کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
معرفی کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار نوشتهٔ پل گیلبرت با ترجمهٔ آتوسا فرمند در انتشارات ارجمند چاپ شده است. در ده سال اخیر، تحقیق در زمینه تأثیر سودمند شکلگیری و بسط دلسوزی بینهایت پیشرفت کرده است، چنانکه پیدایش دلسوزی درونی به یک هدف و کانون توجه مهم درمانی مبدل شده است.
درباره کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
این کتاب توضیح میدهد که چگونه درمان دلسوزی مدار(CFT)- فرآیند شکلگیری دلسوزی نسبت به خود و دیگران جهت ارتقاء سلامت و یا کمک به بهبودی فرد- از سایرانواع درمان رفتاری- شناختی (CFT) متمایز میگردد.
این کتاب، در ۳۰ فصل کلیدی اصول اولیه درمان دلسوزی مدار (CFT) را مورد بررسی قرار داده و جنبههای دقیق دلسوزی در این رویکرد را بیان میکند. این کتاب فشرده که به دو بخش نظری و عملی دلسوزی تقسیم شده، برای خصوصیات متمایز درمان دلسوزی مدار(CFT) راهنمایی بی بدیل عرضه مینماید.
پل گیلبرت، استاد روانشناسی بالینی دانشگاه دربی، برای بیش از سی سال فعالانه در زمینه تحقیق و درمان افراد مبتلا به اختلالات خلقی و نیز شرممحور کار میکند. علاوهبراین، رئیس اسبق انجمن رواندرمانی رفتاری - شناختی انگلستان بوده و عضو انجمن روانشناسی بریتانیا است و بیست سال است که درمان دلسوزی مدار(CFT) را ابداع نموده است.
مشخصات کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
ترجمه: دکتر آتوسا فرمند - روانپزشک
با مقدمهای از:دکتر سیّد سعید صدر-روانپزشک- عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
Copyright Routledge is an imprint of The Taylor & Francis Group 2010 Paul Gilbert.
مجوز رسمی ترجمه این کتاب از سوی انتشارات راتلیج به انتشارات کتاب ارجمند واگذار شده است.
نوبت چاپ ۱
سال انتشار ۱۳۹۷
کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به درمانگران پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب تندآموز روان درمانی دلسوزی مدار
درمان چندبعدی درمان دلسوزیمدار (CFT) بر پایهٔ طیفی از مداخلات شناختی- رفتاری (CBT) و سایر درمانها بنیانگذاری شده است. بنابراین، بر توجه، استدلال و نشخوار ذهنی، رفتار، عواطف، انگیزهها و تصویرسازی ذهنی تمرکز یافته است. این رویکرد برای مثال از موارد ذیل بهره میگیرد:
رابطهٔ درمانی (در صفحهٔ بعد)؛ گفتگوی سقراطی، اکتشاف هدایت شده، آموزش مدل درمان دلسوزیمدار (CFT)؛ جمعبندیهای ساختاریافته؛ پایش فکر، هیجان، رفتار و "بدن"؛ استدلال زنجیرهای۴؛ تجزیه و تحلیل عملکرد؛ تجارب رفتاری؛ مواجهه، تکالیف مرحلهبندی شده؛ تصویرسازی ذهنی دلسوزیمدار؛ کار با صندلی دلسوزی؛ اجرا و نمایش خودهای مختلف؛ ذهن آگاهی؛ آموزش تحمل هیجانی، یادگیری نحوهٔ درک و مقابله با پیچیدگیها و تعارضات هیجانی، احساس تعهد برای تلاش و تمرین، توضیح دادن راهکارهای ایمنیبخش؛ ذهنیسازی؛ نگارش نامهٔ احساسی، بخشش، افتراق شرم- انتقاد از خودتصحیحی دلسوزانه و بالاخره، تمرین هدایتشده و کار خارج از جلسات درمانی.
احساس تغییر
شیوهٔ درمان دلسوزیمدار (CFT) از لحاظ تمرکز بر احساس دلسوزی و بهکارگیری تصویرسازی ذهنی دلسوزیمدار، ویژگیهای شاخصی را به رویکردهای سنتی رفتاردرمانی شناختی (CBT) افزوده است. همانند بسیاری از تحولات اخیر درمانی، ذهنآگاهی مراجع و نیز درمانگر مورد توجه خاص قرار گرفتهاند (سگال، ۲۰۱۰). در مبحث جمعبندی، درمان دلسوزیمدار (CFT) بر مدل تنظیم عاطفه (ذکر شده در فصل ۶) متمرکز است و از مداخلاتی برای پیدایش الگوهای اختصاصی تنظیم عاطفه، حالات مغزی و تجربهٔ خود استفاده شده که زیربنای فرآیندهای تغییر محسوب میگردند.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه