کتاب پروانه در چراغانی؛ بر اساس زندگی شهید حسین خرازی (قصهی فرماندهان ۵)
خواندن نظراتمعرفی کتاب پروانه در چراغانی؛ بر اساس زندگی شهید حسین خرازی (قصهی فرماندهان ۵)
مرجان فولادوند، پژوهشگر است و در این کتاب، زندگینامه حسین خرازی(1365-1336)، از فرماندهان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس را گردآوری کرده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«اولی که قد بلند بود، ساک کوچک سرمهایاش را دست به دست کرد و رو به همراهش گفت: «قرآن داری؟»
جوان که کوتاهتر بود، با صورت آفتابسوخته و گونههای کودکانه و گرد گفت: «نه، برای چی؟»
اولی که کلافه بود و صدایش کمکم از عصبانیت اوج میگرفت، گفت: «که قسم بخوریم پسر خاله صدام نیستیم!»
بعد چند بار روی برگهای که در دست داشت زد و گفت: «اینهمه مُهر و امضا، بغداد که نمیخواهیم برویم.»
دژبان که کم سن و سال بود، با لباس مرتب نظامی، شلوار گتر کرده و پوتینهای براق با لحنی خسته که سعی میکرد جدی و بیاعتنا باشد، گفت: «باید برگهتان درست باشد. من مسئول اینجا هستم.»
جوان بلند قد که حالا از کوره در رفته بود، گفت: «وقتی تو کالسکه سوار میشدی، ما اینجا با تانکهای عراقی میجنگیدیم. حالا مقررات یادمان میدهی؟»
دومی ساکش را زمین گذاشت و آشتیجویانه و با حوصله دوباره توضیح داد: «اخویجان، این برگه تا همین دو ساعت پیش درست بوده، حالا چه فرقی میکند سه ساعت صبح مرخصی باشیم یا سه ساعت عصر؟ دو قدم تا شهر میرویم و برمیگردیم. حمام اینجا که کفاره گناه است، نه حمام. یا ذاتالریه میکنی یا میسوزی.»
دلیل
حمید حسام
بر فراز آسمانگروه نویسندگان
پابرهنه در وادی مقدس : زندگینامه و خاطرات شهید سیدحمید میرافضلیگروه نویسندگان
پنجاه سال عبادتگروه نویسندگان
پایی که جا ماندسیدناصر حسینیپور
هوری: زندگینامه و خاطرات سردار شهید علی هاشمیگروه نویسندگان
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکهگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
حبیب خدا: خاطرات شهید حبیبالله جوانمردی شهید شانزده سالهی انقلاب اسلامیمحسن عمادی
حماسه یاسینسید محمد انجوی نژاد
مجنون در آتشگروه نویسندگان
عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباسعلی باقریمحبوبه معراجیپور
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
ماشالگروه نویسندگان
لشکر خوبان: خاطرات مهدیقلی رضاییمعصومه سپهری
طیب: زندگینامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (رحمهالله) شهید طیب حاجرضاییگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
نیمه پنهان یک اسطورهاحد گودرزیانی
Rostam and Esfandiarمرجان فولادوند
۱۴,۰۰۰۵۰%
جز لبخند چیزی نگفت...
عالی هست حتما بخوانید
نگارش خوبی نداره من به این شهید بزرگوار خیلی علاقه مندم و زیاد از ایشون شنیدم این کتاب اصلا گویا نبود و خیلی گنگ و بد نگارش شده متاسفانه
برخلاف خیلی کتب شهدایی دیگه انسجام نداره. بنظر میاد تحقیق خیلی خاصی صورت نگرفته و صرف چند خاطره یک چیزی رو سر هم کرده باشن