کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو
معرفی کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو
چاپ اول کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو نوشتهٔ سوزان اپشتین، ترجمهٔ ساناز آقاخانی (کارشناسارشد روانشناسی) و حاصل ویرایش «علیاصغر فرخزادیان» (دانشجوی دکتری روانشناسی) است. انتشارات ارجمند این کتاب را در شهریور ۱۳۹۶ روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی ۵۵ تکنیک و روش خلاقانه است.
درباره کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو
سوزان اپشتین که متخصص رفتارهای کودکان است، کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو را به رشتهٔ تحریر درآورده که شامل تکنیکها، فعالیتها و کاربرگهای بسیار مفید و مؤثر برای ارتباط با کودک و نوجوان ستیزهجو است. این کتاب ترکیبی خلاقانه از تکنیکهای فرزندپروری و رواندرمانی است و میتواند به واردکردن و درگیرساختن حتی سرسختترین مراجعان در فرایند درمان کمک کند.
رویکردهای خلاقانه و جالب نویسنده میتواند مشکلاتی نظیر اوتیسم، کمتوجهی - بیشفعالی، اختلالات پردازش حسی و مشکلات جسمی، روانی و هیجانی دیگر را در هر سنی پوشش دهد. این کتاب پر از کاربرگها و ابزارهای ارزیابی گامبهگام است. از ویژگیهای بارز کتاب میتوان به این موارد اشاره کرد: ایدههایی جدید برای کمک به خودتنظیمی، برقراری ارتباط و ایجاد صمیمیت؛ استفاده از توجهآگاهی برای درمان و پرورش کودک و نوجوان موفق و مسئولیتپذیر؛ مداخلاتی برای اختلال کمتوجهی - بیشفعالی و مشکلات درگیرکردن این کودکان در فرایند درمان و نیز طرحهای درمانی برای جلسات درمان و منزل.
خواندن کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به پدرها و مادرها و معلمها و مشاورها و مربیهای کودک و نوجوان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب برخورد با کودک و نوجوان ستیزه جو
«هدف این است که به والدین آموزش دهیم چطور با کودکانشان بازی کنند و ارتباطشان را با آنها قوی کنند.
والدین/مراقبان را به اتاق بازیدرمانی دعوت کنید و این ایده را پیاده کنید:
- به والدین یادآوری کنید که بازی کردن با کودکان لازم نیست طولانی بوده و وقت زیادی بگیرد. بازی میتواند ۵ تا ۱۰ دقیقه باشد.
- از والدین/مراقبان بخواهید یک شعر یا کتاب قصۀ کوتاه را با صدای بلند برای بچهها بخوانند.
- به والدین/مراقبان بگویید از کودکشان بپرسند، «میتوانم با تو بازی کنم؟»، این در زبان بچهها به معنی این است که «دوستت دارم.»
- والدین را تشویق کنید بهجای اینکه همیشه کودکشان برای بازی به سراغ آنها رود، خودشان به سراغ کودکشان بروند. اینطور دیگر مجبور نیستید به بچهها نه بگویید و این خیلی بهتر است چون در زبان بچهها نه گفتن به آنها یعنی «دوستت ندارم.»
- کنار کودک بنشینید و بدون هیچگونه صحبتی بازی کردن او را تماشا کنید. فقط تماشا کنید و گوش دهید- مطمئناً از داستانها و اطلاعاتی که آنها در حین بازی بیان میکنند متعجب خواهید شد.
روی یک تکه کاغذ چیزی بکشید و آن را از او مخفی کنید. بچهها کنجکاو هستند. آنها دست شما را بهزور باز میکنند تا ببینند در دستتان چه چیزی دارید و وقتی این کار را انجام دادند میتوانید از آنها بپرسید، «دوست داری این بار تو این کار را انجام دهی؟»»
حجم
۳۶۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه
حجم
۳۶۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه