دانلود و خرید کتاب صوتی زمانی برای بزرگ شدن
۴٫۵
(۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب صوتی زمانی برای بزرگ شدن
کتاب گویای «زمانی برای بزرگ شدن» نوشته محسن مومنی، رمانی با محوریت دو جنگ است. یکی جنگی که در پوسته بیرونی قصه و در جغرافیای متن از ابتدا تا انتها حضوری دائم دارد و جنگی درونی در لایههای زیرین اثر برای باز پس گرفتن غرور. این اثر تاکنون سه جایزه کتاب سال شهید غنی پور، جایزه ۲۰سال ادبیات دفاع مقدس و کتاب سال دفاع مقدس را برده است.
داستان درباره دو برادر است. که یکی از آنها به جبهه منافقین میپیوندد. حالا برادر دیگر راهی جنگ شده تا حیثیتی را که پیوستن برادر بزرگتر به نیروهای منافقین و شرکت در بمب گذاریها، از خانواده برده است، بازگرداند.
مومنی زبانی پاکیزه و نثری روان و منسجم دارد و در داستانش از توصیف دقیق جزئیات و روابط آدمها و فضای داستان لحظهای غافل نمیشود.
داستان او، داستانی مبتنی بر حادثه و اتفاقهای بزرگ نیست؛ بلکه داستانی است که بر پایه روابط عادی میان آدمها در جنگ پیش میرود و در مسیر خود قهرمان اصلی را دچار تحول میکند.
در این اثر پرداخت ظریف و حسابشدهی عناصر و جزئیات داستان، کمرنگی فراز و فرودهای قصه را جبران کرده و داستان را جذاب نموده است.
شخصیتها در داستان آدمهایی چند بعدیاند که حضورشان در جبهه آنها را مقدس نمیکند و مانعی برای تصور کردن وجوه مختلف شخصیتی آنها مثل خشونت، خشم، ضعف و دیگر صفات انسانیشان نمیشود:
«تو ظلمات و تاریکی رستمی را پیدا میکنم. حال و روزش بهتر از من نیست. میلرزد. یواشکی میگویم: «ای کاش اورکتامون رو میآوردیم.»
تا بیاید چیزی بگوید، مین ضدتانکی منفجر میشود و زمین زیر پایمان میلرزد. بچههای گروهانهای دیگر، از چادرهایشان وحشتزده میریزند بیرون. بعضیهایشان انگار که گیج شده باشند دارند به دوروبَر فرار میکنند.
از اینکه ما زودتر آمدهایم، سعی میکنم خوشحال باشم و از سردرگمی آنها لذت ببرم، ولی سوز و سرما و زوزههای باد دل آدم را میریزد. انگار این زوزهها خبر از حادثه تلخی میدهند.
ـ بازم که خراب کردی عمو جعفر!
صدای انزابی را که میشنوم دلهرهام کم میشود. به یاد سرشب که میافتم خندهام میگیرد. وقتی که میخواست بخوابد، چنان خیالش تخت بود که با لباس زیر خوابید.
ـ حرف نباشد!»
بازمانده: خاطرات نورمحمد کلبادینژاد
سید ولی هاشمی
خداحافظ کرخهداوود امیریان
خاکریزهای دورهگرد: خاطرات علی لطفیساسان ناطق
بچههای کفیشهسیدقاسم یاحسینی
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزادشده ایرانی شریف صابریمحسن سنچولی پردل
سید آسایشگاه ۱۵: خاطرات اسیر آزادشدۀ ایرانی سید جمال ستارهدانساسان ناطق
آن روز سه و نیم بعد از ظهرسیدسعید غیاثیان
کتیبه ای بر آسمانمیرعمادالدین فیاضی
روطه؛ جبههای به عرض ۱۰ متراحمد رضا طاووسی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
آزادی خرمشهراحمد دهقان
همه گفتند «مرگ بر شاه» (داستانهای انقلاب جلد سوم)محمدرضا سرشار
نورالدین پسر ایرانمعصومه سپهری
مقاومت خندقیانسیدفتحعلی بزرگمهر نژاد
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
زمان ایستاده بودفرزانه قلعهقوند
عرب و اسرائیل
ماکسیم رودنسون
شراره های آتشعلی اکبر والایی
بچه های کوزه ایکتلین آرنوت
دام نبوغدیوید رابسن
هواتو دارممحمدرسول ملاحسنی
عزرائیل (روزهای تاریک)نیما اکبرخانی
ریشه هاالکس هیلی
جنگ پهلوان و غول (۱۶ افسانه آفریقایی: افسانههای مردم دنیا)کتلین آرنوت
نرگس (ویرایش جدید)رحیم مخدومی
کارآگاه بازی های یک سوسک کم حافظه نشرزهرا شاهی
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
دارد
قیمت:
۵۰,۰۰۰
۳۵,۰۰۰۳۰%
تومان
نظرات کاربران
همیشه با خواهرزادهام امیرحسین درباره این که چطور ممکن است بخشی رزمندگان ایرانی نوجوانان و دانش آموزان بوده اند بحث داشتیم و باورش برای او مشکل بود اما وقتی را خواندم گفتم خودش است! امیرحسین این را که بخواند قانع