیتوانند دست روی دست بگذارند تا دنیا خودش را جمعوجور کند و تصمیم گرفتهاند خودشان آستین بالا بزنند مناسب است.
بخشی از کتاب رابطه ات را به فنا نده
با خودتان صافوصادق باشید. کدامیک از روابط زندگیتان در حال حاضر کمی مایهٔ ضدحال هستند؟ وقتی این سؤال را پرسیدم، کدام رابطه به ذهنتان رسید؟ بله خب، آن هم هست. در موقعیتهایی که شاید به چشمتان بدیهی نباشد، یک مسئلهای هست. کل زندگیتان تابع روابط است. واقعاً تمام زندگی. زندگی عشقی، کاری، سرگرمیها، حیوانات خانگی، اوضاع مالی، موفقیتها. همهاش به رابطههایتان برمیگردد.
اول از همه رابطه با والدین، هم در گذشته و هم حالا. همهٔ ما میدانیم این رابطه ممکن است بدجور به بیراهه برود. بعد هم رابطه با همسر فعلی یا آیندهتان. اینکه آبتان توی یک جوی برود (یا نرود)، طی ده، بیست، یا هشتاد سال آینده بر روزبهروز زندگیتان، از لحظهٔ بیداری صبح تا لحظهٔ خواب شب، تأثیر میگذارد. بعد نوبت رابطهتان با رئیس و همکاران است. عوضیاند؟ شما هم درمقابل عوضیبازی درمیآورید؟ پس برای ارتقای شغلی شکمتان را صابون نزنید. رابطه با دوست صمیمیتان هم در جایگاه بعدی است. وای که چقدر با هم وقت گذراندید، خندیدید، اشک ریختید. بعد هم دوست نهچندان صمیمی. و آن آشنای دور که گاهی توی باشگاهی، جایی با او برخورد میکنید. راستی، اسمش چی بود؟ ولی باز هم هست. دندانپزشکتان. صاحبخانهتان. رانندهٔ قهرمانی که تمام مزخرفات سفارشیتان را از آمازون برایتان میآورد.
تازه غیرانسانها هم هستند. سگ همسایه، پرندهای که همیشه روی درخت پشت پنجره است. شاید با آنها حرف نزنید، یا دستکم آنها جواب ندهند؛ ولی بازهم رابطه محسوب میشود. شبکهٔ رابطههایتان حتی به اشیای غیرزنده نیز بسط مییابد. شما با ماشین، خانه و حتی کفش موردعلاقهتان هم رابطه دارید. البته در اینجا منظورم از «رابطه» معنای کلی آن است؛ یعنی پیوند میان شما و شیء، محل یا حتی ایده. شما با محلی که در آن رشد کردهاید پیوند دارید. با غذای موردعلاقهتان پیوند دارید. شاید این نکته را هم قبول داشته باشید که خیلی از ما با گوشی موبایلمان هم کمی زیادی پیوند داریم. آگاهی شما تابعی از تمام چیزهایی است که از آنها آگاه هستید؛ با هرچیزی هم که از آن آگاه هستید نوعی رابطه دارید. ایبابا، حتی همین الان که داری این کتاب را میخوانی یا گوش میدهی، با من هم رابطه داری. پیش خودت فکر میکنی: «از این یارو خوشم میآید.» یا شاید: «اَهاَه، عجب آدم مزخرفی!» حتی روابطی که ظاهراً نداریم هم نوعی رابطهاند. شما هنوز با نامزد سابقتان رابطه دارید، حتی اگر سالهاست با او صحبت نکردهاید. اگر مجرد و تنها باشید، بازهم نوعی رابطه است. یعنی بهرغم نداشتن همدم، ارتباطی با همدمتان دارید. رابطهای است که بر اساس غیابش تعریف میشود.
نکتهای که باید دریابید این است: تکتک عناصر زندگیتان چنان سرشار از روابط است که کیفیت این روابط تعیینکنندهٔ کیفیت زندگی است. خوب بودن این روابط، خوب بودن خودتان است و کلید موفقیتتان این است که بتوانید خودتان را تقویت کنید تا آزاد باشید یا بر تعاملات تمام این موقعیتها تسلط یابید. اگر ماجرای زندگیتان نشان از آن دارد که توی روابطتان ضعیفید، خب، کلاهتان پس معرکه است. به همین سادگی. پس آمدهایم تا به شما آموزش دهیم چطور در روابط مهارت پیدا کنید؛ آنهم خیلی سریع.
حجم
۹۵٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۹۵٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
نظرات کاربران
متن جذابی نداره اصلا معلوم نیست چی میگه
از ترجمه ش خوشم نیومد. کتابی نبود که جذبم کنه. کلا ۴ فصل خوندم گذاشتمش کنار
کتاب خوبی بود. مختصر و مفید.
خوب بود
کل کتاب مفاهیم تکراری داشت که از اول کتاب مورد تاکید بود عملا تا انتهای کتاب هیچ مطلب جدیدی وجود ندارد . تنها نکته کتاب این است که خودمان باید مسئولیت بپذیریم و به دنبال تغییر شریک عاطفی مان نباشیم
یک کتاب بسیار مفید و کاربردی با یک رویکرد نوین به "رابطه"، متن جذاب با ادبیات به روز. ترجمه فارسی عالی بود، خیلی روان، قابل فهم و شیرین
گری جان بیشاپ😍