کتاب یکی از ما نفر بعد است
معرفی کتاب یکی از ما نفر بعد است
کتاب یکی از ما نفر بعد است نوشته کارن ام. مک منس ترجمه حسین علیرضایی است. این کتاب بهقدری جذاب و خواندنی است که تا پایان روز آن را تمام خواهید کرد. کتاب یکی از ما نفر بعد است ما را به یک بازی مرگبار دعوت میکند. بازی جرئت و حقیقتی که انتهای آن معلوم نیست.
این اثر در ادامهی رمان پرطرفدار یکی از ما دروغ میگوید نوشته شده است و پرفروشترین کتاب نیویورکتایمز نیز بوده است.
درباره کتاب یکی از ما نفر بعد است
کتاب یکی از ما نفر بعد است برای اولینبار در سال ۲۰۲۰ منتشر شد. «برانوین»، «ادی»، «کوپر» و «نیت» شخصیهای اصلی این کتاب اکنون هرکدام مسیر خود را در پیش گرفتهاند. فقط «ادی» در شهر مانده و در کنار «فیبی» در کافهای به نام «کنتیگو» کار میکند. وقتی گفتوگویی آنلاین با نام «انتقام از آن من است» به شکلی عجیب شکل میگیرد و فردی ناشناس از طریق پیامهای متنی، بازی «جرئت یا حقیقت» را در گوشیهای دانشآموزان «بی ویو های» آغاز میکند، رازهای این دوستان جدید به شکلی عمومی و خجالتآور برملا میشود. این بازی خطرناکتر میشود و «میو»، «فیبی»، «ادی» و «ناکس» وارد معمای جدیدی میشوند که فردی حتی خطرناکتر از گذشته آن را کنترل میکند.
از جوایز و افتخارات این کتاب میتوان به 2 مورد زیر اشاره کرد:
پرفروشترین کتاب نیویورکتایمز
نامزد جایزهی بهترین کتاب داستانی نوجوان گودریدز
خواندن کتاب یکی از ما نفر بعد است را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب یکی از ما نفر بعد است داستانی جذاب است و تمی ماجراجویانه دارد؛ اگر شما جزو کسانی هستید که به کتابهای هیجانی علاقه دارید میتوانید این کتاب را مطالعه کنید.
درباره کارن ام مک منس
کارن ام مک منس از دانشگاه نورث ایسترن در رشت روزنامهنگاری فارغالتحصیل شده است. او با نوشتن رمان یکی از ما دروغ میگوید بسیار معروف شد وتوانست افتخارات گوناگونی از جمله پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز و بهترین کتاب سال را از آن خود سازد. مک منس پس از این اثر چندین رمان موفق دیگر را در ادامهی آن به تالیف درآورده است. راز بین دو نفر از جمله این کتابهاست.
کتابهای مشابه
اگر این رمان را دوست داشتید و به داستانهای رازآلود علاقهمندید، پیشنهاد میکنیم این عناوین را مطالعه کنید: فریبکار واقعی اثر موریس جانسون، دختر خوب خون بد اثر هالی جکسون، ما دروغگو بودیم اثر ایمیلی لاکهارت، بیمار خاموش اثر الکس مایکلیدیس، هردو درنهایت میمیرند اثر آدام سیلورا.
بخشهایی از کتاب یکی از ما نفر بعد است
خواهرم فکر میکند آدم بیمسئولیتی هستم. این را بر زبان نمیآورد - نه رودررو، نه در پیامهایش - اما کاملاً واضح است.
فهرست دانشگاههایی رو که برات فرستاده بودم دیدی؟
زمستون سال سوم دبیرستان برای این کار زود نیست. خیلی هم دیره.
وقتی برای جشن اشتون برگشتم، اگه خواستی میتونیم بریم چندجا رو ببینیم.
ضمن اینکه باید برای دانشگاهی اقدام کنی که کاملاً از منطقه امنت دور باشه.
دانشگاه هاوایی چطوره؟
چشم از پیام او برمیدارم و نگاهم به نگاه پرسشگر ناکس میرز میافتد. «برانوین فکر میکنه من باید برم دانشگاه هاوایی.» این را میگویم و چیزی نمانده لقمهای از امپانادا که در دهانش است در گلویش گیر کند.
میپرسد: «میدونه که اون دانشگاه توی یک جزیرهست دیگه، نه؟» لیوان آب سرد را برمیدارد و نیمی از آن را یکنفس سر میکشد.
این کتاب فوق العاده جذاب در واقع به نوعی ادامه کتاب یکی از ما دروغ میگوید هستش و اصلا اصلا اصلا اول این کتاب رو بخونید و حتی بازش نکنید چون تمام داستان محشر و غیر قابل پیش بینی یکی
*یکی از ما نفر بعد است (ادامه کتاب یکی از ما دروغ میگوید) خطاب به کسایی که جلد اولو خوندن:همه ی ما با خوندن جلد اول حسابی کیف کردیم و خیلی خوشمون اومد و به عبارت دیگه ای توقع ما رو از
خیلی عالی بود. من بلافاصله بعد از « یکی از ما دروغ میگوید» خوندمش و از خوندنش لذت بردم.خوندن هر دوی اینا رو توصیه میکنم. ممنون از طاقچه بخاطر ایجاد شرایط خیلی خوب برای انتخاب کتابها و دسترسی به کتاب،
لطفا لطفا لطفا بذاریدش توی بینهایت.
خووب بود ولی جذذذابیت جلد اول یه چیز دیگه بود
من واقعا عاشق جلد اول بودم.جلد اول جوری من رو مجذوب کرد که چند بار تونستم بخونمش و همونقدر لذت ببرم،واقعا خیلی دوستش داشتم و انتظار داشتم جلد دوم هم مثل جلد اول در از هیجان باشه.اما اینطور نبود، نویسنده
من کتاب رو دوست داشتم. تقریبا تا نصف کتاب حوصله سر بره و انتظار رو برآورده نمیکنه اما بعدش جذاب میشه و دوست داری تا آخر ادامه بدی. آخر کتابم که خیلی شوکه کنندهست و فکر نمیکردم اینجوری تموم بشه.
کتاب برای گروه سنی نوجوان هست با توجه به اینکه جلد دوم یکی از ما دروغ میگوید بود من منتظر بودم ادامه داستان قبل باشه اما هیچ ربطی به هم نداشتن ، داستان پردازی و شخصیت پردازی ضعیفی داشت
یک داستان هیجانی و جذاب که از یک بازی جرات یا حقیقت در مدرسه شروع میشه وپرده از رازهای مَگوی بعضی از بچه های مدرسه برمیداره وهمین باعث اتفاقات وحشتناکی میشه،
کتاب جذابی بود جوری که بدون کنار گذاشتنش دوس داشتی تا آخر کتاب و بخونی تا معما این بازی رو حل کنی و آخر داستان باور نکردنی بود این که جواب این معماها و دردسرها همش زیر سر یه پسر بچه