دانلود و خرید کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید کاترین پیتمن ترجمه سیدمرتضی ارجمندی‌نسب
تصویر جلد کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید

کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید

معرفی کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید

کاترین پیتمن و الیزابت کارل در کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید، قرار است به ما روش‌های کنترل اضطراب، وحشت زدگی و نگرانی به کمک علم اعصاب را بیاموزند. کتاب حاضر چاپ دوم ترجمهٔ مغز مضطرب خود را بازسازی کنید است. مترجم این اثر سید مرتضی ارجمندی‌نسب و ویراستار آن مریم بهبودیان است. مجوز رسمی ترجمهٔ این کتاب از سوی انتشارات نیوهاربینگر به انتشارات کتاب ارجمند واگذار شده است.

Copyright © 2015 by Catherine M. Pittman & Elizabeth M. Karle

New Harbinger Publications, Inc.

درباره کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید

اضطراب و استرس، از بزرگترین و مهم‌ترین مشکلات بشر امروزند. با این حال نمی‌توان استرس را از بشر گرفت. آدم‌ها مرتباً در معرض اخبار، اتفاقات و رخدادهایی قرار می‌گیرند که بر اضطرابشان می‌افزاید. هرچند در طول سال‌های گذشته تکنیک‌های بسیاری برای رفع این مشکل بیان شده است و مراقبه، ورزش، درمان‌های مختلف دارویی و ... همه دست به کار شدند تا اضطراب را از انسان جدا کنند، اما سؤال این است که چقدر توانسته‌اند توفیق پیدا کنند؟

شاید باید به دنبال راه‌حلی بود که ریشه‌ای‌تر باشد. برای نیل به این منظور باید ببینیم که وقتی مضطرب می‌شویم چه اتفاقی در مغزمان رخ می‌دهد. احتمالاً می‌توان این حالات را این طور بیان کرد: بادامه و قشر مغز موجب اضطراب می‌شوند. بادامه واکنش اولیه‌ را ایجاد می‌کند و بر اساس کاری که بادامه کرده است، ما احساس اضطراب را تجربه می‌کنیم. اما مشکل اینجاست که وقتی این ناحیه کار می‌کند و حس ترس را به وجود می‌آورد، ما متوجه دلیلش نمی‌شویم. نگرانی‌ها، وسواس‌های مختلف، نشخوا‌رکردن رخدادها و فکر‌کردن به چیزهایی که احتمالاً هرگز رخ نمی‌دهند، کار قشر مغز است. 

حال با آگاهی به این مسائل امید است که بتوانیم راهی برای کنترل استرس و نگرانی خود پیدا کنیم. کاترین پیتمن و الیزابت کارل در کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید به ما کمک می‌کنند تا با کمک‌گرفتن از علم اعصاب، اضطراب، وحشت‌زدگی و نگرانی‌ها را تحت کنترل خود درآوریم.

کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید را به دوستداران مطالعهٔ مربوط به روان‌شناسی و علوم اعصاب پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید

«بسیاری از افراد معتقدند اگر نشانه‌های اختلالات اضطرابی مانند وحشت‌زدگی، نگرانی و اجتناب از موقعیت‌ها یا اشیا خاص تحت چالش منطقی قرار گیرند کمتر می‌شوند. خوشبختانه اعضای خانواده و دوستان و گاهی حتی افرادی که با اضطراب دست‌وپنجه نرم می‌کنند معمولاً فکر می‌کنند منطق و دلیل می‌تواند چگونگی واکنش فرد مضطرب را تغییر دهد؛ اما بادامه منطقی عمل نمی‌کند. به‌عنوان‌مثال اگر به پسر جوانی که قبلاً سگی او را گاز گرفته است و اکنون از سگ می‌ترسد بگویید «نگران سگ من نباش رفیق. هیچ‌وقت کسی را گاز نگرفته است. فقط پارس می‌کند گاز نمی‌گیرد» راه به‌جایی نخواهید برد. پس‌ازاینکه به زبان بادامه تسلط پیدا کردید علت ناکارآمدی مداخلات مبتنی بر منطق برایتان آشکار خواهد شد. همان‌طور که در ادامه این کتاب خواهید دید، بسیاری از نشانه‌های اضطراب مرتبط با قشر مغز به استدلال‌های منطقی پاسخ می‌دهند اما وقتی بحث از اضطراب مرتبط با بادامه به میان می‌آید تنها راه مطمئن برای آموختن در مورد بادامه تجربه است.

اتکای بادامه بر تجارب برای یادگیری، علت بی‌اثر بودن ساعت‌ها گفتگو برای درمان یا کتاب‌های خودیاری متعدد را برای حل مسئله اضطراب توضیح می‌دهد زیرا اینها بادامه را هدف قرار نمی‌دهند. اگر می‌خواهید واکنش بادامه نسبت به شی‌ء (موش) یا موقعیتی (شلوغی) تغییر کند، بادامه برای یادگیری جدید باید موقعیت یا شیئی را تجربه کند. گرچه تحقیقات نشان داده‌اند مشاهده رفتار یک شخص دیگر بر بادامه تأثیر می‌گذارد اما مؤثرترین روش وقتی است فرد به‌طور مستقیم شی‌ء یا موقعیتی را تجربه می‌کند (اولسون، نی‌یرینگ و فلپس ۲۰۰۷). می‌توانید ساعت‌ها برای بادامه دلیل بیاورید اما اگر قصد دارید اضطراب مرتبط با بادامه را تغییر دهید این روش حتی به‌اندازه چند دقیقه کوتاه تجربه مستقیم مؤثر نخواهد بود.»

طرحواره های شناختی و باورهای مرکزی در مشکلات روانشناختی
لارنس ریزو
کاربرد توجه آگاهی در درمان افسردگی
مارک ویلیامز
کتاب کار توجه آگاهی
جان تیزدل
ACT به زبان ساده
راس هریس
تندآموز طرح واره درمانی
اشکول رفائلی
طرحواره درمانی برای زوج ها
چیارا سیمونه دی فرانچسکو
هم آفرینی تغییر
جان فردریکسون
درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
استفان گ. هوفمان
طرحواره درمانی هیجانی
رابرت لیهی
رهایی از افسردگی به روش ذهن آگاهی
مارک ویلیامز
عادت های یک مغز شاد
لورتا گرزیانو برونینگ
ذهن‌آگاهی برای آغازگران
جان کابات‌زین
درمان مبتنی بر پذیرش و پای بندی
پل ای. فلکسمن
رهایی از حواس پرتی (۱۰ راه حل ساده برای نقص توجه بزرگسالی)
استفانی مولتون سارکیس
رشد و افزایش عزت نفس
ماتیو مک کی
جعبه ابزاری از درمان شناختی - رفتاری CBT برای زوجین
جان دبلیو
در جست و جوی شادی
راس هریس
شجاعت رنج بردن
درل ون تانگرن
نگاهی روانکاوانه به توجه طلبی
آدام فیلیپس
رهایی از پیمان شکنی زناشویی (راهنمای درمانگران)
دونالد باوکوم
Nayer
۱۴۰۰/۰۵/۲۱

میشه خواهش کنم کتاب های زیادی از انتشارات ارجمند قرار بدین در کتابخانه تون لطفاااا

Apachi2004
۱۴۰۰/۰۷/۰۴

با تشکر از شما، لطفا خرید سایر کتابهای نشر ارجمند را هم میسر بفرمایید. به خصوص بخش روانشناسی و خودیاری

الهام راگا
۱۴۰۱/۰۴/۲۹

نویسندگان کتاب متخصصانی مطرح هستند و ناشر آن ناشری است معتبر. ترجمه روان و قابل درکی داره. کتاب به تعریف اضطراب و اختلالات مربوط به آن، فرآیند اضطراب، اندام‌ها و هورمون‌های دخیل (بادامه و قشر مغز) و نقش ان‌ها در

- بیشتر
الحمدلله
۱۴۰۱/۰۴/۱۸

از مدیران محترم طاقچه تقاضا می شود کد های تخفیف را برای کتاب های انتشارات ارجمند میسر کنن ویا ان ها را در لیست طرح بی نهایت قرار بدهند

کاربر ۴۱۷۶۱۳۲
۱۴۰۰/۱۲/۰۴

اگه دنبال کتابی می گردید که درک درستی از اختلالات اضطرابی بدست بیارید حتما اینو بخونید. نگاه کاملا متفاوت و علمی به اضطراب داره

کاربر ۴۱۷۵۷۹۹
۱۴۰۰/۱۲/۰۴

متن کتاب بسیار جذاب نوشته شده . آدم دوست داره به خودن ادامه بده انقد که کتاب تموم بشه.

کاربر ۲۲۱۵۱۶۶
۱۴۰۱/۰۲/۲۸

خواهشاً کتابهای ارجمند را در لیست کتابهای بی نهایت قرار دهید

Melika1388
۱۴۰۰/۱۲/۰۸

واقعا تاثیر گذار بود

معین
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

کتابی کاملا علمی با ترجمه بسیار روان و ساده که چگونگی بروز اضطراب در مغز و نحوه مدیریت آن را بررسی کرده و راهکارهای مفیدی ارائه شده، خواهشمند است کتاب های بیشتری ار انتشارات ارجمند موجود شود.

کاربر 4350543
۱۴۰۳/۰۶/۰۳

کتاب بسیار روان با تکیه بر یافته های علوم اعصاب اضطراب رو مورد بررسی قرار داده و برای خواننده روشن می کند هر یک از درمان ها و تکنیک های استفاده شده در کتاب چطور اثر می کند و منطق

- بیشتر
بخش زیادی از قدرت اضطراب ناشی از تلاش پیوسته ما برای مقابله و متوقف کردن آن است و به این طریق است که کنترل زیادی بر زندگی ما اعمال می‌کند. اگر وقتی اضطراب را تجربه می‌کنید بدانید این احساس فروکش خواهد کرد و این احساس خود را بپذیرید، اضطراب زودتر از بین خواهد رفت بنابراین با نشان دادن واکنش ترس آن را ماندگار نمی‌کنید.
الهام راگا
اضطراب همیشه در مغز شروع می‌شود نه توسط موقعیت. اضطراب هیجانی است که در انسان‌ها وجود دارد، توسط مغز انسان ایجاد می‌شود و معلول هیجانات ناشی از واکنش مغز نسبت به موقعیت‌ها است نه خود موقعیت‌ها. افراد نسبت به رویدادی یکسان واکنش‌های مختلفی نشان می‌دهند زیرا تفاسیر آنها متفاوت از یکدیگر است.
معین
نگرانی همان پیشگویی زودتر از موعد نتیجه منفی یک موقعیت است و فرایندی برخاسته از قشر مغز است که افکار و تصاویری که ترس و اضطراب زیادی را برانگیخته می‌کند در ذهن ایجاد می‌نماید.
esmaili
خوش‌بینی بیشتر با فعال‌سازی نیمکره چپ در ارتباط است درحالی‌که بدبینی بیشتر با نیمکره راست مرتبط است (هچ ۲۰۱۳). نیمکره راست بیشتر بر شناسایی تهدیدها و اشتباهات تمرکز دارد بنابراین فعال‌سازی بیشتر در نیمکره راست با ارزیابی منفی‌تر در ارتباط است. مطالعات نشان داده‌اند اگر عامدانه نگاه مثبتی نسبت به یک موقعیت داشته باشیم باعث می‌شویم نیمکره چپ فعال شود (مک ری و همکاران ۲۰۱۲) که این شاهدی بر این مدعا است که می‌توان نگرش بدبینانه را اصلاح کرد.
الهام راگا
درمانگران شناختی بر شناسایی و تغییر افکاری تمرکز می‌کنند که خود تخریب‌گر یا ناکارآمد هستند به‌خصوص افکاری که منجر به افزایش سطح اضطراب یا افسردگی می‌شود. این رویکرد با عنوان بازسازی شناختی مشهور است.
الهام راگا
در دو دهه اخیر مطالعات نشان داده‌اند که مغز به طرز شگفت‌انگیزی قابلیت انعطاف‌پذیری عصبی از خود نشان می‌دهد یعنی می‌تواند ساختار خود را تغییر داده و الگوهای واکنشی مغزی را دوباره سازمان‌دهی کند.
الهام راگا
شجاعت بدون ترس نیست، شجاعت یعنی عمل کردن علیرغم وجود ترس.
معین
اگر موقعیتی که با آن مواجهه می‌شوید را قبل از اینکه اضطرابتان کاهش یابد ترک کنید اضطراب خود را تقویت کرده‌اید.
معین
قشر مغز مکان شلوغ و پر سروصدایی است و اغلب مملو از افکار و احساساتی است که در واقعیت بی‌پایه و اساس هستند. مسئله وجود این افکار و احساسات نیستند بلکه مسئله این است که افراد تمایل دارند آنها را جدی بگیرند.
الهام راگا
به‌جای اینکه خود را درگیر نگرانی و نشخوار فکری کنید برنامه‌ریزی کنید! اگر پیش‌بینی می‌کنید موقعیتی حتماً به وجود خواهد آمد پس برای راه‌حلی‌های احتمالی خود را آماده کنید و سپس سراغ افکار دیگر بروید. اگر آن موقعیت واقعاً رخ دهد می‌توانید برنامه خود را پیاده کنید پس دیگر نیازی نیست همچنان به آن فکر کنید.
معین
اگر در مورد مسائل بیشتر با بدبینی می‌اندیشید می‌توانید به خودتان یادآوری کنید که افکار شما واقعیت را تعیین نمی‌کنند و این می‌تواند مفید واقع شود.
معین
همه ما در هرلحظه افکاری در ذهن داریم که توسط قشر مغز ایجادشده‌اند اما این به آن معنا نیست که این افکار درست هستند یا آنچه به آن می‌اندیشیم اتفاق خواهد افتاد و یا حتی قرار است مانند آنچه فکر می‌کنیم عمل کنیم.
معین
اضطراب ناشی از شیوه تفسیر رویدادها توسط افراد است و گاهی ناشی از اینکه این افراد واقعیت را در پی فرایندهای فکری خاصی تحریف می‌کنند.
معین
«نابرده رنج، گنج میسر نمی‌شود». همان‌طور که برای داشتن عضلات شکمی با ورزیده نیاز به تکرار زیاد ورزش دراز و نشست است، تغییر واکنش‌های ترس هم نیاز به مواجهه با موقعیت‌های هراس‌آور و غلبه بر آنها و البته یک‌بار برای همیشه دارد.
معین
برای اینکه بر اضطراب و ترس خود پیروز شوید باید آن را تجربه کنید.
معین
تنفس آرام‌تر و عضلات آرام پیامی را مبنی بر اینکه بدن آرام است مستقیماً به بادامه می‌فرستند و این به‌احتمال بیشتری نسبت به تمام فکرهایی که می‌توانید در سر بپرورانید بادامه را آرام می‌کند.
معین
مطالعات تغییر شگفت‌آوری را در مغز کسانی که توجه‌آگاهی و انواع دیگر مراقبه را انجام داده‌اند نشان می‌دهد. علاوه بر اینکه فرد قادر می‌شود در همان لحظه اضطراب خود را کاهش دهد (زیدن و همکاران ۲۰۱۳). تغییرات ماندگاری در قشر مغز به وجود می‌آید که باعث می‌شود نسبت به اضطراب مقاوم شوند. کسانی که توجه‌آگاهی را تجربه کرده‌اند واکنش‌دهی بادامه خود را تغییر نداده‌اند بلکه فقط مانع از این شدند که قشر مغز درگیر واکنش‌دهی بادامه شود (فرولیگر و همکاران ۲۰۱۲).
الهام راگا
به‌علاوه برای اینکه نیمکره راست خود را درگیر هیجانات مثبت کنید می‌توانید از قسمت‌های هیجانی و گوش‌نواز موسیقی نیز بهره ببرید زیرا این فعالیت‌ها توسط نیمکره راست پردازش می‌شوند.
الهام راگا
روش‌های مختلفی وجود دارند که می‌توانید از آنها برای افزایش فعال‌سازی نیمکره چپ و درنتیجه ایجاد هیجان‌های مثبت بهره ببرید. روش‌هایی مانند بازی، مراقبه و ورزش کردن.
الهام راگا
نیمکره راست تمایل دارد بر اطلاعات منفی تمرکز کند چه این اطلاعات دیداری باشند و چه شنیداری (هچ ۲۰۱۳). پیش‌ازاین گفتیم که این نیمکره ریشه تفکر بدبینانه است. به‌علاوه نیمکره راست می‌تواند از قدرت خود استفاده کرده و تصاویر ذهنی و سناریوهایی را بسازد که ممکن است به‌شدت هراس‌آور باشند. این نیمکره مغز به دنبال یافتن هر چیز منفی در حالت بدن، لحن صدا یا حالات چهره‌ای افراد است.
الهام راگا

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان