دانلود و خرید کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول)
معرفی کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول)
کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول) سرودهٔ جلال الدین محمد مولوی بلخی است. ساعد باقری گویندگی این مجموعه شعر کهن صوتی را انجام داده و انتشارات نیستان هنر آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول)
کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول) دربردارندهٔ اشعاری سرودهٔ جلال الدین محمد مولوی بلخی است. ملاقات شمس تبریزی با مولانا، نقطهٔ عطفی در زندگی هر دوی آنها بود. شمس، با روحیهٔ سرکش و عرفان عمیق خود، جرقهای در دل مولانا زد که منجر به خلق آثار بینظیری مانند کتاب حاضر شد. مولانا در اشعار خود، شمس را به خورشیدی تشبیه میکند که تاریکیهای دل او را روشن کرده است.
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
شنیدن کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر اول) را به جه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به علاقهمندان به شعر کهن فارسی پیشنهاد میکنیم.
درباره جلال الدین محمد مولوی بلخی
جلال الدین محمد مولوی بلخی در تاریخ ۶ ربیعالاول ۶۰۴ (۱۵ مهر ۵۸۶) به دنیا آمد و در تاریخ ۵ جمادیالثانی ۶۷۲ هجری قمری (۴ دی ۶۵۲ هجری شمسی) درگذشت. او معروف به مولانا، مولوی، رومی و نام کاملش «محمد بن محمد بن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده است. او شاعر پارسیگوی ایرانی است. اثرگذاری آثار مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغانها، تاجیکها، ترکها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای میانه و مسلمانان جنوب شرق آسیا همواره از میراث معنوی رومی تأثیر گرفتهاند. اشعار او بهطور گسترده و به بسیاری از زبانهای جهان ترجمه و خوانده شده است. بیشتر آثار مولوی به زبان فارسی سروده شده است، اما او در اشعارش بهندرت از ترکی، عربی و کاپادوسیهای یونانی نیز استفاده کرده است.
مثنوی معنوی اثر او که در قونیه تصنیف شده یکی از عالیترین اشعار زبان فارسی بهشمار میرود که در ۶ دفتر مجزا سروده شده است. این کتاب به زبان شعر نوشته شده و در آن میتوان حکایتهای مختلفی را در بستری مشترک خواند و از نکات مهم و پندهای موردنظر شاعر آگاه شد. از دیگر آثار این شاعر و عارف ایرانی میتوان به این موارد اشاره کرد: «فیه ما فیه» (مجموعهٔ تقریرات ۷۱گانهٔ مولانا)، «مجالس سبعه» (مجموعهٔ مواعظ و مجالس مولانا)، «دیوان شمس تبریزی» (غزلیات مولانا) و رباعیات.
در ایران و خارج از ایران بارها از آثار مولانا برای تولید آثار گوناگونی همچون داستان، رمان، سریال تلویزیونی، انیمیشن، فیلمهای سینمایی، نمایشنامه و تئاتر اقتباس شده است. پری صابری و بهروز غریب پور از هنرمندان هنرهای نمایشی هستند که آثاری را با درونمایههای آثار مولوی و گاه با حضورِ شخصیتِ وی، در ایران، روی صحنه بردهاند. مولانا در قونیه به خاک سپرده شده است.
زمان
۳۲ ساعت و ۳۴ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۷۶۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۳۲ ساعت و ۳۴ دقیقه
حجم
۱ گیگابایت, ۷۶۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
نظرات کاربران
درود بر نشر نیستان و درود بر استاد ساعد باقری، تلاشهای استاد باقری باعث آشتی هرچه بیشتر نسل جدید با ادبیات کهن خواهد بود.. "کارهای استاد ساعد باقری از نشر نیستان هر کدام گنجینه ایست تکرار نشدنی"
درود بر استاد ساعد باقری عزیز❤️
به نظرم توضیحات داخل شعر گوینده، کار رو خدشه دار کرده و بهتر میبود از صدای خانم محبوب گوینده کتاب مقالات شمس استفاده میشد.
عالی بود. متشکرم...چند فصله؟وفصل بعدی کی اضافه میشه ؟