کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول)
معرفی کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول)
کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول) نوشتۀ مهدی فرخیان در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر به چاپ رسیده است. این کتاب حاوی گفتارهای صاحبنظران ایرانی و غیر ایرانی دربارۀ امام موسی صدر است.
درباره کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول)
سید موسی صدر روحانی شیعۀ ایرانی بود که در جریان قدرتگیری شیعیان در لبنان، بانی جنبش امل و مجلس اعلای شیعیان در آن کشور شد. صدر در جریان سفرش به کشور لیبی مفقود شد و هرگز بازنگشت. گزارشها از کشته شدن او به دست معمر قذافی میگویند گرچه هرگز تأیید رسمی نشد و او همچنان مفقود به حساب میآید. در سالهای گذشته تلاشهای زیادی برای شناساندن موسی صدر به جامعۀ ایرانی شده است؛ از جمله ۳ همایش با موضوع این شخصیت در دانشگاههای مفید، تهران و شهید بهشتی برگزار و چندین مقاله در آنها منتشر شد. بهعلاوه کتابها، میزگردها و سخنرانیهایی زیادی نیز دربارۀ این شخصیت تألیف و برگزار شده است. مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر برخی از این مقالهها، سخنرانیها و مصاحبهها دربارۀ او را در قالب کتاب اندیشه ربوده شده گردآوری و تدوین کرده است. این کتاب جلد اول این مجموعه به شمار میرود.
خواندن کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای عقاید و اخلاق اسلامی و نیز تاریخ اندیشههای شیعی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اندیشه ربوده شده (جلد اول)
«تلگراف به یاسر عرفات (شهرویور ۱۳۵۷)
بسم الله الرحمن الرحیم. جناب آقای یاسر عرفات، رئیس کمیتۀ اجرائی سازمان آزادیبخش فلسطین، از سلامت جناب حجتالاسلام آقای سید موسی صدر، رئیس مجلس شیعیان لبنان، هیچگونه اطلاعی ندارم و موجب نگرانی این جانب است. از جناب عالی تقاضا دارم که هرچه زودتر از مکان ایشان اطلاع پیدا کرده و این جانب را از سلامت ایشان آگاه گردانید. توفیق جناب عالی را در اهداف اسلامی خواستارم. (صحیفۀ امام، ج۳، ص۴۵۸)»