کتاب زبان و مغز لورین‌کی. آبلر + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب زبان و مغز

چگونه مغز ما را قادر می‌سازد تا با دیگران گفتگو کرده و گفته‌های آنها را درک کنیم؟ کتاب «زبان و مغز» کار مشترک لورین کی. آبلر و کریس جرلو با بررسی سطوح متفاوت زبان و اختلالات نظام‌مند آنها در افراد آسیب‌دیده مغزی و بیماران دمانس و ابعاد عصبی ـ کالبدی مغز تلاش می‌کند به این پرسش پاسخ دهد.

در این زمینه ارتباط بین مغز و زبان، موضوعات بنیادی در زمینه اعصاب، ماهیت و ساختار نیمکره‌های مغز، زبان‌پریشی و اختلالات زبانی بعد از آسیب‌های مغزی، نقش نیمکره‌‌ها به ویژه نیمکره راست در پردازش زبان، روش جمع‌آوری داده‌های زبانی از بیماران زبان‌پریش، خوانش‌پریشی و نوشتار‌پریشی مطالعه می‌شوند. همچنین مطالعه رفتار زبانی گروه‌های متعدد اطلاعاتی در مورد اینکه چگونه زبان در ذهن افراد یک زبانه و دوزبانه سازمان می‌یابد ارائه می‌دهد. مطالعه این کتاب دانش قابل توجه‌ای در اختیار دانشجویان رشته‌های زبان‌شناسی، آموزش زبان، گفتار‌درمانی و علوم شناختی قرار می‌دهد. علاوه بر این، روان‌شناسان زبان، عصب‌شناسان زبان و متخصصان آسیب‌شناسی گفتار از مخاطبان خاص آن هستند.

۱۴۰۲/۰۶/۰۵

سلام این کتاب به نظرم حتی برای کسانی که دوست دارند توی حوزه زبان یه خورده بیشتر تخصصی کار کنند خیلی خوبه و زیاد سنگین نیست مثل من که دارم توی سن هفده سالگی میخونم سنگینی خاصی برام نداره 👍🏻

راهنمای زبانشناسی شناختی
مجموعه مقالات نخستین همایش ملی ادب کلامی و اجتماع
زهرا ابوالحسنی چیمه
استراتژی های بازاریابی در خدمات سلامت محور
داود ملک محمدی
سریال صوتی منشا (قسمت هفتم)
دن براون
مبانی درمان واقعیت مجازی در روان شناسی
غلامرضا منشئی
نوپیدایی؛ از آشفتگی به نظم
منصور متین
پرسش‌های بزرگ؛ بررسی پرسش‌های فلسفی با استفاده از نظریه‌های اقتصادی، قوانین فیزیک و ریاضیات
استیون لندزبرگ