دانلود و خرید کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم) موسی صدر
تصویر جلد کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم)

کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم)

نویسنده:موسی صدر
انتشارات:امام موسی صدر
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم)

کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم) اثری از امام موسی صدر است که در انتشارات امام موسی صدر به چاپ رسیده است.

 درباره کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم)

این اثر سخنرانی امام موسی صدر درباره حضرت زینب سلام‌الله علیها در باشگاه فرهنگی امام صادق است. متن این سخنرانی در کتاب سفرالشهادت از مجموعه کتاب‌های در قلمرو اندیشه امام موسی صدر به چاپ رسیده است.

خواندن کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌مندان به دیدگاه‌ها و اندیشه‌های امام موسی صدر مخاطبان این کتاب‌اند.

 بخشی از کتاب یاری زینب (س) (کلمه نهم)

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا أبا عبدالله؛

و علی الأرواح التی حلت بفنائک؛

علیک منی سلام الله أبداً ما بقیت و بقی اللیل و النهار؛

و لاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم؛

السلام علی الحسین؛

و علی علی بن الحسین؛

و علی أولاد الحسین؛

و علی أصحاب الحسین.

اکنون در عصر عاشورا و در لحظات پایانی این بزرگداشت مبارک به سر می‌بریم. بزرگداشتی که آمال‌هایی بزرگ را به آن گره زده‌ایم. امید که با سودی سرشار این روزها را پشت سر بگذاریم. برآنیم تا حسینی و یاور زینب این ایام را پشت سر بگذاریم و این آخرین فرصت ماست. آنچه بر امید ما برای نیل به این مقصود می‌افزاید، این است که امروز جمعه است... عصر جمعه... ساعات استجابت دعا. فاطمهٔ زهرا (س) همهٔ این ساعات را صَرف دعا می‌کرد و منتظر می‌ماند تا ساعات پایانی روز جمعه، پیش از غروب، را درک کند. پس این ساعات اولاً، ساعات استجابت دعا در روز جمعه است. ثانیاً، ساعات پایانی خاطرات حسین (ع) و زینب با یکدیگر است. نیازی نیست که عنایت خاصی به ما شود، لختی اندیشه به این ساعاتِ حسین (ع) و زینب، ما را به خدا نزدیک می‌کند و احساساتمان را برمی‌انگیزاند و ما را وامی‌دارد که برای اصلاح اموراتمان بکوشیم و در راه یاری حسین (ع) و زینب (س) تلاش کنیم.

می‌دانیم که حسین (ع) عصر عاشورا کشته شد و می‌توانیم چگونگی مواجههٔ دشمنان را با خانواده او دریابیم. پیش از کشتن امام، عده‌ای از سپاهیان یزید به حرم امام حمله‌ور شدند. امام افتاده بر زمین خطابشان داد: ای پیروان ابی‌سفیان، من با شما نبرد می‌کنم و شما با من. زنان را با این نبرد کاری نیست. امام بر آنان تأکید کرد که تا وقتی زنده است، اهل بیتش را رها کنند. آنان بازگشتند و در قتل حسین (ع) شتاب کردند.

پس از قتل حسین (ع) و نیل به اهدافشان، ده‌ها هزار نفر، از گرگ‌های بیابان، از آنان که نه عهدی داشتند و نه نجابت و بزرگ‌منشی، به طمع مال به حرم امام و خیمه‌ها حمله‌ور شدند. اینان گمان می‌بردند که در این خیمه‌ها به طلا و زیرانداز و لباسی دست می‌یابند. اینان برای کشتن حسین (ع) آمده بودند و کف دستی خرما (ضرب‌المثل عربی) عایدشان شده بود. به خیمه‌ها حمله کردند. بی‌شک، هجوم آنان به فرار فرزندان حسین (ع) و زنان اهل بیت و یارانش انجامید. در صحرا و در هر مکانی پراکنده شدند. به کجاها متفرق شدند؟ سال گذشته ماجرایی را نقل کردم و امسال هم بی‌نیاز از نقل آن نیستیم تا ببینیم، آن کودکان کجا رفتند.


نظری برای کتاب ثبت نشده است
اگر کسی غیبت می‌کند و برای تکریم حسین (ع) این کار را ترک کند، حسین (ع) او را در شمار یاران و سپاهش می‌گذارد. اگر کسی وجدان مریضی دارد و آن را پاک می‌گرداند، اگر کسی با بستگانش اختلافی دارد و آن را رفع می‌کند، اگر کسی به همسایه‌اش کمکی کند، اگر کسی مشکلی دارد و آن را حل کند، اگر کسی فرزندش را نیکو تربیت کند، اگر کسی در لباس و زندگی و زبان و نماز و خانه‌اش نقصی دارد و آن را برطرف کند، این شخص از جملهٔ یاران حسین (ع) و یاران زینب است.
Sobhan Naghizadeh
آیا اندیشده‌اید که چگونه به حسین (ع) یاری برسانید؟ غیر از گریه چه کرده‌اید؟ بسیاری بر حسین (ع) گریه می‌کنند اما او را یاری نمی‌رسانند. ابن سعد اول کسی بود که بر حسین (ع) گریه کرد و حسین (ع) را یاری نکرد. زنهار که گریه کافی نیست، باید حسین (ع) را یاری کنید.
Sobhan Naghizadeh
شما زنان باید دائماً زینب را در پیش چشم داشته باشید. او سرور و رهبر و اسوهٔ زندگی شماست و اوست که حق را به شما می‌آموزد. آن که به شما می‌گوید اسلام گوشه‌گیری و فرار است، حرف نادرست می‌زند. اسلام راستین در زینب مجسم می‌شود: زینب را در دارالاماره ببینید، در برابر یزید ببینید، در جنگ ببینید. این است زن مؤمن، این است زن مسلمان
Sobhan Naghizadeh
ای بانوان، بدانید که وظیفهٔ ما در حال و آینده فقط بر عهدهٔ مردان نیست. زینب در گرفتاری‌ها و دشواری‌ها با حسین (ع) بود. شما نیز باید در گرفتاری‌ها و دشواری‌ها کنار مردان باشید. ببینید در برابر جراحت‌ها و خطرها و مشکلات چگونه‌اید؟ ببنید در برابر هجوم دشمن و ویرانی چه حالی دارید؟
Sobhan Naghizadeh
حسین (ع) برای چه چیزی کشته شد؟ برای دین کشته شد، برای حق، و برای اهداف حق. بنابراین، اهداف حسین (ع) پابرجاست. حسین (ع) ابداً به‌طور عموم از این موضع ما در منطقه و کشور راضی نیست. آیا حسین (ع) می‌پذیرد که موضع ما در برابر یهود خواری و سستی باشد؟ آیا حسین (ع) می‌پذیرد که سرزمین فلسطین و قدس جولانگاه توطئه و فساد یهود باشد؟
Sobhan Naghizadeh
باید به این نکته التفات داشته باشیم که خداوند الزاماً انسانی را که در راه خیر قدم برمی‌دارد، بلافاصله پیروز نمی‌کند. خواهرم، گمان مبر که به مجرد اینکه نمازت را خواندی، مشکلاتت حل می‌شود؛ یا به محض اینکه انسان خوبی بودی و روزه‌ات را گرفتی، فوراً خداوند کمکت می‌کند و مشکلاتت حل می‌شود؛ یا اینکه اگر مقداری به دین توجه کردی، بدهی‌هایت پرداخت می‌شود و مالی به دست می‌آوری. نه، این مسائل مردود است.
Sobhan Naghizadeh
خودرویی که به حرکت درمی‌آید، هرچه پیش‌تر می‌رود، متوقف کردن آن دشوارتر می‌شود. اگر امروز از گناه دست شستیم و متوجه خدا شدیم، آسان‌تر از فرداست. اگر جوانی بازگشت آسان‌تر از پیری است. بازگشت، به خدا در جوانی سهل‌تر است.
Sobhan Naghizadeh
خواهران، فساد و انحراف مرزی ندارد. گمان مبرید که آدمی امروز اندکی منحرف می‌شود و فردا برمی‌گردد. هر اندازه که انسان راه انحراف را ادامه می‌دهد، اهمیت مسئله فزونی می‌یابد و توقف دشوارتر می‌شود. انسان در مسیر معصیت به تمامی مانند خودرویی است که در سرازیری است.
Sobhan Naghizadeh
امروز، متأسفانه، این منطق در میان ما رایج است. می‌گویند که ایمان قلبی کافی است و انسان در اعمالش آزاد است؛ هرگونه بخواهد سخن می‌گوید، عمل می‌کند، لباس می‌پوشد. آدمی در اعمالش آزاد است و ایمان در قلبش است. این منطق نادرست است، زیرا قرآن تأکید می‌کند که ارتکاب معاصی به انکار خدا و کفر خدا و استهزای خدا می‌انجامد:
Sobhan Naghizadeh

حجم

۳۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۴ صفحه

حجم

۳۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۴ صفحه

قیمت:
۵۰۰
تومان