کتاب زبان، فرهنگ و هویت؛ چشماندازی قومزبانشناسانه
انتشارات:
نشر نویسه پارسی٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب زبان، فرهنگ و هویت؛ چشماندازی قومزبانشناسانه
هویت ما چگونه شکل میگیرد؟ میان فهم ما از هویت خود و برداشت دیگران از آن- هویت اجتماعی- چه رابطهای وجود دارد؟ برای نزدیکتر کردن برداشت دیگران از هویتمان به آنچه خود می پنداریم یا آنچه که دوستداریم از خود بنماییم، چه شیوههایی را در پیش میگیریم و همه اینها چگونه با زبان ربط دارد؟
رایلی برای توضیح اینها رهیافتی میانرشتهای را در پیش میگیرد که از یک سو بر جامعه شناسی شناخت و از سوی دیگر بر قومزبانشناسی پایهگذاری شده است.
در شرحی خواندنی و موشکافانه از این مسئلهها که پر از نمونههای گرفته شده از مطالعههای قومشناسانه و پیشآمدهای معمول زندگی روزانه است، او نشان میدهد که چگونه نهتنها انگاره ما از هویت خود و دیگران، بلکه فهم ما از واقعیت و آنچه در باره جهان بدیهی میانگاریم در میانکنش با دیگران و از راه گفتمان شکل میگیرد و زبان اثرگذاری بنیادینی در شکلگیری آن دارد. در لابلای این شرح، رایلی معنایی از گفتمانکاوی به دست میدهد که بسیار ژرفتر از آنی است که دانشجوی زبانشناسی اغلب با آن سروکاردارد و گفتمانکاوی را همچون ابزاری برای شناخت رابطههای شکلدهنده چارچوب جامعههای انسانی و فهم همگانی بهکارمیگیرد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زبان، فرهنگ و هویت؛ چشماندازی قومزبانشناسانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زبان، فرهنگ و هویت؛ چشماندازی قومزبانشناسانه |
| عنوان در زبان مبدأ | Language, Culture and Identity: An Ethnolinguistic Prospective |
| موضوع | جامعهشناسی، زبانشناسی، مردم شناسی |
| حجم فایل کتاب | ۱۱.۱۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۷۰۳۰-۷۱-۴ |
| تعداد صفحهها | ۴۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۶۵۰۰ تومان |
مبانی رده شناسی زبان![]()
والی رضایی
روانشناسی زباناستیون رایان
سیری در رسالههای موسیقاییحسین محمدزاده صدیق
رهنمودهایی برای آموزش فرهنگآنه سی. وینترگرست سی. وینترگرست
شن بازی درمانیمریم خواستان
فرهنگ توصیفی زبان شناسی اجتماعی![]()
پیتر ترادگیل
مغز و پیچ و خم های آنمارک دینگمن