کتاب یک دقیقه ها
معرفی کتاب یک دقیقه ها
کتاب یک دقیقه ها را لیدا نصرالهی گردآوری کرده است و با ترجمه علیرضا قرهخانلو به شکل دوزبانه در نشر چشمه منتشر شده است. این کتاب یادداشتهای کوتاه احمد نصرالهی، نقاش معاصر است.
درباره کتاب یک دقیقه ها
احمد نصرالهی در سال ۱۳۳۰ در بابل متولد شد. نقاشی را به شکل تجربی از سال ۱۳۴۵ آغـاز کرد و پس از آن در سـال ۱۳۵۶ از تجـارب هنرمندانی چون علیاکبر صفاییان و بهرام عالیوندی بهرهمند شد. از همان سال سرپرستی نگارخانه آبی بابل را نیز بر عهده گرفت. قطعاتی که در کتاب حاضر تقدیم خوانندگان میشود از میان دستنوشتههای پراکنده هنرمند انتخاب شـدهاند؛ یادداشـتهایی که احمد نصرالهی، بدون نظم خاصی، متناسـب با فضای ذهنیاش در طی سـالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۸ در کارگاه نقاشیاش، در میان سررسیدها، کاغذهای کوچک و بزرگ، گوشهوکنار کتابها و... نوشته است و گاه توأم با طراحیها و نقاشیهای او است.
یادداشـتهای نصرالهی از لحاظ سـبک نوشتار متنوع و متفاوتاند. در این مجلد در نظر داشـتهایم با توجه به اهمیت آشنایی مخاطبان با این بخش نامکشـوف از فضای خلاقه هنرمند و نقش مؤثر این آشـنایی برای درک پیوسـتگی عواطف، احساسات و افکار هنرمند در فرایند خلق اثر، در این کتاب نوشتههای کوتاه را در معرض دید علاقهمندان قرار دهیم.
خواندن کتاب یک دقیقه ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به هنر پیشنهاد میکنیم.
سلام و احترام به دوستان کتابخوان، به یک دقیقه ها توجه نکردن خیلی ما را گرفتار کرده، اخیرا و دقیقا به خاطر یک دقیقه از قطار ماندم و هزینه های جانبی که برای رسیدن به قطار تبریز، مشهد دادم بماند،
من ازش خوشم نیومد نه شعر بود نه متن خوبی به ندرت چندتا جمله خوب پیدا میشه توش البته من از این سبک خوشم نمیاد