دانلود و خرید کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن سوزان اورسیلو ترجمه مهدی اکبری
تصویر جلد کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن

کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن

معرفی کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن

کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن با عنوان اصلی Worry Less, Live More: The Mindful Way Through Anxiety Workbook نوشتهٔ سوزان اورسیلو و لیزابت رومر و ترجمهٔ مهدی اکبری (عضو هیئت‌علمی دانشگاه خوارزمی و متخصص روان‌شناسی بالینی) و مهتاب شوشتریان (کارشناس‌ارشد روان‌شناسی) است. انتشارات ارجمند چاپ دوم این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ خودیاری و آموزش همگانی قرار گرفته، در باب غلبه بر استرس و اضطراب بزرگسالان است. این کتاب باتوجه‌به رویکردی گام‌به‌گام به‌خوبی می‌تواند برای غلبه بر اضطراب و ترس و همچنین شروع زندگی دوباره کارگشا باشد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن اثر سوزان اورسیلو و لیزابت رومر

کتاب «لطفاً نگران نباش و زندگی کن» که نخستین‌بار در سال ۲۰۱۶ میلادی و چاپ دوم آن در ایران در سال ۱۴۰۱ منتشر شده، چهار بخش و ۱۵ فصل دارد. آیا باز هم به نگرانی‌های خود ادامه می‌دهیم اگر نتایج تحقیقات نشان دهد بیش از ۸۵درصد نگرانی‌های ما هیچ‌گاه واقعیت نمی‌یابند، اگر تجربه‌های روزمره ثابت کند که نگرانی هیچ تأثیری بر موفقیت‌های ما ندارد، اگر پزشکان تأکید کنند که نگرانی می‌تواند منجر به بیماری‌های جسمی مانند مشکلات گوارشی و پوستی و قلبی شود، اگر روان‌شناسان بگویند نگرانی یک فعالیت ذهنی بی‌ثمر است که هیچ نقشی در کنترل زندگی ندارد، اگر دانشمندان تکاملی نگرانی را واکنشی طبیعی اما در زمان اشتباه بدانند، اگر در مقاله‌ای علمی بخوانیم که پژوهشگران دریافتند افراد نگران سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند و بیشتر به بیماری مبتلا می‌شوند و اگر پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان توصیه کنند غم را فراموش کنیم و زندگی کنیم؟ آیا هنوز به‌جای فکرکردن برای ده دقیقه و کارکردن برای ده ساعت، ده ساعت نگران می‌شویم و تنها ده دقیقه کار می‌کنیم؟ آیا باز هم شب‌ها ساعت‌ها وقتمان را به بررسی مشکلات احتمالی آینده می‌گذرانیم؟ آیا همچنان به ذهن نگرانمان اجازه می‌دهیم ما را تحت فرمان خود قرار دهد و دستوراتش را اجرا می‌کنیم؟ آیا وقت زیادی از روز را صرف پیگیری اخبار نگران‌کننده می‌کنیم؟ آیا به‌جای فراهم‌کردن فرصت برای یادگیری و تجربهٔ فرزندانمان آن‌ها را با نگرانی‌های بی‌پایان خود محدود می‌کنیم؟ آیا هنوز هم پیش از اینکه عزیزانمان به محل کار یا مدرسه بروند، به آن‌ها پیغام‌های اضطراب‌آور و تکراری مانند بیشتر مراقب خودت باش، می‌دهیم؟

مترجمان کتاب حاضر بیش از یک دهه است که در حوزهٔ اختلال‌های اضطرابی کار بالینی انجام می‌دهند و همواره از مراجعانشان سؤالات گوناگونی می‌شنوند. این پرسش‌ها به مراجعان آن‌ها کمک می‌کند تا با واقعیت‌های نگرانی و تأثیر آن‌ها آشنا شوند. نگرانی یکی از بزرگ‌ترین موانع برای رسیدن به شادمانی و رضایت است و افراد را از ایجاد تغییرات مثبت در زندگی باز می‌دارد. در بخش اول کتاب، تفاوت میان نگرانی، اضطراب و ترس توضیح داده شده و روش‌های ناکارآمدی که در مواجهه با این هیجانات استفاده می‌کنیم، بررسی شده است. بخش دوم به راهکارهای جدید و مؤثر برای مقابله با اضطراب‌ها و مهارت توجه‌آگاهی پرداخته و ما را برای شناخت آنچه برایمان اهمیت دارد، هدایت کرده است. در بخش سوم به درک عمیق‌تری از ارزش‌ها و اهداف زندگی می‌رسیم و تله‌های رایجی را که مانع پیشرفت ما می‌شود، شناسایی می‌کنیم. در بخش چهارم یاد می‌گیریم چگونه از دام نگرانی‌ها رها شویم و با استفاده از مهارت‌های آموخته‌شده زندگی دلخواهمان را بسازیم. این کتاب به شما کمک می‌کند با ترس و اضطراب خود مواجه شده و به‌سمت یک زندگی رضایت‌بخش و هدفمند حرکت کنید. تغییر در زندگی نیازمند صبر و شکیبایی است و اولین گام در این مسیر شناخت بهتر ترس، اضطراب و نگرانی است. در فصل اول با ماهیت این احساسات و روش‌های مقابله با نگرانی‌ها آشنا خواهید شد و تمریناتی برای گسترش خودآگاهی ارائه شده است که به شما کمک می‌کند تغییرات مثبت و پایدار در زندگی ایجاد کنید. فصل دوم به معرفی روش‌هایی برای تقویت این آگاهی و مقابله با نگرانی‌ها و هیجانات پرداخته است. در فصل سوم تمرینات خاصی برای تعریف زندگی دلخواهتان و شناسایی دام‌های رایج که موجب ناامیدی و تردید می‌شود، ارائه شده است و در نهایت، فصل چهارم به شما نشان می‌دهد که چگونه مهارت‌های آموخته‌شده را در راستای رسیدن به زندگی دلخواه به کار ببرید. در این کتاب خواهید آموخت که چگونه ترس و اضطراب می‌تواند مانع دستیابی به زندگی مطلوب شما شود و چگونه با شناخت بهتر این احساسات، روش‌های ناکارآمد مقابله با آن‌ها را تغییر دهید؛ همچنین خواهید آموخت که چگونه عادات جدید مانند مهربانی و خودنظارتی را در زندگیتان بگنجانید و در راستای ایجاد معنا و هدف در زندگی روزمرهٔ خود گام بردارید.

خلاصه کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن

برای تغییر نیاز به تمرین و گشودگی دارید. شما باید عادات و ترس‌های خود را شناسایی کرده و آن‌ها را بپذیرید تا بتوانید بهترین روش‌های مقابله با آن‌ها را پیدا کنید. با صبر و تمرین می‌توانید این تغییرات را در زندگی خود اعمال کنید و به‌سمت یک زندگی شادتر و موفق‌تر پیش بروید.

چرا باید کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن را بخوانیم؟

گفته شده است که ترس، اضطراب و نگرانی‌های مداوم می‌تواند به موانعی جدی در زندگی شخصی و حرفه‌ای افراد تبدیل شود. وقتی افراد با این احساسات منفی مواجه هستند، ممکن است در تصمیم‌گیری‌ها و اقدام‌های روزمرهٔ خود دچار مشکلات جدی شوند. مطالعهٔ این کتاب کمک می‌کند دچار این مسئله نشویم. گفته شده این اثر یکی از بهترین و کمیاب‌ترین منابع خودیاری برای رهایی از چنگال نگرانی و اضطراب مزمن و همچنین دستیابی به یک زندگی دلخواه و احساس خوشبختی است.

کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران علم روان‌شناسی و افرادی که می‌خواهند از ترس، اضطراب و نگرانی‌های مداوم رهایی یابند، پیشنهاد می‌کنیم.

نظر افراد یا مجله‌ها درباره این کتاب چیست؟

دکتر «زیندل سگال»، از نویسندگان کتاب «درمان توجه‌آگاهی برای افسردگی» معتقد است که این کتاب به ما کمک می‌کند در مسیر تحول شخصی خود، حرکت یکپارچه و همه‌جانبه‌ای داشته باشیم. او زیبایی کار نویسندگان کتاب حاضر را در آن دیده است که توجه‌آگاهی را با اقدام مبتنی بر ارزش‌ها در هم آمیخته و معجونی اثربخش تولید کرده‌اند.

دکتر «دیوید بارلو»، یکی از نویسندگان کتاب «ده گام برای کنترل استرس» باور دارد که سرعت زندگی، بسیار و درعین‌حال همراه با چالش‌های فراوان است؛ به همین دلیل نگران‌نبودن دربارهٔ اتفاقات احتمالی آینده کار دشواری است. مطالعهٔ این کتاب خودیاری می‌تواند از طریق تمرین توجه‌آگاهی فرصت خوبی برای کسب کنترل مجدد بر زندگی فراهم کند.

دکتر «استیون هیز»، نویسندهٔ کتاب «ذهن خود را رها کنید و به‌سوی زندگی بشتابید» گفته است باتوجه‌به رویکرد گام‌به‌گام به کار گرفته‌شده، این کتاب خودیاری به‌خوبی می‌تواند برای غلبه بر اضطراب و ترس و همچنین شروع زندگی دوباره کارگشا باشد.

بخشی از کتاب لطفا نگران نباش و زندگی کن

«شارون، اغلب اوقاتی که با پدرش، دنیل می‌گذراند، احساس اضطراب و آشفتگی می‌کند. دنیل در رابطه با اینکه چگونه هر کسی بدون کمک دیگران می‌تواند به ثبات اقتصادی دست یابد، نظرات سرسختانه‌ای دارد. شارون معتقد است که همین دیدگاه نقش سازمان‌ها، نهادها، سیستم‌های سیاسی- اقتصادی و رفتارهای اجتماعی که فرصت و امکانات را از افراد دارای حداقل منابع دریغ می‌کنند، مورد غفلت قرار می‌دهد. او احساس می‌کند باید در رابطه با تداوم فقر و حاشیه‌سازی به پدرش و دیگران نکاتی را یادآور شود. با این حال، هر باری که با پدرش در رابطه با این موضوع صحبت می‌کند، او ابتدا بی‌وقفه فریاد می‌زد و سپس از اتاق خارج می‌شود. شارون احساس خشم می‌کند، زیرا پدرش فکر می‌کند او نابالغ و نادان است. سپس شارون به خاطر اینکه به پدرش اجازه داده که او را خشمگین کند، احساس شرمندگی و خشم می‌کند. اخیراً او در تلاش است تا صرفاً شنوندهٔ این نظرات باشد تا از این طریق بتواند از بروز هیجانات مبهم جلوگیری کند.

شارون هیجانات واضح، مبهم و ارزش‌هایش را مشخص می‌کند و در می‌یابید که خشم و اندوهش در واکنش به بی‌عدالتی اقتصادی و خشم و شرمندگی‌اش، به دلیل عدم توانایی در کنترل اموری مانند باورهای دنیل است. شارون تصمیم دارد همچنان باورهایش را با دنیل در میان بگذارد و در عین حال خشم و ناامیدی احتمالی که ممکن است در صورت عدم تأثیرگذاری بر پدرش احساس کند را در نظر بگیرد. با توجه به اینکه بسیار مایل به تغییر دنیل است، تصمیم دارد بفهمد چرا حتی اگر نتواند پیامدهای این گفتگو را کنترل کند، همچنان تمایل دارد با پدرش صحبت کند. (مهم است که به یاد داشته باشید، همان‌طور که در فصل سوم مطرح کردیم شارون می‌توانست صحبت نکردن را در این شرایط انتخاب کند، به خصوص اگر در انجام ندادن این کار، امنیت بیشتری احساس کند. همان‌طور که در فصل سیزدهم ذکر شد انتخاب انجام ندادن عملی به هیچ‌وجه به این معنی نیست که ما دیگر از آن ارزش برخوردار نیستیم.»

کتاب کار توجه آگاهی
کتاب کار نگرانی و اضطراب
دیوید ای. کلارک
راهنمای آکسفورد برای تمرین‌ های رفتاری در شناخت درمانی
جیمز بنت لوی
رهایی از پیمان شکنی زناشویی (راهنمای درمانگران)
دونالد باوکوم
جعبه ابزاری از درمان شناختی - رفتاری CBT برای زوجین
جان دبلیو
راهنمای کاربردی شناختی رفتاری تغییر عادت
جیمز کلیبورن
تمرینات عملی شناختی - رفتاری برای افسردگی (کتاب کار مراجعان)
رضا رستمی
رهایی از بندهای غمگینی (۸۰ راهبرد موثر)
دیوید کلارک
راهنمای عملی درمان شناختی - رفتاری وسواس (راهنمای درمانگر)
ادنا ب. فوآ
روانشناسی انگیزه