کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید
معرفی کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید
کاترین پیتمن و الیزابت کارل در کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید، قرار است به ما روشهای کنترل اضطراب، وحشت زدگی و نگرانی به کمک علم اعصاب را بیاموزند. کتاب حاضر چاپ دوم ترجمهٔ مغز مضطرب خود را بازسازی کنید است. مترجم این اثر سید مرتضی ارجمندینسب و ویراستار آن مریم بهبودیان است. مجوز رسمی ترجمهٔ این کتاب از سوی انتشارات نیوهاربینگر به انتشارات کتاب ارجمند واگذار شده است.
Copyright © 2015 by Catherine M. Pittman & Elizabeth M. Karle
New Harbinger Publications, Inc.
درباره کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید
اضطراب و استرس، از بزرگترین و مهمترین مشکلات بشر امروزند. با این حال نمیتوان استرس را از بشر گرفت. آدمها مرتباً در معرض اخبار، اتفاقات و رخدادهایی قرار میگیرند که بر اضطرابشان میافزاید. هرچند در طول سالهای گذشته تکنیکهای بسیاری برای رفع این مشکل بیان شده است و مراقبه، ورزش، درمانهای مختلف دارویی و ... همه دست به کار شدند تا اضطراب را از انسان جدا کنند، اما سؤال این است که چقدر توانستهاند توفیق پیدا کنند؟
شاید باید به دنبال راهحلی بود که ریشهایتر باشد. برای نیل به این منظور باید ببینیم که وقتی مضطرب میشویم چه اتفاقی در مغزمان رخ میدهد. احتمالاً میتوان این حالات را این طور بیان کرد: بادامه و قشر مغز موجب اضطراب میشوند. بادامه واکنش اولیه را ایجاد میکند و بر اساس کاری که بادامه کرده است، ما احساس اضطراب را تجربه میکنیم. اما مشکل اینجاست که وقتی این ناحیه کار میکند و حس ترس را به وجود میآورد، ما متوجه دلیلش نمیشویم. نگرانیها، وسواسهای مختلف، نشخوارکردن رخدادها و فکرکردن به چیزهایی که احتمالاً هرگز رخ نمیدهند، کار قشر مغز است.
حال با آگاهی به این مسائل امید است که بتوانیم راهی برای کنترل استرس و نگرانی خود پیدا کنیم. کاترین پیتمن و الیزابت کارل در کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید به ما کمک میکنند تا با کمکگرفتن از علم اعصاب، اضطراب، وحشتزدگی و نگرانیها را تحت کنترل خود درآوریم.
کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید را به دوستداران مطالعهٔ مربوط به روانشناسی و علوم اعصاب پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مغز مضطرب خود را بازسازی کنید
«بسیاری از افراد معتقدند اگر نشانههای اختلالات اضطرابی مانند وحشتزدگی، نگرانی و اجتناب از موقعیتها یا اشیا خاص تحت چالش منطقی قرار گیرند کمتر میشوند. خوشبختانه اعضای خانواده و دوستان و گاهی حتی افرادی که با اضطراب دستوپنجه نرم میکنند معمولاً فکر میکنند منطق و دلیل میتواند چگونگی واکنش فرد مضطرب را تغییر دهد؛ اما بادامه منطقی عمل نمیکند. بهعنوانمثال اگر به پسر جوانی که قبلاً سگی او را گاز گرفته است و اکنون از سگ میترسد بگویید «نگران سگ من نباش رفیق. هیچوقت کسی را گاز نگرفته است. فقط پارس میکند گاز نمیگیرد» راه بهجایی نخواهید برد. پسازاینکه به زبان بادامه تسلط پیدا کردید علت ناکارآمدی مداخلات مبتنی بر منطق برایتان آشکار خواهد شد. همانطور که در ادامه این کتاب خواهید دید، بسیاری از نشانههای اضطراب مرتبط با قشر مغز به استدلالهای منطقی پاسخ میدهند اما وقتی بحث از اضطراب مرتبط با بادامه به میان میآید تنها راه مطمئن برای آموختن در مورد بادامه تجربه است.
اتکای بادامه بر تجارب برای یادگیری، علت بیاثر بودن ساعتها گفتگو برای درمان یا کتابهای خودیاری متعدد را برای حل مسئله اضطراب توضیح میدهد زیرا اینها بادامه را هدف قرار نمیدهند. اگر میخواهید واکنش بادامه نسبت به شیء (موش) یا موقعیتی (شلوغی) تغییر کند، بادامه برای یادگیری جدید باید موقعیت یا شیئی را تجربه کند. گرچه تحقیقات نشان دادهاند مشاهده رفتار یک شخص دیگر بر بادامه تأثیر میگذارد اما مؤثرترین روش وقتی است فرد بهطور مستقیم شیء یا موقعیتی را تجربه میکند (اولسون، نییرینگ و فلپس ۲۰۰۷). میتوانید ساعتها برای بادامه دلیل بیاورید اما اگر قصد دارید اضطراب مرتبط با بادامه را تغییر دهید این روش حتی بهاندازه چند دقیقه کوتاه تجربه مستقیم مؤثر نخواهد بود.»
میشه خواهش کنم کتاب های زیادی از انتشارات ارجمند قرار بدین در کتابخانه تون لطفاااا
با تشکر از شما، لطفا خرید سایر کتابهای نشر ارجمند را هم میسر بفرمایید. به خصوص بخش روانشناسی و خودیاری
نویسندگان کتاب متخصصانی مطرح هستند و ناشر آن ناشری است معتبر. ترجمه روان و قابل درکی داره. کتاب به تعریف اضطراب و اختلالات مربوط به آن، فرآیند اضطراب، اندامها و هورمونهای دخیل (بادامه و قشر مغز) و نقش انها در
از مدیران محترم طاقچه تقاضا می شود کد های تخفیف را برای کتاب های انتشارات ارجمند میسر کنن ویا ان ها را در لیست طرح بی نهایت قرار بدهند
اگه دنبال کتابی می گردید که درک درستی از اختلالات اضطرابی بدست بیارید حتما اینو بخونید. نگاه کاملا متفاوت و علمی به اضطراب داره
متن کتاب بسیار جذاب نوشته شده . آدم دوست داره به خودن ادامه بده انقد که کتاب تموم بشه.
خواهشاً کتابهای ارجمند را در لیست کتابهای بی نهایت قرار دهید
واقعا تاثیر گذار بود
کتابی کاملا علمی با ترجمه بسیار روان و ساده که چگونگی بروز اضطراب در مغز و نحوه مدیریت آن را بررسی کرده و راهکارهای مفیدی ارائه شده، خواهشمند است کتاب های بیشتری ار انتشارات ارجمند موجود شود.
کتاب بسیار روان با تکیه بر یافته های علوم اعصاب اضطراب رو مورد بررسی قرار داده و برای خواننده روشن می کند هر یک از درمان ها و تکنیک های استفاده شده در کتاب چطور اثر می کند و منطق