کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی
معرفی کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی
کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی نوشته سوگل گیتی است. کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی را انتشارات راز نهان برای علاقهمندان و دانشجویان روانشنای منتشر کرده است.
درباره کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی
شما پس از خواندن این کتاب میتوانید باورهای غیرمنطقی را تعریف کنید و انواع آن رو بگویید، دیدگاههای مختلف در مورد باورهای غیرمنطقی را نام ببرید،باور غیرمنطقی بر اساس رویکرد شناختی را توضیح دهید، مهارتهای ارتباطی را توضیح دهید، انواع ارتباط را بشناسید، مهارتهای رفتاری در ارتباط را توضیح دهید و بگویید مهارتهای اساسی در روابط بین فردی کدماند.
خواندن کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان روانشناسی و رواندرمانگرانی که به دنبال اطلاعات تازه هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نقش مهارت های ارتباطی و باورهای غیرمنطقی در بازی زندگی
الیس معتقد است که انسان ذاتا تمایلات زیستی استثنایی نیرومندی برای تفکر و عمل به شیوه خاص دارد که این شیوه ممکن است در جهت منطقی و یا غیرمنطقی باشد او جهت تفکر و عمل خود را تابع محیط خانواده و فرهنگی میداند که فرد در آن رشد می یابد او انسان را از نظر زیستی، عمدتاً موجودی میداند که در جهت تخریب نفس و ارتکاب امور بد گام بر میدارد و آمادگی ذاتی شدیدی برای تفکر غیرمنطقی و غیرعقلانی دارد. الیس انسان را موجودی میداند که ذاتا تمایل مفرطی به سهلانگاری در تغییر رفتار خویش دارد به عقیده وی انسان مایل است وابستگی خود را به بسیاری از اسطورهها و تعصبات خانوادگی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی که از دوران اول زندگی آموخته است حفظ کند. خواست ها و ترجیحات شخصی را به صورت نیازهای مبرم جلوه دهد و مراقبت و احتیاطی افراطی در امور خویش داشته باشد به عقیده الیس دیگر تمایلات ذاتی و نامطلوب هر انسانی احساس نیاز مفرط است به این که خود را برتر از دیگران و صاحب همه مهارتها بداند توسل به نظرات احمقانه و بدبینانه پرداختن به تفکر آرزومندانه توقع خوبی و خوشرفتاری مداوم از دیگران محکوم کردن خود در مواردی که ضعیف عمل میکند و تمایل عمیق به زودرنجی و آشفتگی عاطفی است از نظر الیس اگر انسان به این تمایلات طبیعی و در عین حال غیرسالم خود نرسد، خود دیگران و دنیای خارج را مورد مذمت و نکوهش قرار میدهد (شفیعآبادی و ناصری، ۱۳۹۷).
مبنای اجتماعی
الیس میپذیرد که انسان موجودی اجتماعی است و زندگی در اجتماع برای او لازم است او معتقد است که انسان باید در اجتماع مطابق انتظارات خود و دیگران رفتار کند و بیش از حد خودمدار و خودبین نباشد و زیاد به سبقت خوبی تاکید نکند به عقیده او انسان باید تا حدی از آن خصوصیتی بهرهمند باشد که آدلر آن را علاقه اجتماعی و ارتباط با همنوع میداند اما از طرف دیگر معتقد است که پافشاری بر نگرش دیگران نسبت به خود و جلوه دادن آن به صورت نیازی مبرم، حالتی مرضی و مخرب نفس است. به نظر او این که دیگران نسبت به ما نظرات خوبی داشه باشند مطلوب است اما نباید ماهستی و وجود خود را در گرو نگرش مثبت دیگران نسبت به خود بدانیم. به عقیده الیس بلوغ عاطفی و سلامت روانی ایجاد تعادل مطلوب است میان اهمیت دادن و اهمیت افراطی دادن به داشتن روابط متقابل مناسب از جانب فرد (شفیعآبادی و ناصری، ۱۳۹۷).
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۶ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۶ صفحه