کتاب معنا چیست؟ اسکات سومز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب معنا چیست؟

کتاب معنا چیست؟

معرفی کتاب معنا چیست؟

در سنتی که از فرگه و راسل به ما رسیده است، نظریه‌های معنایی را یا به‌صورت نظریه‌هایی درباره‌ی معناها (گزاره‌های بیان‌شده) می‌بینند یا به‌صورت نظریه‌هایی درباره‌ی شرایط صدق. اما گزاره‌ها به مفهوم سنتی و کلاسیک خود اصلاً وجود ندارند و شرایط صدق نیز نمی‌توانند همه‌ی اطلاعات موردنیاز یک نظریه‌ی معنایی را در اختیار ما قرار دهند. در این کتاب، یکی از برجسته‌ترین فیلسوفان زبان راه‌حلی برای خروج از این بن‌بست پیش می‌نهد. سومز نگاهی نو به گزاره‌ها دارد، نگاهی متفاوت از آنچه در رویکرد سنتی به گزاره‌ها رایج است. در این کتاب، گزاره‌ها به عنوان گونه‌هایی از یک رویداد شناختی دانسته می‌شوند که در آن‌ها یک کنشگر ویژگی‌ها یا رابطه‌هایی را به چیزها نسبت می‌دهد و این کار را در زبان، در ادراک یا در اندیشه‌ی غیرزبانی خود انجام می‌دهد. از این رو، آگاهی از گزاره‌های یک فرد یا دانستن آن‌ها به معنای آگاهی از رویدادهای زندگیِ شناختی آن فرد یا دانستن آن‌هاست.

A. Mozafary
۱۳۹۹/۱۱/۱۲

برام ناملموس بود شاید به دلیل کیفیت ترجمه شاید ذات خود فلسفه. دو تا فصل بیشتر نخوندم.

مبانی معناشناسی‌ شناختی
آزی‍ت‍ا اف‍راش‍ی‌