دانلود و خرید کتاب رهایی از افکار وسواسی کریستین پوردون ترجمه زهرا اندوز
تصویر جلد کتاب رهایی از افکار وسواسی

کتاب رهایی از افکار وسواسی

معرفی کتاب رهایی از افکار وسواسی

کتاب رهایی از افکار وسواسی نوشتهٔ دیوید کلارک و کریستین پوردون با ترجمهٔ حسن حمیدپور و زهرا اندوز در نشر ارجمند چاپ شده است.

درباره کتاب رهایی از افکار وسواسی

«کتاب رهایی از افکار وسواسی بهترین کتابی است که تابه‌حال در این زمینه دیده‌ام. این کتاب به شما کمک می‌کند تا ابتدا افکار و خیال‌پردازی‌های وسواسی را بشناسید و سپس خودتان را از شرّ آنها خلاص کنید. این افکار و خیال‌پردازی‌ها باعث شده‌اند در زندگی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو شوید. کتاب بسیار ساده نوشته شده است. امّا این سادگی به معنای ساده‌اندیشی نیست.» رابرت لیهی

«این کتاب را دو نفر از صاحبْ‌نظران حوزۀ افکار وسواسی به رشتۀ تحریر درآورده‌اند. کتاب، ماهیت خودیاری دارد و با قلمی ساده و شیوا نگاشته شده است. هدف کتاب این است که به بیماران مبتلا به اختلال وسواس فکری کمک کند تا گریبان خود را از شرّ افکار وسواسی نفرت‌انگیز، مزاحم و ناخوشایند رها کنند. تجربۀ سال‌ها کار و پژوهش بالینی من در حوزۀ اختلال وسواسی ـ اجباری حاکی از آن است که بسیاری از افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری از این کتاب سود می‌برند. توصیه می‌کنم که این کتاب را حتماً مطالعه کنید.» استنلی راکمن

مشخصات کتاب رهایی از افکار وسواسی

ترجمهٔ دکتر زهرا اندوز و دکتر حسن حمیدپور

New Harbinger Publication (با مجوز رسمی ترجمه)

چاپ ششم

کتاب رهایی از افکار وسواسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به روان‌شناس‌ها و افرادی که به اختلال وسواس فکری مبتلا هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب رهایی از افکار وسواسی

«افکار یکسان است، امّا واکنش به افکار فرق دارد

مایکل در حال رانندگی این فکر به ذهنش خطور می‌کرد که بلافاصله مرتکب خطای انحراف به چپ می‌شود. او فکر می‌کرد: "چقدر برای من عجیب و غریب است که چنین افکاری به ذهنم خطور کند! من آدمی نیستم که در حین رانندگی به کسی آسیب بزند." امّا دیوید نیز همین فکر به ذهنش خطور می‌کند و بلافاصله فکر می‌کند: "آه، خدای من. این فکر احمقانه چیست که به ذهنم خطور کرده است. چرا باید چنین فکری داشته باشم؟ ممکن است باعث کشتن افراد شوم. چی می‌شود اگر طبق این فکر عمل کنم؟ این افکار به ذهن آدم‌های بدطینت می‌رسند. چون این فکر به ذهنم می‌رسد پس حتمآ آدم بدی هستم. اگر واقعآ فکر آسیب زدن در حین رانندگی به ذهنم برسد، بهتر است اصلا رانندگی نکنم." اگرچه ممکن است مایکل بدون نگرانی به فعّالیت‌های روزمره خود ادامه دهد، امّا به‌طور حتم افکار دیوید در کارش مزاحمت ایجاد می‌کنند. دیوید ممکن است به ‌وارسی تمام شواهد دال بر قاتل بودن خود بپردازد و از بد حادثه به چنین اطلاعاتی دست پیدا می‌کند. هرچه بیشتر سعی می‌کند در حین رانندگی چنین افکاری به ذهنش خطور نکند، امّا انگار اوضاع بدتر می‌شود و این افکار با شدّت و فراوانی بیشتری به ذهنش رسوخ می‌کنند. ممکن است درنهایت، دیوید عطای رانندگی را به لقای آن ببخشد و سعی کند افکار وسواسی را با افکار مثبت خنثی کند. اجتناب از این افکار باعث می‌شود دیوید وسواس‌ها را تجربه نکند و طبق این افکار عمل نکند و با مثبت‌اندیشی سعی کند از احساس تنش و پریشانی رهایی یابد. چون این احساس رهایی از تنش و پریشانی، لذّت‌بخش است، بنابراین دیوید از این راهبردها بیشتر استفاده می‌کند.»

az
۱۴۰۱/۰۴/۱۷

کتابهایی که توسط دکتر حمیدپور ترجمه شدند قابل تحسین هستند ای کاش میشد از تخفیفات برای این کتاب هم استفاده کرد

Mohammad
۱۴۰۲/۱۲/۱۷

سلام . کتاب خیلی خوبی بود و راهکار های خوبی داشت . به دردم خورد و راضی بودم .

atoosa
۱۴۰۲/۱۲/۱۷

اصلا خوب نبود

افکار یکسان است، امّا واکنش به افکار فرق دارد
کاربر ۴۸۳۶۷۵۸
به محض اینکه متوجّه شوید ممکن است معنایی که شما به افکار داده‌اید، معنای واقعی نباشد، شدّت پاسخ‌های هیجانی شما در قبال وسواس‌ها کم می‌شود و نیاز به اجبارها، خنثی‌سازها، اجتناب یا کنترل فکر، کاهش می‌یابد.
Atiyeh
تجربه بالینی ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به وسواس در پی آسیب‌رسانی به دیگران نیستند. این افراد بیشتر به دنبال تأمین امنیت و خوشبختی دیگران هستند. بنابراین عمل کردن طبق افکار وسواسی مستلزم آن است که ویژگی‌های شخصیتی، ارزش‌های اخلاقی و معیارهای فرد کاملا عوض شوند. این تغییر به خودی خود اتّفاق نمی‌افتد.
Atiyeh
بازنگری افکار را "بازاندیشی عاقلانه " می‌نامند. شما در بازاندیشی عاقلانه به‌جای اینکه اوّلین فکر درباره یک موقعیت را قطعی و یقینی بپندارید، سعی می‌کنید با صرف اندکی وقت به تمام جوانب یک موقعیت فکر کنید، اطّلاعات جدیدی به‌دست بیاورید و بر اساس این اطّلاعات دست به نتیجه‌گیری بزنید.
Atiyeh
به عبارت دیگر، افکار وسواسی زمانی دردساز می‌شوند که ارزیابی‌های غلطی (شناختواره‌ها) از آنها به عمل می‌آید و تلاش‌های نامؤثری برای کنترل افکار و پریشانی ناشی از افکار به‌کار گرفته می‌شود.
کاربر ۸۶۱۹۸۲۸
رفتاردرمانی‌شناختی، اصلاحی است که برای مدل جدید درمان اختلال وسواسی ـاجباری استفاده می‌شود. این درمان براساس تلاش‌های استانلی راکمن (۱۹۹۷) و پل سالکووس‌کیس (۱۹۹۶) طراحی شده است. مدل رفتاردرمانی‌شناختی بر این فرض استوار است که به دلیل ارزیابی‌های نادرست و مشکل‌ساز افراد از افکار ناخواسته مزاحم و همچنین تلاش‌های ناکارآمد برای کنترل این افکار، وسواس‌ها و اجبارها شکل می‌گیرند و تداوم پیدا می‌کنند.
کاربر ۸۶۱۹۸۲۸
در حالت اندیشناکی وسواس‌گونه، وسواس‌ها بدون هیچ‌گونه اجبار رفتاری به‌وجود می‌آیند.
Atiyeh
بسیاری از افراد مثل شما افکار وسواسی را تجربه می‌کنند، امّا دچار آشفتگی نمی‌شوند. دلیل چنین تفاوتی را باید در نوع تفسیر افراد از این افکار وسواسی جستجو کرد. افراد وسواسی این افکار را به‌عنوان هشدار، آسیب و خطر تفسیر می‌کنند که مستلزم واکنش فوری هستند.
Atiyeh
اگر به این نکته پی ببرید که انجام ندادن رفتار اجباری، ناراحتی شما را کاهش می‌دهد، دست زدن به اجبارها معنای خودش را از دست می‌دهد.
Atiyeh
کشف و خنثی کردن تله های فکری وسواس
اشتفان موریتس
رهایی از اختلال وسواس
جاناتان گریسن
آشنایی با وسواس و شیوه های رهایی از آن
پادمال دی سیلوا
تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا
ادموند جی بورن
رهایی از حملات پنیک Panic و اختلالات اضطرابی وابسته به آن
بران‌وین فاکس
درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
استفان گ. هوفمان
رفتاردرمانی دیالکتیکی برای افسردگی و اضطراب
توماس مارا
راهنمای آکسفورد برای تمرین‌ های رفتاری در شناخت درمانی
جیمز بنت لوی
کتاب کار درمان وسواس (OCD)
جان اردن
درمان وسواس
پریسا دیناری
رهایی از اختلال وسواس فکری - اجباری
جونا لکین
کاربرد توجه آگاهی در درمان افسردگی
مارک ویلیامز
راهنمای عملی درمان شناختی - رفتاری وسواس (کتاب کار)
النا یادین
درمانگری شناختی - رفتاری بیماری ها و ناتوانی های مزمن
رنه ر. تایلور
وسواس و درمان شناختی ـ رفتاری آن
امیر هوشنگ مهریار
اضطراب و حملات وحشتزدگی
کوام مک‌کنزی
راهنمای عملی درمان شناختی - رفتاری وسواس (راهنمای درمانگر)
ادنا ب. فوآ
مغز مبتلا به اختلال وسواس فکری - عملی (OCD) خود را از نو سیم کشی کنید
کاترین پیتمن
خودیاری برای درمان پانیک (حمله وحشت)
کامیار سنایی

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

قیمت:
۹۷,۵۰۰
تومان