دانلود و خرید کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل رندی تاران ترجمه زهره ناطقی
تصویر جلد کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

نویسنده:رندی تاران
انتشارات:نشر گنجور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

معرفی کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

کتاب الکترونیکی «مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده‌آل» (The Benefits of Understanding Emotions and Accepting Feelings in Creating an Ideal Life) نوشتهٔ «رندی تاران» و ترجمهٔ «زهره ناطقی» توسط نشر گنجور منتشر شده است. این کتاب به بررسی نقش شناخت و پذیرش احساسات در بهبود کیفیت زندگی می‌پردازد و با تکیه بر یافته‌های روانشناسی مثبت و تجربه‌های نویسنده، راه‌هایی برای مدیریت عواطف و ساختن زندگی رضایت‌بخش‌تر ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

این کتاب در سال‌های اخیر و در بستری نوشته شده که توجه به سلامت روان و اهمیت هوش هیجانی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. «رندی تاران» که پیش‌تر با پروژه شادی و مستندهای مرتبط با خوشبختی شناخته شده، در این اثر به سراغ ده احساس اصلی انسان رفته و تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه شناخت و پذیرش هر یک از این احساسات می‌تواند به رشد فردی و رضایت از زندگی کمک کند. کتاب با پیشگفتاری از دالای لاما آغاز می‌شود و در ادامه، نویسنده با زبانی تجربی و علمی، تجربه‌های شخصی و پژوهش‌های روز را در هم می‌آمیزد تا تصویری از اهمیت عواطف در زندگی روزمره ارائه دهد. مخاطب در این کتاب با مفاهیمی مانند شادی، غم، ترس، اضطراب، اعتماد، خشم، گناه، عشق و مدارا آشنا می‌شود و می‌آموزد که هر احساس، حتی آن‌هایی که ناخوشایند به نظر می‌رسند، حامل پیامی ارزشمند برای رشد و تحول فردی هستند. کتاب همچنین با تمرین‌ها و چالش‌های روزانه، خواننده را به مشارکت فعال در مسیر خودشناسی و بهبود کیفیت زندگی دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

این کتاب با تمرکز بر ده احساس اصلی انسان، تلاش می‌کند نشان دهد که چگونه شناخت و پذیرش عواطف می‌تواند به خلق یک زندگی رضایت‌بخش‌تر منجر شود. نویسنده ابتدا با طرح پرسش‌هایی درباره ماهیت خوشبختی و نقش احساسات در زندگی، مخاطب را به تأمل درباره تجربه‌های شخصی خود دعوت می‌کند. سپس هر فصل را به یکی از احساسات اختصاص می‌دهد و با تکیه بر پژوهش‌های علمی و مثال‌های واقعی، توضیح می‌دهد که هر احساس چه پیامی دارد و چگونه می‌توان آن را به شیوه‌ای سازنده مدیریت کرد. برای نمونه، در فصل شادی، به هفت عادت روزانه برای افزایش احساس خوشبختی اشاره می‌شود و در فصل غم، تفاوت میان غم و افسردگی و نقش غم در رشد فردی بررسی می‌شود. نویسنده تأکید می‌کند که هیچ احساس بد یا بی‌فایده‌ای وجود ندارد و حتی عواطف دشوار مانند ترس، خشم یا گناه نیز می‌توانند به عنوان راهنماهایی برای شناخت بهتر خود و حرکت به سوی زندگی معنادارتر عمل کنند. در سراسر کتاب، تمرین‌ها و چالش‌هایی ارائه شده که مخاطب را به تجربه عملی و خودآگاهی بیشتر تشویق می‌کند.

چرا باید کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل را خواند؟

این کتاب با رویکردی مبتنی بر پژوهش‌های علمی و تجربه‌های زیسته، به مخاطب کمک می‌کند تا رابطه‌ای سالم‌تر با احساسات خود برقرار کند. با خواندن این اثر، می‌توان یاد گرفت که چگونه احساسات مختلف را شناسایی و مدیریت کرد و از آن‌ها به عنوان ابزاری برای رشد فردی و بهبود روابط استفاده نمود. تمرین‌ها و مثال‌های کاربردی کتاب، مسیر عملی برای افزایش رضایت از زندگی و کاهش اضطراب و سردرگمی فراهم می‌کند. همچنین، کتاب به اهمیت پذیرش عواطف ناخوشایند و نقش آن‌ها در تاب‌آوری و معنا بخشی به زندگی می‌پردازد.

خواندن کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال افزایش خودآگاهی، مدیریت بهتر احساسات و بهبود کیفیت زندگی هستند. همچنین برای کسانی که با اضطراب، افسردگی یا چالش‌های عاطفی دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌تواند راهنمایی مفید باشد. دانشجویان روانشناسی، مشاوران و والدین نیز می‌توانند از آموزه‌های کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

- پیشگفتار دالای لاما: نگاهی به اهمیت شادی و همدلی در زندگی انسان‌ها. - مقدمه نویسنده: روایت شخصی «رندی تاران» از مواجهه با احساسات و انگیزه نگارش کتاب. - فصل اول: شادی و خوشبختی — تعریف شادی، انواع خوشبختی، هفت عادت روزانه برای افزایش شادی و نقش روانشناسی مثبت در زندگی. - فصل دوم: غم و اندوه — تفاوت غم و افسردگی، نقش غم در رشد فردی، کاربردهای مثبت غم و اندوه و راهکارهای مواجهه با آن. - فصل سوم: میل و آرزو — بررسی ماهیت میل، تفاوت آن با امید و انتظار، و نقش آن در انگیزه‌بخشی به زندگی. - فصل چهارم: مدارا — مفهوم مدارا با خود و دیگران، تفاوت مدارا و پذیرش، و تأثیر آن بر روابط انسانی. - فصل پنجم: ترس — انواع ترس، راه‌های شناسایی و مدیریت ترس، و تبدیل آن به نیروی محرک. - فصل ششم: اضطراب — تمایز اضطراب از ترس، زمان‌هایی که اضطراب سالم است و راهکارهای کاهش اضطراب. - فصل هفتم: اعتماد — بررسی ریشه‌های اعتماد، نقش عزت نفس و ذهنیت در ایجاد اعتماد به خود و دیگران. - فصل هشتم: خشم — جنبه‌های مختلف خشم، راه‌های مهار و استفاده سازنده از این احساس. - فصل نهم: احساس گناه — تفاوت گناه و شرم، انواع احساس گناه و راهکارهای رهایی از آن. - فصل دهم: عشق — انواع عشق، مراحل مختلف آن و نقش شیمی مغز در تجربه عشق. - نتیجه‌گیری: جمع‌بندی پیام‌های اصلی کتاب و دعوت به پذیرش و استفاده آگاهانه از احساسات. - قدردانی، یادداشت‌ها و معرفی نویسنده.

بخشی از کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل

«کلمه خوشبختی برای شما چه معنایی دارد؟ اگرچه همهٔ ما چیزهایی مانند شادی و عشق را برای یک زندگی معنادار و ارتقای توان بالقوهٔ خود می‌خواهیم، اما هیچ فرمول دقیقی وجود ندارد زیرا طبیعی ما حالت شادمانی است. ما اینجا هستیم تا احساس سرزنده بودن داشته باشیم. هنگامی که زندگی به روی ما باز شده، این امکان را داریم که آن انرژی را به روش‌هایی که ممکن است قبلاً تصورشان نکرده بودیم، دریافت کنیم. از نظر من شادی و خوشبختی مانند چتری است که جنبه‌های بسیاری از زندگی را به‌طور کامل در بر می‌گیرد. این جنبه‌ها شادمانی، قدردانی، شفقت... روی هر کدام از لایه‌های جسمی، عاطفی، ذهنی و روحی عمل می‌کنند. اما چیزی که بیشتر از همه در مورد آن دوست دارم این است که منابع درونی را تقویت می‌کند تا ما بتوانیم طیف کاملی از احساسات را تجربه کنیم. خوشبختی به این معنا نیست که مشکلات ما با جادو ناپدید می‌شوند – بلکه به این معنی است که ما توانایی بیشتری برای مقابله با آن‌ها داریم. من بیشتر از این‌ها را در زندگی خودم و شما می‌خواهم – به همین دلیل پروژه شادی را شروع کردم. و واقعاً به همین دلیل است که این کتاب را می‌نویسم.»