معرفی و دانلود کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی) + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)

۳.۸(از ۲۰ امتیاز)
نوع کتاب

۱۰۰,۰۰۰

۵۰٪

قیمت:

۵۰,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)

کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی) نوشته مژگان شیخی است. این کتاب یکی از آثار مجموعه قصه های شیرین ایرانی است که انتشارات سوره مهر درآن داستان‌های کهن ایرانی را  برای کودکان و نوجوانان بازنویسی کرده است.

درباره کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)

تاریخ بیهقی اثر ارزشمند ابوالفضل بیهقی، از مورخین و نویسندگان بزرگ ایرانی است که در دربار غزنویان در قرن چهارم و پنجم هجری قمری خدمت می‌کرد است. روایت‌های او از تاریخ بسیار جذاب و داستانی است.

بیهقی در سال‌های جوانی به دربار سلطان محمودراه یافت و در آن‌جا شاهد حوادث و اتفاقات بسیاری بود. در این داستان صوتی را نویسنده‌ با توانایی بی‌نظیرش در بازنویسی داستان‌ها برای کودک و نوجوان به زبان ساده و امروزی مخاطب را به خواندن تاریخ دعوت می‌کند.

داستان‌های این کتاب ضمن بیان حقایق تاریخی و اطلاعات جغرافیایی، بسیار آموزنده و سرگرم کننده و جذاب است. در این کتاب مطالب تاریخ بیهقی جنبه داستانی دارند و فهم آن برای کودک و نوجوان آسان شده است.  

خواندن کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان علاقه مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)

پنج سال گذشت. سلطان محمود از دنیا رفت. پسرش مسعود به پادشاهی رسید. سلطان مسعود، شاه جوانی بود. او به خواجه احمد میمندی نظر خوشی داشت. به این فکر افتاد که از وزیر دانا و باتجربهٔ پدرش استفاده کند. پس دستور داد خواجه احمد را از زندان آزاد کنند و با احترام زیادی او را به بلخ۱ بیاورند. وقتی به بلخ رسید، امیرمسعود از او به گرمی استقبال کرد. به او مهربانی و لطف کرد. آن‌وقت خواجه به خانهٔ بزرگ و زیبایی رفت که برایش در نظر گرفته بودند.

امیرمسعود صبر کرد تا خواجه احمد کاملاً خستگی‌اش برطرف شود. آن‌وقت برایش پیغام فرستاد که وزارت را قبول کند؛ ولی خواجه این کار را نپذیرفت.

امیرمسعود تصمیم گرفت این بار بوسهل زوزنی را پیش خواجه بفرستد و این پیغام را به او بدهد. بوسهل، مشاور امیر بود. خیلی از کارها با او بود. همهٔ خرید و فروش‌ها و قراردادها را او انجام می‌داد. امیرمسعود، رابطهٔ نزدیکی با او داشت و در بسیاری از کارها با او مشورت می‌کرد.

بوسهل رفت و پیغام امیر را به خواجه داد؛ ولی او در جواب گفت: «من دیگر پیر شده‌ام و نمی‌توانم این کار را قبول کنم. بهتر است تو وزارت را به عهده بگیری. من هم دورادور کمکت می‌کنم. نکاتی را که باید بگویم، می‌گویم.»

بوسهل گفت: «سلطان این را نمی‌پذیرد. من فقط شایستهٔ این هستم که شاگرد شما باشم.»

خواجه گفت: «عجب حرفی می‌زنی! وقتی امیر به حکومت رسید، همه چیز از هم پاشیده بود؛ ولی تو همهٔ کارها را سر و سامان دادی. امروز که دیگر همه چیز روبه‌راه شده، تو بهتر می‌توانی این کار را انجام بدهی.» 

بوسهل گفت: «ولی حالا دیگر شخص بزرگی مثل شما این‌جاست. همهٔ کارهای من، تا قبل از آمدنِ شما بود. حالا که شما آمده‌اید، دیگر آن جرأت و توان را ندارم. من در برابر شما، مثل یک ذرهٔ نور در مقابل آفتاب هستم. آن کسی که واقعاً شایستگی‌اش را دارد، شما هستید. حالا که شما آمده‌اید، دیگر همه هیچ‌کاره‌اند.»

خواجه احمد گفت: «بسیار خوب. باید در این مورد فکر کنم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابقصه های شیرین ایرانی (تاریخ بیهقی)
موضوعداستان تاریخی، داستان ایرانی
نویسندهمژگان شیخی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۸/۰۹
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۴۱ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۰۳-۰۳۳۵-۸
تعداد صفحه‌ها۷۲ صفحه
قیمت کتاب۵۰۰۰۰ تومان
مجموعه و فروستقصه های شیرین ایرانی انتشارات سوره مهر

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

susan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۵

خیلی جالب بود پیشنهاد میکنم که کسایی که علاقه مند به تاریخ ایران هستند بخونن

۰
کاربر ۶۷۴۳۴۳۸
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۶

بسیار جذاب و جالب و به صورت داستانی در ۷۶ صفحه که شما را به گذشته ها می برد. ماجرای به دار آویختن حسنک وزیر، غصه ای بی پایان است در کتاب

۰
یا محمد مصطفی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۸

در زمینه ی تاریخی کتاب بی نظیری هست حیف که صفحاتش کم بود

۰
babyshark
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

نثر ساده و روان و خلاصه از کتاب تاریخ بیهقی و برای شروع خواندن و آشنایی با کتاب تاریخ بیهقی مناسبه و به تمامی سنین پیشنهاد میشه بنظرم بعد از این کتاب همین داستان ها را از کتاب اصلی هم بخونید...بیشتر

۰
کاربر ۵۷۸۲۴۷۲
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۶

قصه اول طولانی بود و محتوایی نداشت اما قصه بعدی راجع به حسنک وزیر خوب بود

۰

بریده‌هایی از کتاب

این جهان همیشگی نیست. همهٔ ما مثل یک کاروان هستیم که پشت سر هم می‌رویم. هیچ‌کس در این جهان نمی‌ماند. پس هر کس باید طوری زندگی کند که پس از مرگ او را دعای خیر کنند.
معصومه
۳
ولی این خیانت است که به سلطان نصیحتی نکنم: این‌که خون هیچ‌کس را نریزد؛ چرا که کشتن مردم و ریختن خون، بازی نیست.
معصومه
۲
هر چه خداوند بخواهد، همان می‌شود، و باید به خواست او راضی بود. تا موقعی که زنده هستیم، نباید نومید شویم. باید امیدوار باشیم که در کارمان گشایشی به وجود می‌آید و به راحت می‌رسیم
miracle
۱
اگر زمان مرگم رسیده باشد، کسی نمی‌تواند جلو آن را بگیرد. مرا بر دار بیاویزند یا طور دیگری بمیرم، من بزرگ‌تر از حسین‌بن‌علی [ع] نیستم.
معصومه
۰
این بود قصّهٔ حسنک و روزگارش. او گفته بود دعای مردم نیشابور با من است؛ ولی مردم نیشابور هم نتوانستند برای او کاری کنند. حسنک رفت و نه زمین برایش فایده داشت و نه ملک، نه طلاه و نقره، و نه کنیز و غلام.
معصومه
۰
قطار اندیمشکتصویر جلد کتاب قطار اندیمشک
علیرضا قزوه
نیمه دیگر از ضرب المثل های مصرعی در ادب فارسی (جلد اول)تصویر جلد کتاب نیمه دیگر از ضرب المثل های مصرعی در ادب فارسی (جلد اول)
سیدمحمد نحوی
کلیات عبید زاکانیتصویر جلد کتاب کلیات عبید زاکانی
عبید زاکانی
پادشاهی اشکانیان، پادشاهی ساسانیانتصویر جلد کتاب پادشاهی اشکانیان، پادشاهی ساسانیان
ابوالقاسم فردوسی
تاریخ جهانگشای جوینی (نسخه کامل)تصویر جلد کتاب تاریخ جهانگشای جوینی (نسخه کامل)
عطاملک جوینی
سیاست نامهتصویر جلد کتاب سیاست نامه
حسن بن علی نظام‌الملک
دیوان اشعار ایرج میرزاتصویر جلد کتاب دیوان اشعار ایرج میرزا
ایرج میرزا
قصه های شیرین ایرانی (شاهنامه)تصویر جلد کتاب قصه های شیرین ایرانی (شاهنامه)
سعید بیابانکی
مثل ها و حکایت هاتصویر جلد کتاب مثل ها و حکایت ها
محمود نامنی
امثال و حکم دهخدا (جلد اول)تصویر جلد کتاب امثال و حکم دهخدا (جلد اول)
علی اکبر دهخدا
زن در شاهنامهتصویر جلد کتاب زن در شاهنامه
محمدحسین مجدم
مخزن الاسرارتصویر جلد کتاب مخزن الاسرار
نظامی گنجوی
پاسخ به پرسش‌های دینی زرتشتیانتصویر جلد کتاب پاسخ به پرسش‌های دینی زرتشتیان
اردشیر خورشیدیان
مصدق و دیگر هیچتصویر جلد کتاب مصدق و دیگر هیچ
آرزو خسروپور
جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانیتصویر جلد کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی
مهری ماهوتی
از کاف تا نون (گفت‌وگو با دکتر میرجلال‌الدّین کزّازی گذری بر زندگی، آثار و اندیشه‌ها)تصویر جلد کتاب از کاف تا نون (گفت‌وگو با دکتر میرجلال‌الدّین کزّازی گذری بر زندگی، آثار و اندیشه‌ها)
آیدین فرنگی
گام به گام با شاهنامه فردوسی (جلد اول)تصویر جلد کتاب گام به گام با شاهنامه فردوسی (جلد اول)
مهران امینی
دیوان رودکی سمرقندیتصویر جلد کتاب دیوان رودکی سمرقندی
رودکی سمرقندی
همراه آهنگ‌های بابام؛ داستان‌های کوتاهتصویر جلد کتاب همراه آهنگ‌های بابام؛ داستان‌های کوتاه
علی‌اشرف درویشیان
داستان کاموس کشانیتصویر جلد کتاب داستان کاموس کشانی
ابوالقاسم فردوسی