کتاب الفبای رواندرمانی
معرفی کتاب الفبای رواندرمانی
کتاب الفبای رواندرمانی؛ بر پایهی خودتحلیلی یکپارچهنگر اثری از سید حمید آتشپور و نسرین سلحشوری است. این اثر از یک روش رواندرمانی صحبت میکند که در نهایت به رشد مراجع منجر میشود.
دربارهی کتاب الفبای رواندرمانی
کتاب الفبای رواندرمانی یک کتاب کامل و جامع در حوزهی روانشناسی و رواندرمانی بر پایهی خودتحلیلی یکپارچهنگر است. در این اثر حمید آتشپور و نسرین سلحشوری، یک روش رواندرمانی ارائه کردند که بر پایهی خودتحلیلی پیش میرود. آنها ابتدا مقدمهای دربارهی خودتحلیلی نوشتهاند و سپس ابعاد مختلف آن را توضیح دادهاند. این روش در حقیقت به تمام مشاوران کمک میکند تا به رشد مراجعانشان کمک کنند. با استفاده از روش رواندرمانی بر پایهی خودتحلیلی یکپارچهنگر میتوان عوامل ناخـودآگاه برروابط و الگوهای رفتاری و تکرار شـونده را پیدا کرد و با تأثیرگذاری بر آن و بـا پیگیری ریشـههای تاریخی آن، باز تصمیمیهای جدید و جـدی را در زندگی افراد ایجاد کرد.
کتاب الفبای رواندرمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران کتابهای روانشناسی و علاقهمندان به رواندرمانی از خواندن کتاب الفبای رواندرمانی لذت میبرند.
بخشی از کتاب الفبای رواندرمانی
درمانهـای تحلیلـی از نوعـی که ما معرفـی کردهایم، ضمـن داشـتن اختلافهایی با سرمنشـا و دیدگاههـای نظریهپردازان «خود» در پی این اسـت که بیان کرده و نشـان دهد چگونـه ایـن عوامل ناخـودآگاه بر روابط و الگوهای رفتاری و تکرارشـونده تأثیر گذاشـته و بـا پیگیری ریشـههای تاریخی آن، باز تصمیمیهای جدید و جـدی را در زندگی افراد ایجاد کنـد. تحلیلـی که به صـورت «خودتحلیلی» نمـود مییابد، یک مشـارکت نزدیک بین فرد دردمنـد و کنجـکاو تغییـر و تحلیلگر یا درمانگر اسـت که به آگاهی احساسـی وشـناختی از منابـع ناخـودآگاه و مشـکلات خـود و پیشنویسهای زندگـیاش منجر میشـود.
فهرست
- مقدمه