کتاب داستان نویسی دسته جمعی
معرفی کتاب داستان نویسی دسته جمعی
کتاب داستان نویسی دسته جمعی نوشتهٔ کلر ژوبرت را انتشارات امام موسی صدر منتشر کرده است. این کتاب داستان خانوادهای است که به مادر خانواده برای تکمیل کتابش کمک میکنند.
درباره کتاب داستان نویسی دسته جمعی
این روزها که بیشتر کارها را میتوان بهصورت آنلاین و از داخل خانه انجام داد، خیلی از پدر و مادرها هم کارهایشان را در خانه انجام میدهند و این باعث شده تا اگر نیاز شد از اعضای خانواده هم کمک بخواهند. داستان این کتاب هم ماجرای مادر نویسندهای را تعریف میکند که برای بسط و توسعهٔ ایدههایش از بچههایش کمک میگیرد. مطالعهٔ این کتاب در کنار تصویرسازیهای لطیف و مهربانش، لذتی دوچندان برای مخاطب خواهد داشت.
خواندن کتاب داستان نویسی دسته جمعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۸ تا ۱۰ سال از خواندن این کتاب با همراهی والدینشان سود خواهند برد.
بخشی از کتاب داستان نویسی دسته جمعی
«مامان از پشت لپتاپش صدا کرد: «آهای بچهها کجایید؟ میآیید کمک؟» دانیال بهشوخی توی سرش زد و گفت: «ای وای! مامان دوباره توی نوشتن داستان گیر کرده.» دینا خندید و گفت: «پس نویسندههایی که بچههای کتابخوان دوروبرشان نیستند چه کار میکنند مامان جان؟» مامان با لبخند گفت: «خودتان را لوس نکنید بچهها به جای آن خوب گوش کنید...» آن وقت نوشتهٔ کوتاهی را با صدای بلند خواند و گفت: «این یک خاطره است. خاطرهٔ کسی که سالها پیش همسنوسال شما بود. خیلی دوست دارم داستانیاش کنم ولی خیلی کوتاه و ساده است. به نظرتان چطوری تعریفش کنم که برای بچهها جذابتر باشد؟» دينا به آسمان شب نگاه کرد و گفت: «میتوانی از زبان ماه تعریفش کنی؟»