دانلود و خرید کتاب ذهن خردمند پاتریکا اسمیت چرچلند ترجمه بهزاد شوقی

معرفی کتاب ذهن خردمند

کتاب ذهن خردمند نوشته پاتریکا اسمیت چرچلند است که با ترجمه بهزاد شوقی و محبوبه یارمحمودی منتشر شده است. کتاب ذهن خردمند به مطالعات فلسفه عصب شناختی پرداخته است.

درباره کتاب ذهن خردمند

عصب شناسی، به صورت تدریجی در حال تغییر و دگرگون سازی مفهوم ما نسبت به آنچه که هستیم است. وزن شواهد در حال حاضر حاکی از آن است که این مغز است که حس می‌کند، فکر می‌کند و تصمیم می‌گیرد نه برخی مواد و اشیای غیر فیزیکی و غیر طبیعی. ما مسلما هنوز عاشق می‌شویم و عشق از دیرباز به عنوان یک حقیقت وجود داشته است. تفاوت در این است که ما اکنون می‌دانیم که این احساسات مهم، رویداد‌هایی هستند که در مغز فیزیکی رخ می‌دهند. 

این بدین معنی است که هیچ روحی برای صرف جاودانگی پس از مرگ در بهشت و یا نابودی در جهنم وجود ندارد. نکته عجیب‌تر این است که بعد درون گرایانه یا ذهنیت فرد به عنوان یک شیوه وابسته به مغز در نظر گرفته می‌شود که این فرایندی مبتنی بر مغز محسوب می‌شود. با توجه به اطلاعات و مفاهیمی که در خصوص مغز وجود دارد، می‌توان تردید داشت که یک ماژول یا واحد غیر فیزیکی خاص وجود دارد یعنی اراده که در یک خلاء علیتی برای انجام تصمیمات و گزینش‌های آگاهانه عمل می‌کند و معمولا انتخاب‌ها و تصمیمات در مواجهه با خطر شجاعانه هستند و یا انتخاب‌هایی نظیر فرار کردن در مواجهه با خطر و مبارزه در روز دیگر. این کتاب با دیدی عصب‌شناسانه سعی دارد جنبه‌های مختلف مغز را تحلیل و بررسی کند.

خواندن کتاب ذهن خردمند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به عصب‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ذهن خردمند

در همه احتمالات، تصمیم و برنامه‌ریزی خود، خویشتن داری و یا نیز صفات ویژگی فردی منحصر به فرد، روحیه و خلق و خو، ویژگی‌های سازمان‌دهی علیتی مغز وجود دارد. خود کنترلی معمولا از طریق مسیر‌های عصبی و مواد شیمیایی (انتقال دهنده‌های عصبی) ایجاد می‌شود. ذهنیتی که در خصوص یک موضوع غالب می‌شود، در حقیقت الگوهای مغزی ‌‌ای است که با یک دیگر برهم کنش دارند و توسط سایر الگوهای مغزی تفسیر می‌شوند. به علاوه، مفهوم خویشتن، به طور درون نگرانه درک می‌شود و به طور مکرر بازنمایی می‌شود و این همان ساختار وابسته به مغز می‌باشد که به تغیرات در مغز حساس است و در صورتی که مغز از بین برود، از بین خواهد رفت.هشیاری ، مسلما، یک تلالوء نیمه سحر آمیز نیست که از روح نشئت گرفته باشد و یا در درون اشیاء نفوذ کند. احتمالا، یک الگوی خوب و هماهنگ از فعالیت عصبی می‌باشد که دارای کارکرد‌های بیولوژیکی مختلف است. این بدین معنی نیست که وجدان واقعی نیست. بلکه، بدین معنی است که این حقیقتی است که ریشه در نوروبیولوژی یا زیست شناسی عصبی دارد. این مغز است که از همه چیز آگاهی دارد و به ویژه، می‌تواند خود علم را ایجاد کند و یکی از ظرفیت‌های بهت آور در انسان محسوب می‌شود.

این کاتالوگ به بررسی فهرست‌ها و نیز تعداد کمی از پیشرفت‌های علمی که موجب تحول دانش در انسان شده‌‌اند می‌پردازد و ما می‌توانیم فرض کنیم که تا زمانی که مغز به خوبی به فعالیت خود ادامه دهد، فعالیت‌های ما نیز روی روال خواهد بود. به طور کلی، مشکل ذهن و بدن متوقف شده است که مبهم اعتماد به نفس آن یک بار بود. در طول سه دهه گذشته، سرعت کشف در علم عصب شناسی نفس گیر بوده است. در هر سطح، از مغز و اعصاب به سلول، و در قسمت‌هایی به سطح مدار و سیستم، تحقیقات مغز نتایجی را به ماهیت ذهن منجر می‌کند. کواولووینگ با روان‌شناسی جدید، علم شناختی، محدوده توابع گسترده‌‌ای مانند توجه، حافظه، ادراک و استدلال را در بزرگسالان و نوزادان در حال توسعه بررسی کرده است. علاوه بر این، ایده‌های محاسباتی برای پیوند پدیده شناختی در مقیاس بزرگ با پدیده عصبی در مقیاس کوچک، درب را برای ادغام علم عصب شناسی، علوم شناختی و فلسفه در چارچوب نظری جامعه ارایه شده است. 

جستارهایی درباره عقلانیت
سیداحمد موسوی خوئینی
خرد از فلسفه تا علم عصب شناسی
استفن اس. هال
معنا چیست؟
اسکات سومز
افکار فلاسفه بزرگ
ویلیام ساهاکیان
دیوید هیوم: رساله‌ای درباره طبیعت انسان
پی. جی. ای. کیل
چپ داروینی
پیتر سینگر
نقطه‌ کور
ماه‌زرین ‌آر. بناجی
فلسفه و عشق، از افلاطون تا امروز
لینل سکام
آدم بدشانس
آلبرتو موراویا
انقلاب ضدتکنولوژی؛ چرا؟ و چگونه؟
تئودور جان کازینسکی
روش علمی: بازخوانی اسلوب‌های اندیشه علمی از عصر روشنگری تا کنون
محمد طبیبیان
سکستوس امپریکوس: طرح‌های کلیِ شکاکیت پیرونی
آر. جی. هنکینسون
فایده گرایی
پیتر سینگر
شامگاه فلسفه؛ مروری بر رکود تفکر فلسفی در ایران
بهروز عباسپور
صبحانه با سقراط؛ سفر (فلسفی) خارق‌العاده در یک روز عادی
ابوالفضل حقیری قزوینی
امر مطلق؛ مطالعه‌ای در فلسفه اخلاق کانت
هربرت جیمز پیتن
گفت و گوهایی درباره پیدایش انسان و جهان (دفتر اول)
پل دیویس
فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی
چارلز لیندولم
سه فلسفه‌ی زندگی
پیتر کریفت
خداوند و شر
مایکل پترسون
کاربر ۵۸۷۶۷۶۵
۱۴۰۱/۱۱/۲۹

بسیار ترجمه بد و نامفهومی شده. اصلا قابل خوندن نیست

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۷۴ صفحه

حجم

۹٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۷۴ صفحه

قیمت:
۱۳,۰۰۰
تومان