برای خرید و دانلود کتاب صوتی فلسفه ترس نوشته لارس اسوندسن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب صوتی فلسفه ترس اثری از لارس اسونسن است که با ترجمه روان خشایار دیهیمی و صدای سید میثاق ابطحی میشنوید. این کتاب که از مجموعه تجربه و هنر زندگی انتخاب شده است، در تلاش است تا این احساس قوی را بکاود و با نگاهی همه جانبه به علوم، سياست، جامعهشناسی و ادبيات، ماهیت ترس را مشخص کند.
این کتابها تلاشی است برای آشنایی انسان بر زوایای تاریک و پیچیدگیهای مسائل زندگیاش و نیز دعوت از وی برای تفکر بیشتر و یافتن راهحلهای مخصوص به خود در مورد مسائل زندگی با استفاده از تجربه دیگران.
لارس اسنوسن در کتاب فلسفه ترس، در تلاش است تا ماهیت این احساس قوی را بشناسد و آن را واکاوی کند. برای این کار با نگاهی همهجانبه که علوم مختلف مانند سیاست، جامعهشناسی و ادبیات را دربر میگیرد، به احساس ترس میپردازد.
او در بخشی از این کتاب، درباره ترس اینطور میگوید: «ترس یکی از مهمترین عوامل قدرت است، و کسی که بتواند در جامعه سمت و سوی ترس را معین کند، قدرت زیادی بر آن جامعه پیدا میکند. شاید بتوان همصدا با آگامبن گفت که ما امروزه همیشه در یک حالت اضطرار زندگی میکنیم که در آن یادآوری خطرهای جدی تقریبا نقش ورق حکم یا برگ برنده را دارد و این ورق چیزی را که میبرد، حقوق دموکراتیکِ به رسمیت شناخته شده است.»
کتاب فلسفه ترس هفت فصل دارد. فصل اول کتاب گزارشی مختصر از فرهنگ ترس است. نویسنده به بیان این موضوع میپردازد که چطور ترس از نظر فرهنگی به عینکی بدل شده است و ما از پشت شیشههای آن به جهان نگاه میکنیم. در فصل دوم توصیفی از پدیده ترس به ما میدهد. چه رویکردهایی نسبت به ترس وجود دارد؟ چه نگرشهای مختلفی درباره ترس وجود دارد؟ این رویکردها و نگرشها از نوروبیولوژی تا پدیدارشناسی را دربر میگیرد.
فصل سوم بررسی نقش ترس در جامعه خطرخیز است؛ آیا تا به حال از خود پرسیدهاید تلاشهای ما برای به حداقل رساندن خطر حاوی چه جنبههای غیرعقلانی زیادی است؟ این فصل پاسخ این سوال است. فصل چهارم موضوعی دارد که کاملا در مقابل فصل سوم قرار میگیرد: ما داوطلبانه به دنبال چیزهای ترسناک میرویم! این تناقض در فراری بودن ما از تمام چیزهای ترسناک همینجا نمایان میشود.
فصل پنجم کتاب درباره مفهوم اعتماد صحبت میکند. یعنی همان مفهومی که با تاثیر مخرب و تضعیف کننده ترس از بین میرود. فصل ششم ادامه مباحث فصل پنجم است و آن را در بستر سیاست بررسی میکند: بنیان برخی از فلسفههای سیاسی بر ترس است. اسونسن نشان میدهد که از ترس در همین سالهای اخیر در پروژه «جنگ علیه تروریسم» چه بهرهبرداریهای سیاسی شده است.
فصل آخر نیز به پرسشی میپردازد که شاید سوال همه ما باشد: آیا راهی برای برونرفت از ترس وجود دارد یا نه، و آیا ما میتوانیم این جوّ ترسی را که امروزه ما را احاطه کرده است بشکنیم یا نه؟
شنیدن کتاب صوتی فلسفه ترس را به تمام علاقهمندان به مطالعات فلسفی پیشنهاد میکنیم.
لارس اسونسن (Lars Svendsen) در سال۱۹۷۰ در نروژ متولد شد. او فیلسوف و استاد دپارتمان فلسفه در دانشگاه برگن (University of Bergen) است. کتابها و مقاله فلسفی که او تالیف کرده است تا به حال به ۲۲ زبان دنیا ترجمه شدهاند و از میان آنها میتوان به کتابهای فلسفه تنهایی، فلسفه ترس، فلسفه ملال و کار اشاره کرد.
خشایار دیهیمی متولد ۲۰ آبان ۱۳۳۴ در تبریز است. پدر او، نصرالله دیهیمی، دانشآموخته تعلیم و تربیت، استاد دانشگاه و مترجم بود و برادرش، ایرج دیهیمی، پزشک است. او با رویا رضوانی که مترجم است ازداوج کرد و دخترشان، نازنین دیهیمی، هم مترجم و ویراستار بود. نازنین دیهیمی در سال ۱۳۹۶ از دنیا رفت.
خشایار دیهیمی بیش از صد و بیست ترجمه و ویراستاری انجام داده است. او به تدریس فلسفه سیاسی مشغول است و همکاری نزدیکی با نشریات و مجلهها دارد. او همچنین عضو کانون نویسندگان ایران است و به فعالیتهای مدنی و اجتماعی مشغول است. در چهارمین جشن ملی مترجمان، دیهیمی از سوی مخاطبهای فلسفه و ادبیات به عنوان مترجم محبوب معرفی شد.
دستهبندی | |
زمان | ۰۶ ساعت و ۰۸ دقیقه |
قابلیت انتقال | ندارد |
حجم | ۳۳۷٫۷ مگابایت |