کتاب فصل های دلتنگی مریم
معرفی کتاب فصل های دلتنگی مریم
کتاب فصل های دلتنگی مریم نوشته مریم بیدلی است. این کتاب مجموعه اشعار لطیف و زیبایی است که انتشارات گنجور برای علاقهمندان منتشر کرده است.
درباره کتاب فصل های دلتنگی مریم
کتاب فصل های دلتنگی مریم کتابی است که در کیف خود میگذارید و روزانه آن را خواهید خواند. کتابی که آیندگان را در مورد ناشناختههای شاعر به فکر فرو خواهد برد. این نوشته، کتاب قصۀ شاعر و شعرهای او است، گاهی گیج و مبهم و گاهی روشن و سپید است. وقتی این کتاب را میخوانید میفهمید شاعر چگونه از زندگی عبور کردهاست، چگونه دردهایش به افیونها تبدیل نشدند و به شعر تبدیل شدند.
شعر یکی از راههای انتقال احساسات است. شاعر برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و شعر همین زبان است. با شعر از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که قرنها شاعران در شعرشان بازگو کردهاند.
شعر معاصر زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. شاعر در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور میکند و کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینهای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.
خواندن کتاب فصل های دلتنگی مریم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب فصل های دلتنگی مریم
«بارانیترین شعر بهار»
تو بارانیترین شعر بهاری
سرود هر طراوت را تو داری
تو دریاییترین ماهی دریا
برای ساحلان انتظاری
تو از زیباترین گلهای صحرا
درون هر چمنزار و دیاری
درون قلب هر ریشهٔ بیجان
درخت آرزو را مینگاری
تو باغبان این شهر و دیاری
گلستانی، گلی، تو لاله زاری
به پای رویش هر جوانه
تو از جان خود در گذاری
صدای هر فرار شُر شُر آب
تو را آرد به پای آبشاری
تو را هر لحظه با یاد آمیخته
برند بر نام هر راه و نشانی
چنان مرده شوم در خاک پاکت
که از خاک من را بخوانی
حجم
۵۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۸۶ صفحه
حجم
۵۷٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۸۶ صفحه